Baldur's Gate III: The Black Hound
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Baldur's Gate III: The Black Hound
EVET! SONUNDA GELİYOR! diyebilmeyi çok isterdim.. :p ama bu Baldur's Gate'in devam projesi bikaç yıl önce iptal olmuş, malesef.. Black Isle da kapandığına göre Baldur's Gate III: The Black Hound'u kim yapıcak?.... hmm, belki Obsidian..
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Valla benim de umutlarım o yönde ama bi yandan da karamsarım açıkçası, çünkü bikaç sene içinde piyasaya sürüldüğünü düşünürsek çıkıcak oyun o eski Infinite Engine havasında olmıycaktır uçmuş sistem gereksinimleri olan 3D efekt silsilesi bişi olucaktır muhtemelen. Ã?ünkü artık zamanı geçti o tarz oyunların.. ama aslında böyle bi deişiklik fena olmayabilir, hele bi yapılsın da 
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ã?ıkmaz Baldur's Gate III filan, beklemeyin siz. Hikâye olarak bitti o iş artık. Baldur's Gate II: Throne of Bhaal ile zaten otuz küsürüncü seviyelere çıkıyorsunuz. Üstelik bitirenlerin bildiği gibi serinin iki alternatif sonu var. Yani bu noktadan sonra adamın üzerine ne gibi bir planlar ve entrikalar kurulabilir ki? Yine Bhaal'ın özü olayı artık imkânsız çünkü. Yok efendim dünyayı kurtaran adamın oğlu misali, bir çocuk peydahlayıp onunla kuracaklarsa oyunu bilemem. Hatta NPC Abdel Adrian gelir, size geçmiş günlerinden söz eder. Ama dediğim gibi, saçma olacaktır. Abdel'in varlığı bile sizin önceki oyunlarda oynadıklarınızı hiçe sayar. (Bilmeyenler için söyleyeyim: Resmi hikâyede Baldur's Gate serisinin kahramanının adı Abdel Adrian. Neutral good bir fighter'dır kendisi.) Zaten buna benzer bir durum Baldur's Gate II: Shadows of Amn'da yaşandı, daha fazla facia yaşatmasınlar millete.
Bırakın bu işleri. Devamını çıkartırlarsa Heroes of Might and Magic III'ten sonra çıkan IV'teki gibi büyük hayalkırıklığı yaşarsınız. Tadında kalsın her şey.
Yoksa ben istemez miyim Planescape: Torment'ın devamının çıkmasını.
Bırakın bu işleri. Devamını çıkartırlarsa Heroes of Might and Magic III'ten sonra çıkan IV'teki gibi büyük hayalkırıklığı yaşarsınız. Tadında kalsın her şey.
Yoksa ben istemez miyim Planescape: Torment'ın devamının çıkmasını.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
- darkflarer
- Kullanıcı

-
ElvenBard
- Kullanıcı

NWN 2'yi evet, 1'i değil. 2'yi de aslında Black Isle diyl onun varisi olan Obsidian yaptı.emerus wrote:hala ısrarla diorum ki black isle nwn 2 yi yaptı... bırakın BG yi artık tarihe gömün şu harkülade oyunu deşmeyin mezarından
NWN 2 diorum başka da birşey demiorum anlayan anlar anlamayana davul zurna saz elektro diorum
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Black Isle'dan bi grup eleman Obsidian bünyesinde toplanmış çok detaylı bi bilgim yok kimlerdir necidirler araştırmadım ama kurucularından bikaçı Black Isle'dan diye duydum. Yani muhtemel bi Baldur's Gate III projesinde (ki vardı iptal oldu) Obsidian'ın yer alacağını düşünüorum, artık Black Isle olmadığına göre :p Temennilerimiz de bu yönde, yapılacaksa o kadrodan bekleriz, yapılmıycaksa da çok sorun diyl çünkü hikaye hakkaten bi sonuca bağlandı. Infinite Engine kullanan tamamıyla yeni bi oyun çok daha hoş karşılanıcaktır tarafımca, ki onu da yapıcaklarını sanmıyorum artık.. 3d geldi mertlik bozuldu
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
-
emerus
- Site Çizeri
Feargus Urquhart, Chris Parker, Darren Monahan, Chris Avellone and Chris Jones. Many of Obsidian's talented employees have worked on award winning products for companies Black Isle Studios..
obisidian entertainment kadrosu black isle ekibi
bakın yukardaki arkadaşlardan biri planescape torment artwork tasarımcısı
black isle çizeri... mekanlar karakterler vs .. bu adamın eseri
chris parker diye hatırlıyorum ismini..
black isle ekibindeki bir grup elemanlar.. ama has adamlar bunlar..
troika daki olsun ataridekiler olsun ikinci elemanlar..
o yüzden zaten pek başarılı olamıyorlar atari ve troika
temple of elemantal evil gibi salak bi oyunu yaptılar hatırlayan
varsa..
ne demek istediğimi anlamışsınızdır..
obsidian black isle ın has ekibidir arkadaşlar..
obisidian entertainment kadrosu black isle ekibi
bakın yukardaki arkadaşlardan biri planescape torment artwork tasarımcısı
black isle çizeri... mekanlar karakterler vs .. bu adamın eseri
chris parker diye hatırlıyorum ismini..
black isle ekibindeki bir grup elemanlar.. ama has adamlar bunlar..
troika daki olsun ataridekiler olsun ikinci elemanlar..
o yüzden zaten pek başarılı olamıyorlar atari ve troika
temple of elemantal evil gibi salak bi oyunu yaptılar hatırlayan
varsa..
ne demek istediğimi anlamışsınızdır..
obsidian black isle ın has ekibidir arkadaşlar..
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...