Bayramın ilk günü (23.10.2006 Pazartesi) Mtv Türkiye açılıyor.Dün gece de mtv europe da Türk Mtv si hakkında reklamlar görmüştüm.Ehh herşeyi youtubede bulmak mümkün sizlede paylaşiyim dedim.Gerçekten çok güzel reklamlar baya güldüm .Ayrıca Türkiyede bu tipli grupların insanlar üzerindeki etkisi nolur merak ediyorum doğrusu(rap,hip hop dinlien,tiky gençler vs vs ).Beyonce,paris hilton,eminemle dolan mtv kanalının bu tarzda reklamlar yapması hoşuma gitti özelliklede Türkiye Mtv si için.Bol metalli yayınlar dilerim mtv ye
mtv türkiye olayı süper olur valla diyemem malesef çünkü mtv eski mtv değil artık tamamiyle ticari reklam kanalı haline dönmüş durumda metalli günler konusunda ise mtv nin benim için yapabileceği hirbirşey yok
vasat bir kanal..
eskiden mtv böylemiydi yaa.. hatırlarım da ilk açılışını money for nothing (MTV cover) parçasıyla dire straits yapmıştı..
ahahahha gene simmons. süper adam =) iyimiş ya ama zaten KISS metal değildir ki. sadece 80lerde gazetelerde 'HEAVY METAL BAND' cart curt yazıyordu ama olsun. tamam normal değil kıyafetleri falan ama olsun =)
gene simmons süper adam
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Ã?ncelikle tekrar hoşgeldin diyara hükümlü.Kiss e metal falan demiorum cnm ama o kesmece karpuz daki adam black emtal gruplarından fırlamış adamlardan farkı yok
benim merak ettiğim ilk klibin ne olacağını...mtv için çok şey ifade edeceğini düşünüyorum,blue falan çaldığınuı düşünsenize bi!!!!zira zamanında mtv ilk çıktığında yayınladığı ilk klip ''video killed radio star'' imiş
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Ya umarım uyduda çekiyordur yoksa AreniusLorthenia yine benle dalga geçer, manyaklar gibi mtv izliyorum sen izliyemiyorsun diye. Cevabı merakla bekliyorum cevap hayırsa Ankara civarlarında görünmeyecem hayatım boyunca.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...