yaklasık 150 saat uğrasarak yaptığım el emeği göz nuru chainmailı "elden" satmak istiorum . ankara da oturuorum. ilgilenenler için mail adresim gokhananul@yahoo.com
Malzemesi nedir? Ã?elik, paslanmaz çelik, galvanize çelik gibi bir çok olasılık var. Hangisidir acaba.
Nerede bulunuyorsun ve neredeki kişiler ile iletişime geçebilirsin?
Bunlar önemli şeyler, atlamayalım.
Bunun ötesinde halkaları nerden buldun? Ben aradım karaköyde filan, yaycılara filan sordum ama saçma sapan şeyler söylediler bana, ben de peki abicim diyerek kaçtım mekandan.
malzemesi sert aliminyum tel. sanırım kalınlığı 1 mm idi. her türk hırdavatcıda bulunması gerekir. ağırlığı yaklaşık olarak 6 kg.
halkaları kendim yaptım. tabiki hiç bi yerde bulunmuyo. yapılış şeklide : kalem sapı benzeri silindirik bi tahta parcasına sarıp daha sonra oluşan yayımsı sipiral sargıyı keskiyle keserek oldu.
Yaycılara gidip 1 sarım kalınlığında yay istiyorum dersen halka yapıyolar sana işte. Böyle bişi pek sık istenmediğinden saçma salak fiyatlar veriyolar. Ama paslanmaz çelikten halka yapmanın en kolay yolu da bu. Ã?eliği eğip bükmek, kesmek çıplak el ile hiç kolay değil zira. Ben denemek için bir miktar aldım zamanında ama anca bi eldiven kadar halka çıkmıştı.
Ancak çok önemli bir konu da büyüklüğü. Burada large, xlarge giyen birine bu shirt ufak gelebilir. Yada small giyen birine çok büyük olabilir. Konu mankeninin bedeni kaç?
Not : almayı düşünmüyorum ama almayı düşünenler olabilir diye soruyorum yanlış anlaşılmasın (tekrar eline sağlık)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Elbette paslanmaz çelik daha iyidir zırh için ama paslanmaz çelikten chain shirt giyip de o ağırlıkla yarım saat dolaşabilirsen helal olsun sana.
Burada savaşa çıkmayacağımıza göre bunu ancak bir nevi giysi/süs eşyası olarak kullanabiliriz. Dolaysıyla abartmaya gerek yok.
Ama çeliğin karizması da ayrı tabi