Magic: The Gathering
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Arkadaşlar forumu yeni buldum selamlar sevgiler diyerek başlıyım.Başlıyalı 5-6 sene kadar oldu 1-2 sene çok aktiftik hemde kktc de inanılmaz kısıtlı imkanlarla ki orada kart satan hiçbir yer yoktur.3-5 adama öğrettim giriştik acayip güzel günlerimiz geçti.En son abd de sıradan bir alışveriş merkezinde koca bir Magic standı görünce yine hastalığım gıpraştı 1-2 saat standı inceleyip 5-10 booster birde Rravnica nın fat pack set ini aldım.Eskiden elimdeki kartlarla herhalde bir 800 tane oldu yada daha fazla saymadım hiç.Mekanım beylikdüzü oyun,takas,draft ne biliyim satmak isteyen Magic olsun da daştan olsun.İlgili arkadaşları beklerim buyrun ayarlıyalım buluşalım eski magic zamanlarıma bir döneyim 
Magic the gathering!!! Allaaaa allaaaaa
Blood_Shed benideçok sevindirdin. bende beylikdüzü taraflarını az buçuk bilirim. istersen senle kart değiştokuşu yapmak çok isterim.
eğer uygun görürsen senden birşey rica edelim: forumun ana sayfasında "al takke ver külah" adında bir bölüm var. orayı incelersen setsuna nın "trade için kart listem" adlı başlığını göreceksin. ona benzer bir liste yayınlaya bilirsen hangi kartların değiş tokuş olabileceğini daha rahat görürüz, paylaşır kaynaşırız
uygun olduğun bir zaman periyodunu söylersen buluşup kart takası yapabiliriz
ben özellikle weatherlite blok un dan birkaç kart arıyorum ilgilenirsen
eğer uygun görürsen senden birşey rica edelim: forumun ana sayfasında "al takke ver külah" adında bir bölüm var. orayı incelersen setsuna nın "trade için kart listem" adlı başlığını göreceksin. ona benzer bir liste yayınlaya bilirsen hangi kartların değiş tokuş olabileceğini daha rahat görürüz, paylaşır kaynaşırız
uygun olduğun bir zaman periyodunu söylersen buluşup kart takası yapabiliriz
ben özellikle weatherlite blok un dan birkaç kart arıyorum ilgilenirsen
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Vayyyt günümün en güzel haberi diye işte ben buna derim.Kart listesi hazırlarız aslında uğraşır didiniriz çıkartırız bu güzel arkadaşlarımız için ama aslen zaten kaç kişi varki bu işe gönülden bağlı kafayı kırmış ben derim ki bire bir olsun yada toplu olsun buluşalım zaten ne var ne yok orada hep beraber bakarız kaynaşırız içeriz biralarımızı yaparız takaslarımızı oturur kapışırız yada ortamı daha rahat yaparız evlerde buluşuruz ki en iyisidir (eskiden çok yapardık) rahat nezih ortamda keklerimizi böreklerimizi yeriz
(yapan birini bulursak tabi) çok kral olur bir sen gelirsin bir ben gelirim bundan güzel bir blokda şu sıralar olabiliceğini sanmıyorum.
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Eyvallah Setsunacım.Forumu bulana kadar anam ağladı resmenSetsuna wrote:Yaşasın biri daha geldi, hoş geldi, sefa getirdi :w00t:
o zaman sana söyle bir öneride bulunayım:
biz bu cumartesi çok önemli bir tplantı yapacağız: istanbul buluşması\beyin fırtınası
bu toplantı aslına bakarsan sitenin geleçeği ile ilgili fikirlerin masaya yatıralaçağı bir toplantı olacak. sitede çok yeni olduğun için belki çok bir fikrin olmıyacak, ancak siteye yeni katılmış birinin ilk izlenimleride önemlidir diye düşünüyorum.
bu nedenle sende katıl derim. verdiğimiz bir saatlik aralardada senle kart ticareti yaparız. ben bütün kartlarımı getirebilirim. sende getirirsen görmüş oluruz.
geleceğine dair bildirimi etkinliklerimiz bölümündeki "istanbul buluşması\beyin fırtınası" bölümüne yapabilirsin.
cumartesi senide aramızda görmek beni mutlu eder
biz bu cumartesi çok önemli bir tplantı yapacağız: istanbul buluşması\beyin fırtınası
bu toplantı aslına bakarsan sitenin geleçeği ile ilgili fikirlerin masaya yatıralaçağı bir toplantı olacak. sitede çok yeni olduğun için belki çok bir fikrin olmıyacak, ancak siteye yeni katılmış birinin ilk izlenimleride önemlidir diye düşünüyorum.
