trulias wrote:
shadow lu kartlar çok dikkatimizi çekti. ancak sayıları şimdilik 6 kadar.
Valla ben de siyah beyaz bi shadow destesi yapmayı planlıyorum, bakalım.
Arkadaşlardan birinin Stronghold - Weatherlight zamanlarından kalma monowhite bi shadow destesi vardı, tek yapabildiğim güzelce dayak yemek olurdu
O günden beri bu deste fikri vardır bende, bakalım yeni shadow kartları nasıl olacak..
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
http://www.cardkingdom.com/card_viewer. ... pid=121325
When a player plays a spell or a creature attacks, ...
Kartın özelliği ile 2/1 olması birbirine uymamış gibi geldi bana. Kendisi saldırsa da, rakip saldırsa da oyundan çıkacağı için ne atak ne de blok yapabilir. Neden 0/1 yapmak yerine 2/1 yapmaya kasmışlar, anlayabilen var mı?
Ben onu da anlamadım neden böyle bir kart yaptıklarını da...Ne gibi kullanımları olabilir ki,yani çok sınırlı bir kullanımı var tabi hani bir yaratık oyuna inince karşıdakine x vur gibi ama dediğim gibi çok sınırlı değil mi?
arkadaşalar bana acilen mezarlıktaki bir kartı alıp oyuna (in play) koyacak bir kart (daha iyisi kartlar) lazım. kartlartercihen siyah , yeşil , renksiz veya artifact olursa iyi olur.
elinde bu tarz kartlardan bulunanlar bana acilen bir yardım edebilise çok makbul geçer. takas yapabileceğim gibi uygun bir fiyat söz konusu olursa satında alabilirim.
trulias wrote:arkadaşalar bana acilen mezarlıktaki bir kartı alıp oyuna (in play) koyacak bir kart (daha iyisi kartlar) lazım. kartlartercihen siyah , yeşil , renksiz veya artifact olursa iyi olur.
elinde bu tarz kartlardan bulunanlar bana acilen bir yardım edebilise çok makbul geçer. takas yapabileceğim gibi uygun bir fiyat söz konusu olursa satında alabilirim.
AreniusLorthenia wrote:Ben onu da anlamadım neden böyle bir kart yaptıklarını da...Ne gibi kullanımları olabilir ki,yani çok sınırlı bir kullanımı var tabi hani bir yaratık oyuna inince karşıdakine x vur gibi ama dediğim gibi çok sınırlı değil mi?
Bir de Legend yapmışlar, şaka gibi
Belki de şöyle bir mantığı vardır; draft sırasında bu kart birine çıkınca adam dakikalarca "Allah Allah, ne işe yarar ki bu kart?" diye düşünüp zaman kaybedecek, böylece drafta dezavantajlı başlayacak
Pazar günkü turnuvada 3. olup 3 booster ödül aldım, üstüne bi de Shadowmage Infiltrator açtım ihya oldum
Bugün de draft var ona gdicem brazdan.Bakalım onda napıcaz..
---
Bi de o beğenmediğiniz kart gzel bi kart arkadaşlar.oyunun ilk iki turu ondan 2 tane inerseniz,karşı tarafın da yavaş bir destesi varsa çok acıtırsınız adamın canını.Ayrıca arkadaş ölmüyor farkettiyseniz
Mesajlarınız birleştirilmiştir //Set
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
ranger_ilvetus wrote:Pazar günkü turnuvada 3. olup 3 booster ödül aldım, üstüne bi de Shadowmage Infiltrator açtım ihya oldum:D
Bugün de draft var ona gdicem brazdan.Bakalım onda napıcaz..
Tebrikler ve başarılar
Bi de o beğenmediğiniz kart gzel bi kart arkadaşlar.oyunun ilk iki turu ondan 2 tane inerseniz,karşı tarafın da yavaş bir destesi varsa çok acıtırsınız adamın canını.Ayrıca arkadaş ölmüyor farkettiyseniz
İlk iki turu inilemez, çünkü legend
Saldırınca kendi kendini remove ediyor zaten, rakibin canını acıtamayız bununla
Ölse de kurtulsak