Kenobi wrote:İkizlerin Üçlemesini bitirdim gerçekten Ejderha Mızrağı serisinden daha akıcı ve daha güzel geldi bana daha başlardayım ama çok iyi işlenmiş bir paladin rahibesi crysania'nın ve Raisstlin mükemmel tas ve olgunlaşmış Caramon çok iyi i
Star Wars İmparatorluğun Varisi
Star Wars evreninin ilk kurgu kitabı daha doğrusu 3.lemesi büyük amiral Thrawn ın dahi beyni ile tanışacaksınız. Keşke Endor savaşlarında Darth Vader yerine kendisi olsa idi. Ayrıca Luke nin Jediliğe ilk adımları ve Mare Jade ile tanışacaksınız daha ilk kitabı türkçeye çevrildi sevgili elif tarafından ikinciside bu ay çıkacak
En Son Hangi Kitabı Okudunuz?
Yazar: İhsan oktay Anar
Yayınevi: İletişim Roman
Kitap osmanlı zamanında geçen bir roman. Esasında tam bir karakterin üzerinde gitmiyor kitap, daha çok ufak ufak öykülerde geçen karakterler bir vesile ile buluşuyor, ortaya büyük bir yazı çıkıyor demek daha doğru olur. Özellikle benim gibi Osmanlı ile yakından ilgili iseniz kaçırmamanız gereken bir kitap. osmanlı ilginizi pek çekmiyorsa bile frpnette olduğunuza göre fantastik işler ilginizi cezbediyordu, yine alın okuyun bu kitabı derim...
bilgi, tavsiye ve saygılarımla...
Yayınevi: İletişim Roman
Kitap osmanlı zamanında geçen bir roman. Esasında tam bir karakterin üzerinde gitmiyor kitap, daha çok ufak ufak öykülerde geçen karakterler bir vesile ile buluşuyor, ortaya büyük bir yazı çıkıyor demek daha doğru olur. Özellikle benim gibi Osmanlı ile yakından ilgili iseniz kaçırmamanız gereken bir kitap. osmanlı ilginizi pek çekmiyorsa bile frpnette olduğunuza göre fantastik işler ilginizi cezbediyordu, yine alın okuyun bu kitabı derim...
bilgi, tavsiye ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Possessed
- Site Çizeri
'Gökyüzüne Merdiven'
Sitchin'in dunya kronolojisi serisinin 2. kitabı, ilgilenen varsa '12.Gezegen' kitabıyla baslayıp seriyi takip etmesini oneririm. Gercekten mukemmel kitaplar. sırasına dikkat etmek lazım, cunku Turkce cevirileri karışık sırayla cıktı, insan karıstırıyo.
Sitchin'in dunya kronolojisi serisinin 2. kitabı, ilgilenen varsa '12.Gezegen' kitabıyla baslayıp seriyi takip etmesini oneririm. Gercekten mukemmel kitaplar. sırasına dikkat etmek lazım, cunku Turkce cevirileri karışık sırayla cıktı, insan karıstırıyo.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

"Tarihimiz ile yüzleşmek
Emre Kongar"
Türkiye' nin şuanki en büyük aydınlarından biri olduğunu düşündüğüm bir insan Emre Kongar. Bu kitap gerçektende insanı çok düşündürüyor, acaba tarih birebir bize anlatıldığı gibi mi ? Tarihimizin altında yatan esas gerçeklikler nelerdir ? Bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum, çünkü sizleride baya üzerinde düşündürecek bu kitap.
Emre Kongar"
Türkiye' nin şuanki en büyük aydınlarından biri olduğunu düşündüğüm bir insan Emre Kongar. Bu kitap gerçektende insanı çok düşündürüyor, acaba tarih birebir bize anlatıldığı gibi mi ? Tarihimizin altında yatan esas gerçeklikler nelerdir ? Bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum, çünkü sizleride baya üzerinde düşündürecek bu kitap.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Kitap: "Metal Fırtına"
Yazar : Burak Turna, Orkun Uçar
Sonunda okuyabildim bu kitabı
. Kitabı eleştiren pek çok kişi gibi bende bazı eksiklikler yanlışlıklar gördüm ama yinede çokta fena bir kitap değil sıkılmadan okunabiliyor, yazı dilide oldukça sade.
Bu sıralar kitabın üçüncüsü çıktı fakat yazarlar ayrıldı, ayrı çalışma kararı aldılar biri metal fırtına 3 ü çıkarırken diyeride 3. dünya savaşı adlı kitabı çıkardı.
Kitabın konusu peç çoğumuzunda bildiği gibi ABD-TÃ?RKİYE savaşı ve bu savaş sebebi ile gerçekleşen bir sürü enteresan olay, kitap okuyucuyu gerçekten bunlar olabilir mi diye oldukça düşündürüyor. Okumanızı tavsiye ederim...
Yazar : Burak Turna, Orkun Uçar
Sonunda okuyabildim bu kitabı
Bu sıralar kitabın üçüncüsü çıktı fakat yazarlar ayrıldı, ayrı çalışma kararı aldılar biri metal fırtına 3 ü çıkarırken diyeride 3. dünya savaşı adlı kitabı çıkardı.
Kitabın konusu peç çoğumuzunda bildiği gibi ABD-TÃ?RKİYE savaşı ve bu savaş sebebi ile gerçekleşen bir sürü enteresan olay, kitap okuyucuyu gerçekten bunlar olabilir mi diye oldukça düşündürüyor. Okumanızı tavsiye ederim...
4. defa Yalanlar prensini okudum, bir kaç defada okursam artık ne kadar okuduğumun sayısını unutabilirim, ama gerçektende bu bitap bir kaç defa daha okunmayı hak ediyor. Cyric ve delilikleri
. Cyric ve yeni Mystra arasındaki çekişme entrika üstüne entrika, tanrıların birbirleri ile olan münasabetleri... FR tanrıları ile ilgili merak ettiğiniz pek çok soruya cevap bulacaksınız...
Yazar : James Lowder.
Birde aklıma gelmişken arkadaşlar lütfen yazdığımız kitapların yazarlarının da adlarını yazalım ve en azından küçükte bir bilgi verelim kitapla ilgili, hani en azında kitabı hiç okumamışlar için...
Yazar : James Lowder.
Birde aklıma gelmişken arkadaşlar lütfen yazdığımız kitapların yazarlarının da adlarını yazalım ve en azından küçükte bir bilgi verelim kitapla ilgili, hani en azında kitabı hiç okumamışlar için...