bu nedenle sende katıl derim. verdiğimiz bir saatlik aralardada senle kart ticareti yaparız. ben bütün kartlarımı getirebilirim. sende getirirsen görmüş oluruz.
geleceğine dair bildirimi etkinliklerimiz bölümündeki "istanbul buluşması\beyin fırtınası" bölümüne yapabilirsin.
cumartesi senide aramızda görmek beni mutlu eder
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Teşekkür ederim dostum nazik teklifin için.Sitemizin en iyi olması 2-3 postluk bir kullanıcı olarak benimde terchimdir tabiyki.Fakat özrümü mazur görürsen arada değilde hep beraber yada birebir farketmez ama sadece magicle ilgilenen arkadaşlarla buluşmak konuşmak eğlenmek beni daha memnun eder.Zamanı günü mekanı ayarlarız hiç problem değil.
Saygılar.
Saygılar.
estafurullah
özür dileyecek birşey elbette yok. o zaman şöyle bir paln sunayım
: setsuna ile bir buluşma ayarlayın. bu pazar hariç buluşmanıza bende uymaya çalışırım.
açıkcası eski bir oyuncu olduğun için kartlarını görmek düşüncesi beni sabırsızlandırıyor. umarım verimli bir buluşma yapabiliriz
dediğim gibi setsuna ile yeri ve zamanı hemen ayarlayabilirseniz bende hemen katılırım. zaten setsunayla birbirimize verilmiş bir sözümüz var
açıkcası eski bir oyuncu olduğun için kartlarını görmek düşüncesi beni sabırsızlandırıyor. umarım verimli bir buluşma yapabiliriz
dediğim gibi setsuna ile yeri ve zamanı hemen ayarlayabilirseniz bende hemen katılırım. zaten setsunayla birbirimize verilmiş bir sözümüz var
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Trulias la tanıştık saolsun çok güzel bir muhabbet oldu.Kapışmada kıyasıya geçti.Kart konusunda hiçbir icraat olamadı maalesef sorun bendeydi sanırım (koleksiyon muhabbetimden dolayı çok katıyım galiba) ama gerçekten iyi bir arkadaş umarım hep beraber diğer arkadaşlarla da birçok buluşmalarımz sağlam muhabbetlerimiz olur.
İyi kalın.
İyi kalın.
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

Ee arkadaşlar, yeni sete bakma fırsatınız oldu mu?
Ne düşünüyorsunuz Time Spiral konusunda?
Açıkçası benim bayağı hoşuma gitti.Eski mekanikler yeni mekaniklerle harmanlanınca her ihtimali düşünmek zorunda kaıyorsunuz ve bu da aldığınız zevki maksimuma çıkarıyor.Yarın unoffical bir release turnuvasına daha girecem, prerelease turnuvasında 9/19 yapmıştım, bakalım bu sefer kaçıncı olucaz
Ne düşünüyorsunuz Time Spiral konusunda?
Açıkçası benim bayağı hoşuma gitti.Eski mekanikler yeni mekaniklerle harmanlanınca her ihtimali düşünmek zorunda kaıyorsunuz ve bu da aldığınız zevki maksimuma çıkarıyor.Yarın unoffical bir release turnuvasına daha girecem, prerelease turnuvasında 9/19 yapmıştım, bakalım bu sefer kaçıncı olucaz
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
written in dust,
tainted by memories.
başarılar dilerim yüzümüzü kara çıkarma
bu arada ben kendi adıma time spiral de gördüğüm bazı izlerden ötürü yeni çıkacak setlerden ümitliyim.
örnek olarak shadow lu kartlar çok dikkatimizi çekti. ancak sayıları şimdilik 6 kadar. muhtemelen gelecek sette bu konuya eğilinilicektir.
onun haricinde tam anlamıyla bir başlangıç seti. yani magic in bütün unsurlarını eksiksiz taşıyor. yeni başlıyacaklar için iyi bir dönem derim
bu arada ben kendi adıma time spiral de gördüğüm bazı izlerden ötürü yeni çıkacak setlerden ümitliyim.
örnek olarak shadow lu kartlar çok dikkatimizi çekti. ancak sayıları şimdilik 6 kadar. muhtemelen gelecek sette bu konuya eğilinilicektir.
onun haricinde tam anlamıyla bir başlangıç seti. yani magic in bütün unsurlarını eksiksiz taşıyor. yeni başlıyacaklar için iyi bir dönem derim
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Beyler
Arrogant Wurm 4x
Wonder 2x
Yavimaya Coast 4x
Roar of the wurm 2x
Intuition 2x
Deep Analysis 1x
Daze 3x
Chrome mox 2x