yok yok merak etmeyin evanescence muse radiohead placebo him anathema metallica korn gibi grupların şarkıları kulağıma çalınmadı değil... müzik gayet iyi hoş fakat tavsiyem gitmeden önce bi uğrayıp ortamı görün
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Kadkoyde Akmar Pasajını geçince soldan yukarı doğru bir sokak uzanır. atlantis müziğin sokağı sorarsanız gosterirler... biraz ilerleyince sol tarafta cafe Gürültü orda oynayabilirsiniz yalnız zar seti yok. ve bizim grupta 17 yas grubu bişey denmiyor...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
orası baya iyi bir yermiş o zaman benim söylediğim yerde hiç oynayan görmedim fakat istanbul buluşmasında artex_croma ve grubu oynadılar....yorumlarını alıp uygun bir yer mi öğrenebiliriz
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Karınca cafe' de güzel müzikler çalıyor ama oyun oynamaya pek müsayit değil, zaten bitane tekli odası var orasıda acayip karanlık bide loş bi ışık var içeride adamın uykusu geliyor valla. Ben orada oyun oynamam sadece uyurum .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Ben gitar cafe 'yi beğenmiştim kadıköy' de. Tekli odaları oyun oynamak için birebir. Adamlar yazı tahtası bile koymuşlar odaya. Ben birkere oyun oynattım orada adamlara şuradasınız buradasınız diye direk çiziyodum tahtada .
İyi bir yer muhabbet içinde oyun için hatta benim gördüğüm yerler içerisinde en iyisiydi hem oyun için hemde oyun için. Ama malesefki karşı bana baya uzak .