hayatınızda eksikliğini çektiğiniz şey?
Birde hayatımda planladığım hiçbirşey olmuyor. Herşey illa ki bir yerde kopacak. İçimde hep bir huzurluzluk, gelecek hakkında bir belirsizlik, yüzleşmem gereken sorunlar oluyor. Tam herşey şimdi güzel oldu diyorum yine başa sarıyor.
Sanırım hayatın bana yapacağı eşek şakaları hala bitmedi.
Sanırım hayatın bana yapacağı eşek şakaları hala bitmedi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Ben her zaman aşk derim.Ã?ünkü aşk huzuru da içinde barındırır ama huzur aşkı barındırmaz.Bu arada Ã?SSciler(geçen sene sizlerdendim) önce kolay gelsin diyorum.Ama harbiden iş sadece üniyi kazanmakla bitmiyor benim üniversite bölüm filan iyi de bayağı bi zorluyorlar,hele bir de Ã?SS de zorlanmadıysan(benim gibi) daha bir kötü oluyor 
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>
aşk dost para hiçbiri umrumda değil aslında. onlar olmasa çok daha rahat bir yaşam sürerdim. açıkcası ben meşhur olmayı arzularım her zaman =) hayatımda en büyük eksikliğini hissettiğim şey o. onun dışında önemli her şey var. - iş dışında- =)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Hayatımda eksikliğini en fazla hissettiğim şey güven. Kimseye güvenemiyorum. Başkalarının da bana güvenip güvenemediğinden emin olamıyorum. Bu yüzden çevremde pek kimse yok. Kendimi kötü hissettiğim zaman ailem de dahil arayacak kimsem yok. İşin kötüsü bu konuda ne yapabileceğimi de bilmiyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bu zamanda insanlara güvenmek zaten çok zor ama en iyisi bile bile güven. İçinden hala şüphe etsende güvenmeye çalış. Tabii bunlar dışardan bakan birinin yorumları. Hayatını bilemem ama zten herkesi güvendiği 1-2 kişi vardır. şahsen benim öyle.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
emerus
- Site Çizeri
anket sonuçlarından anlaşılan en çok ihtiyaç duyulan şey aşk ..
sonrasında huzur ve özgürlük geliyor
kimsenin güzelliğe sexe ve güzel bir üniversiteye oy vermediğini görüyorum gençliğin topyekün seviştiğini güzelliği pek de umursamadan olsun da nolursa olsun hesabında yaşadığını anlıyoruz böylece
giderek maymunlaşıyoruz... böyle bir süreçte en çok özlem duyduğumuz şey ise aşk.. geçmişe duyduğumuz özlemden başka bir şey değil bu
eskilere duyduğumuz özlem..1960 lı dönemin insanları tükendiler çoktan
ve aşk diyoruz hala... garip..
sonrasında huzur ve özgürlük geliyor
kimsenin güzelliğe sexe ve güzel bir üniversiteye oy vermediğini görüyorum gençliğin topyekün seviştiğini güzelliği pek de umursamadan olsun da nolursa olsun hesabında yaşadığını anlıyoruz böylece
giderek maymunlaşıyoruz... böyle bir süreçte en çok özlem duyduğumuz şey ise aşk.. geçmişe duyduğumuz özlemden başka bir şey değil bu
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Aşk derken öyle tensel şeylerin açlığıyla beraber olmak değil. Gerçek aşk mı kaldı bu zamanda tabi herkes aşk der.giderek maymunlaşıyoruz... böyle bir süreçte en çok özlem duyduğumuz şey ise aşk.. geçmişe duyduğumuz özlemden başka bir şey değil bu