Fallout: A Post-Nuclear Role-Playing Game

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Düzeltme; tabi ki yapışık ikizler diyede belirtebilirdim.

Kedidir kedi.
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Onu Yener'in yapmasına gerek yok Figenciğim, gideriz içimize radyasyon alırız ondan sonrada birbirimize sarılarak uyuruz. Al sana çift başlı gövel ördek : )
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Ne kadar sevgi dolu şamurancım. Geleceğin, bu fenalıklarla örmüş olduğu kaderimizde böyle sevgiler görmek birleşmek içe radyasyon almak veya kaçması ne güzel ne saadet dolu. Gözlerim şey oldu bak şinci.
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Gözlerin ne olduğu avatardan belli. Neyse geyik yapılmasına kızabilir şimdi burada insanlar.
Ben Paladin olmak istiyorum tabi ve evet çok felaket kopya çekip Paladin Solo olup tuvaletlere kağıt olmak istiyorum. Popo silerim acaip, bunu engelleyeckleri de tarihten silerim hiç bakmam. Karma iyi olacak diye bir zorunluluk yok bu sefer. Söz Figen sana da bi'kereliğine kıyak yapacağım. Ulan bu arada bizde bir tane de deathclaw vardı o ne oldu ya ???

:looloo: :ayyyy!:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ooooo iki grup birleşiyomuşuz galiba. Brotherhood kolla kendini biz geliyoruz :evil: Bi elin nesi var iki elin sesi var dimi, beraber hallederz yenerin bizi öldürmek için çıkardıgı tipleri :D bu arada ben "şırınga", adımdan anlaşıldıgı üzere uyuşturucu bagımlısı bi karakterim.. falan heheh :-P

Doktorum Frist Aid Kit'siz Doktorum Doctor's Bag'siz. Öle elimde M1 le dolanyorum, bide trainingdeki oalgnustu becerimden dolayı (sansından) beni onbaşı etti bu brother lar. vay halimize.. :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

uLtior wrote:Yener biz emre ile çift başlı ikizleri oynamak istiyoruz, tek vücutta. Mümkünmüdür? Bize uygun bir zırh var mıdır? Söz veriyoruz tarihin en güzel rolünü yapacağız.
uLtior wrote:Düzeltme; tabi ki yapışık ikizler diyede belirtebilirdim.

Kedidir kedi.
John wrote:Onu Yener'in yapmasına gerek yok Figenciğim, gideriz içimize radyasyon alırız ondan sonrada birbirimize sarılarak uyuruz. Al sana çift başlı gövel ördek : )
uLtior wrote:Ne kadar sevgi dolu şamurancım. Geleceğin, bu fenalıklarla örmüş olduğu kaderimizde böyle sevgiler görmek birleşmek içe radyasyon almak veya kaçması ne güzel ne saadet dolu. Gözlerim şey oldu bak şinci.
John wrote:Gözlerin ne olduğu avatardan belli. Neyse geyik yapılmasına kızabilir şimdi burada insanlar.
Ben Paladin olmak istiyorum tabi ve evet çok felaket kopya çekip Paladin Solo olup tuvaletlere kağıt olmak istiyorum. Popo silerim acaip, bunu engelleyeckleri de tarihten silerim hiç bakmam. Karma iyi olacak diye bir zorunluluk yok bu sefer. Söz Figen sana da bi'kereliğine kıyak yapacağım. Ulan bu arada bizde bir tane de deathclaw vardı o ne oldu ya ???

:looloo: :ayyyy!:
puhahahahahaha abi muhabbetlere bak ya çok alem adamlarsınız valla :D Siz en iyisi yapışık ikiz bir mutant olun :D . Deathclaw öldü sanırsam yazık oldu valla tüy yumağı yavrucağa ne güzelde pamuk koymuştuk adını :D .

Neyse arkadaşlar bu hafta oyunumuz Murtaza, Apdülkadir, Müslüm gibi arkadaşlarımızın katılımları ile dahada renklenecek :D .

