Ya bu şarkı bambaşka bişi ya sanki insanın içine bi su geliyo içinde ne kadar hırs kötülük intikam katlam duygularını alıyor götürüyor insan rahatlıyor koltuguna gömülüyo yüzüne sırıtma geliyo şarkıyı kapatıyom beynimin içinde hala söleniyo sonra yeniden açıyom ben videosunu izliyom daa iyi kesinlikle izlemelsiniz...
ohhh rahatlıyom hala...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
ya bu ne yaa çok kötü bişe böle bi açtım siteyi baktım noluyoruz gibisinden sonra hayatımın hatasını yaptığımı anlayıp kapattım üzerine bi blind guardian dinleyince o yaşadığım anları unutuverdim. sizde vaktinizi boşa harcamayın arkadaşlar...
Hayatımda bu kadar Heidi, bu kadar şeker kız Candy bir şarkı görmedim . Bu kadar polyanna olur bir şarkı yaw. Necros bu arada güzel çevirmişsin :ayyyy!: bende biraz daha ilginç çıkmıştı çevirisi
And i still wonder if you ever wonder the same!...
ya benim sinirim zaten bozuk, hepten bozdu hahaha hahaha manyak eder bu insani be hahaah ayh haha sinir hastalarina dinletseler bunu nolur acaba hahaha :ayyyy!:
ya cok ciddiyim basladigi an fena halde gulme krizine sokuo beni ya ,iyimidir kotumudur bole olmasi cozemedim,
moralin bozukken baya işine yarar bu olay
benim izlediğimde en başta o gördüğünüz kızcaız elinde yine pırasa döndürüyor fakat alttan da pırasalar koşuşturuyor ve bu kızcağız bir saatin içince ve ben saatlerce onu dinlediimi bilirim hatta evde isyan çıkmıştı yine mi o garip şey falan diye
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.