tabii ki amaç eelenmek, neticede arkadaşlarımıznan oyun oynuyoruz. ancak bence de insan kendisini yansıtmadığı char.larla oynayarak daha çok eelenir ve daha youn tatmin elde eder; çünkü zihinsel bi emek vermiş olur char.ına. esas zevk de burdan kaynaklanır.demarch wrote:...Biraz ayıp olacak ama yok böyle birşey.. Karakter size benziyorsa ve siz sadece kendinize benziyor diye rp yapmazsanız buna da frp denmiyor. Oyunun amacı olmadığınız birini ne kadar iyi oynatacağınız değil eğlenmek ve arkadaşlarınla hoşça zaman geçirebilmek bence...
ben nice adam gördüm ki oynadıı her oyunda aynı sınıfı, aynı ırkı, daha önemlisi hemen her yönüyle aynı char.ı seçen... onlar da öyle mutludurlar karışmam. ama genelde belli bi tecrübe seviyesinin üstünde olan oyuncuların eğilimi, her oyunda farklı char oynatmaktır. ha, her oyuncunun kendisini daha yakın ve daha yatkın hissettiği ırklar/sınıflar olabilir, normaldr (sempati). örneğin ben ırklardan cüceleri, sınıflardan priest sınıfını daha üstün tutarım; ama her yeni oyunda farklı char oynarım.
bence yansıtmamalıdır yani, mümkün olduunca tabi.