Neyse be öffff yazarken hala daha gülüyorum :D Bu haftaki oyunumuzda 8 kişi olacağız inşallah, umarım oyun hızlı ilerler. Birinci Gurup Luis 'i kurtarmıştı ikinci gurup ise daha yeni yola çıkmıştı bakalım neler olacak merakla beklemekteyiz :) Bu soruların cevabını pazar günü alabilecekmiyiz acep :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Evet abi herkesin bir lakabı vardı bide değil mi ? :D Bak ben onu unutmuştum daha Emre, Tuğrul ve Yunusun karekterlere bir nick name bulamadım :D önerileriniz varsa buralardayım :evil: .
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Benim önerim yok zaten lakabım Solo. Eğer hem Solo hem de sergeant olmazsam adam öldürmeye başlarım. O kadar da çirkef bir hatun oynatıyorum.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Valla kusurabakma Emreciğin canım ciyerimin bir parçası :D , senin karekterede bir lakap bulacağız ne bileyim bir ayakkabı markası olabilir hatta önerdiğin o tuvalet kağıdının markası bile olabilir :D .

Tekrara hatırlatayım oyun bu pazar...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

biz emre ile çok yakınız. bu birlik dahilinde 8 kişi içerisinde "nerde çokluk orada .okluk ve kelle paça" mantığıylan ilerleyerek sapkın fantezilere bulaşmak istiyoruz. Lakap konusuna gelince daha önce söylediğim gibi bize yani emre ile bana " KADERİN CİLVESİ" deyin. Kader ben, cilve emre.
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Hani aslında "LOKMAN HEKİM" "TURKISH LOKUM" gibi isimlerde olur. Ornegin Turkish Snatch de vardı. lokum ise valla emrenin karakteri lokum gibi.
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Estağfurullah Figenciğim o senin karakterinin lokumluğu. Hem ayrıca nerden yakın oluyormuşuz iki yemekte yanıma oturmaya kastın diye.
Bunun yanında bak gözüm seğirmeye tetik parmağım cins cins atmaya başladı lakap konusu açılınca.
şaka bir yana Figenle biz kanka oluruz ama inşallah 8 kişi oynarken kankadan öte hamburgerlere gelmeyiz. Ayrıca bu oyunda Sir Bülent veya o şahsiyetsiz İsviçre peyniri Fatih yok mu? Bunlar neredeler? Bu grubun lideri kim? Kimi vurmam gerek paladin olmak için? Bana bunların cevabıyla gelin. Dur ulan bu Figen İsviçre çakısı gibi kızdı di mi tamam ben bunla ekip olurum aklıma geldi şimdi.

:pint
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Bak şu gençliğe, fallout oynuyolarmış. Heey hey, zamanında öle bişiler yapmıştım ben de, ne günlerdi beah...

Neyse canlarım, varmı bir yer de benim için?
"Lovefull Evil"
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Bence, olmamı gel tabi şeref duyarız.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Dilbao wrote:Bak şu gençliğe, fallout oynuyolarmış. Heey hey, zamanında öle bişiler yapmıştım ben de, ne günlerdi beah...

Neyse canlarım, varmı bir yer de benim için?
Oooo gel barış gel dokuzlarız gurubu :D hem bayadır görüşememiştik :) .
John" wrote:Ayrıca bu oyunda Sir Bülent veya o şahsiyetsiz İsviçre peyniri Fatih yok mu? Bunlar neredeler? Bu grubun lideri kim? Kimi vurmam gerek paladin olmak için?

Hemen cevaplayım Emrem Solom, asabi paladinim.Saygı değer abimiz Sir Bülent ve Fatih' de bu oyunda mevcut, bunlar bu oyundalar birinci gurupta onlarda yer alıyordu, bu gurbun lideri "Batuhan" (NocturnaL_Soul ) :D . Birkaç yüz raider vurman lazım paladin olman için :D .
Post Reply