En çok olmak istediğiniz ırk?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bak yine feminizmin ayakları altındayız yaw...
yaktın bizi salvatore baba yaktın :D :D :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Bütün şıklarda "insan" olması temennisiyle...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

şööle en siyahından bi ejderha olsaydık fena mı olurdu.. :p
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben bir daha düşündümde Ejderha yerine Zaknafein kıvamında bir drow olmak isterdim. :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Elf olmak mı??? Aslaa... Kara elfse ayrı, ama onun da zevki olmaz tabi Do'urden baba ve oğuldan biri olmadıkça :)

Neyse, ejderha olmanın bambaşka bi zevki olabilirdi ama ben insan olmayı tercih ederim. Elften kahraman olmaz ama insandan çok sağlam süper kötü de olur, çok sağlam kahraman da!
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

gercek hayattaki davraıslarımla en cok cücelerin kiler uyusuyor... Ben Cüce doğdum cüce yasarım...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

KEsinlikle bi Elf olmak isterdim.. :)
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Akasha_Greywock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Akasha_Greywock »

neden vampir yok?! *malkavian*
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Diğer diye bi olay var :)
Eğer dediğin gibi vampir olsaydı da kesinlikle Brujah olmak isterdim..
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

drow class olarak da assasin
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

arkadaşlar şu irda ırkını bi açıklaya bilir misinbiz ben ilk kez duyuyorum ya.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

"Krynn'in Irkları: Irdalar

Irdalar tanrıların ilk doğurdukları ırktır ve Karanlık Kraliçe, yani Takhisis tarafından yaratılmışlardır. Irda ırkı, eski çağlarda (Rüyalar Ã?ağı'nda) yaşamış zorba, güzel ve insanlar üzerinde hakimiyet kurabilmiş ogrelerdir. Köleleştirilmiş insanlar ogre topraklarındaki dağları kazıyor ve ogre ırkının başarılı olmasını sağlayan kıymetli taşları ve mineralleri çıkartıyorlardı.

A.Ã?. 6320'de, Igraine adlı bir ogre, kızıyla birlikte çalışmaları denetlemek için madenlere girmişler. İçinde çalışılan bir mağra aniden çökmeye başlamış ve Igraine hayatını zor kurtararak kaçmış. Mağaranın boşaltılmasını emretmiş; fakat kızını kaybettiğini de anlamış. İnsanlardan biri olan Eadamm, emirlere uymamış ve Igraine'in kızının güvenle dışarıya çıkmasını sağlamış. Bu emirlere uymayan davranışı karşısında, Eadamm ölüme mahkum edilmiş. Ölüm emrini de Igraine üzerine almış ve o ne zaman isterse o zaman idam edilecekmiş: Igraine ölüm emrini hiçbir zaman vermedi.

Bu olay sonucunda Igrane insanların özgür iradeyle daha iyi çalışabildikerini anlamış ve gün geçtikçe onlara daha fazla özgürlük vererek ogreler arasında en güçlü kral olmuş. Diğer ogreler onu kıskandıklarında ve yaptığı "aykırılığı" farkettiğinde, onu ölüm cezasına çarptırmışlar. Igraine ve takipçileri son anda kaçmış ve arkadaşlarından da tüm köle insanları serbest bırakmasını istemiş. Bu sayede Ogre savaşları başlamıştır.

Denize ulaşan Igraine ve takipçileri tanrıça Mishakal'dan yardım aldılar ve Ansalon'un uzaklarındaki bir adaya, Ejderha Adaları'ndan birine gittiler. Bu ada güçlü büyüler tarafından korunmaktadır: ada sadece Solinari'nin dolunay ışığı altında görülebilmektedir.

Irdalar kendilerini tamamen büyüye vermişlerdir ve nadiren dövüşe silahla girerler. Genellikle yanlız ve düşüncelidirler. Irdaların doğuştan gelen şekildeğiştirme özellikleri vardır ve bu özelliklerini genellikle diğer ırklara farkettirmeden Krynn üzerinde dolaşmak için kullanırlar.

Kaos'un Yazı sırasında, Irdalar, Takhisis'in şövalyeleri tarafından saldırıya uğramışlardır. Oldukça korkan Irdalar Grimücevheri kırarak açmış ve Kaos'un kaçmasına izin vererek Krynn üzerine yıkım salmışlardır. "

kaynak : http://www.geocities.com/ardacakir/refe ... /irda.html
AreniusLorthenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AreniusLorthenia »

Vay bee...Ya bunlar(igrainenin maceraları) DL kitaplarında yazıo mu?Yoksa baska bilmediim bi kaynak mı var Dl hakkında?
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

kişisel ozelliklerim bakımından dex im dusuk biri olsam da yani biraz sakar olsam da -sağduyum biraz mı??? diye be ni durtuyor- :D neyse...su ana kadar surekli elf oynattım..elf ranger elf buyucu...bi elf takıntısı gidiyor hayırlısı olsun ..sanırım kendimi onlara yakın hissediyorum...kendimce elf gibi dusunebiliyorum
Auré Entuluva...Outa i lomé
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Uzun bir aradan sonra kendi açtığım başlığa bir baktım. Herkes elf olmak istiyormuş bense nefret ediyorum
Ashaman tötet!!!
Post Reply