En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Kenobi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kenobi »

Kenobi wrote:İkizlerin Üçlemesini bitirdim gerçekten Ejderha Mızrağı serisinden daha akıcı ve daha güzel geldi bana daha başlardayım ama çok iyi işlenmiş bir paladin rahibesi crysania'nın ve Raisstlin mükemmel tas ve olgunlaşmış Caramon çok iyi i

Star Wars İmparatorluğun Varisi

Star Wars evreninin ilk kurgu kitabı daha doğrusu 3.lemesi büyük amiral Thrawn ın dahi beyni ile tanışacaksınız. Keşke Endor savaşlarında Darth Vader yerine kendisi olsa idi. Ayrıca Luke nin Jediliğe ilk adımları ve Mare Jade ile tanışacaksınız daha ilk kitabı türkçeye çevrildi sevgili elif tarafından ikinciside bu ay çıkacak
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Yazar: İhsan oktay Anar
Yayınevi: İletişim Roman

Kitap osmanlı zamanında geçen bir roman. Esasında tam bir karakterin üzerinde gitmiyor kitap, daha çok ufak ufak öykülerde geçen karakterler bir vesile ile buluşuyor, ortaya büyük bir yazı çıkıyor demek daha doğru olur. Özellikle benim gibi Osmanlı ile yakından ilgili iseniz kaçırmamanız gereken bir kitap. osmanlı ilginizi pek çekmiyorsa bile frpnette olduğunuza göre fantastik işler ilginizi cezbediyordu, yine alın okuyun bu kitabı derim...

bilgi, tavsiye ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
madwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by madwolf »

Üçüncü Dünya Savaşı - Burak Turna
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

'Gökyüzüne Merdiven'

Sitchin'in dunya kronolojisi serisinin 2. kitabı, ilgilenen varsa '12.Gezegen' kitabıyla baslayıp seriyi takip etmesini oneririm. Gercekten mukemmel kitaplar. sırasına dikkat etmek lazım, cunku Turkce cevirileri karışık sırayla cıktı, insan karıstırıyo.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

"İlahi"
Ruhban nin Serisi. Unutulmuş Diyarlar. Cadderly nin hayatını anlatıyor:)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

gümüş damarları...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Zaman Ã?akı 10. kitap
Ashaman tötet!!!
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Buraya "Ejderha Mızrağı'nın ilk kitabı olan Güz Alaca Karanlığının Ejderhaları'nı okudum en son " yazamadım ne zamandır.. Ã?Ã?nkü kitaba bi türlü başlayamadım.. En kısa zamanda okumayı planlıyorum ama :angel:
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
ShRuiKaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ShRuiKaN »

"Rocannon'un Dünyası-Ursula K. Le Guin" yazarı sevdiğim için okudum ama pek de matah bi kitap deildi..
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

"Rüzgaryolcusu" E. Cunningham
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

"Tarihimiz ile yüzleşmek

Emre Kongar"

Türkiye' nin şuanki en büyük aydınlarından biri olduğunu düşündüğüm bir insan Emre Kongar. Bu kitap gerçektende insanı çok düşündürüyor, acaba tarih birebir bize anlatıldığı gibi mi ? Tarihimizin altında yatan esas gerçeklikler nelerdir ? Bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum, çünkü sizleride baya üzerinde düşündürecek bu kitap.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

Kutsal Tas
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Kitap: "Metal Fırtına"
Yazar : Burak Turna, Orkun Uçar

Sonunda okuyabildim bu kitabı :) . Kitabı eleştiren pek çok kişi gibi bende bazı eksiklikler yanlışlıklar gördüm ama yinede çokta fena bir kitap değil sıkılmadan okunabiliyor, yazı dilide oldukça sade.

Bu sıralar kitabın üçüncüsü çıktı fakat yazarlar ayrıldı, ayrı çalışma kararı aldılar biri metal fırtına 3 ü çıkarırken diyeride 3. dünya savaşı adlı kitabı çıkardı.

Kitabın konusu peç çoğumuzunda bildiği gibi ABD-TÃ?RKİYE savaşı ve bu savaş sebebi ile gerçekleşen bir sürü enteresan olay, kitap okuyucuyu gerçekten bunlar olabilir mi diye oldukça düşündürüyor. Okumanızı tavsiye ederim...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

En sonunda Amber Yıllıklarını bitirdim. Daha önce aldığım bu seriyi bir türlü okumak nasip olmamıştı :roll:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

4. defa Yalanlar prensini okudum, bir kaç defada okursam artık ne kadar okuduğumun sayısını unutabilirim, ama gerçektende bu bitap bir kaç defa daha okunmayı hak ediyor. Cyric ve delilikleri :). Cyric ve yeni Mystra arasındaki çekişme entrika üstüne entrika, tanrıların birbirleri ile olan münasabetleri... FR tanrıları ile ilgili merak ettiğiniz pek çok soruya cevap bulacaksınız...

Yazar : James Lowder.

Birde aklıma gelmişken arkadaşlar lütfen yazdığımız kitapların yazarlarının da adlarını yazalım ve en azından küçükte bir bilgi verelim kitapla ilgili, hani en azında kitabı hiç okumamışlar için...
Post Reply