Baldur's Gate III: The Black Hound

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Baldur's Gate III: The Black Hound

Post by ElvenBard »

EVET! SONUNDA GELİYOR! diyebilmeyi çok isterdim.. :p ama bu Baldur's Gate'in devam projesi bikaç yıl önce iptal olmuş, malesef.. Black Isle da kapandığına göre Baldur's Gate III: The Black Hound'u kim yapıcak?.... hmm, belki Obsidian..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende başlığı okuyunca bi sevinmiştim ama devamından sonra tekrar eski halime döneyim :|
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

niheheh sayko bi başlık oldu evet :evil: insanların hayalleriyle oynayan, hayal kırıklığı ve ümitsizliğe sürükleyen bi başlık..

Olsun her zaman ümit vardır :p
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

şaka bi yana 3 leme olacak diye biliyorum. herhalde bunca fanı olan bir oyunu unutmazlar ve çıkarırlar...Umarım 8)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Valla benim de umutlarım o yönde ama bi yandan da karamsarım açıkçası, çünkü bikaç sene içinde piyasaya sürüldüğünü düşünürsek çıkıcak oyun o eski Infinite Engine havasında olmıycaktır uçmuş sistem gereksinimleri olan 3D efekt silsilesi bişi olucaktır muhtemelen. Ã?ünkü artık zamanı geçti o tarz oyunların.. ama aslında böyle bi deişiklik fena olmayabilir, hele bi yapılsın da :D
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ã?ıkmaz Baldur's Gate III filan, beklemeyin siz. Hikâye olarak bitti o iş artık. Baldur's Gate II: Throne of Bhaal ile zaten otuz küsürüncü seviyelere çıkıyorsunuz. Üstelik bitirenlerin bildiği gibi serinin iki alternatif sonu var. Yani bu noktadan sonra adamın üzerine ne gibi bir planlar ve entrikalar kurulabilir ki? Yine Bhaal'ın özü olayı artık imkânsız çünkü. Yok efendim dünyayı kurtaran adamın oğlu misali, bir çocuk peydahlayıp onunla kuracaklarsa oyunu bilemem. Hatta NPC Abdel Adrian gelir, size geçmiş günlerinden söz eder. Ama dediğim gibi, saçma olacaktır. Abdel'in varlığı bile sizin önceki oyunlarda oynadıklarınızı hiçe sayar. (Bilmeyenler için söyleyeyim: Resmi hikâyede Baldur's Gate serisinin kahramanının adı Abdel Adrian. Neutral good bir fighter'dır kendisi.) Zaten buna benzer bir durum Baldur's Gate II: Shadows of Amn'da yaşandı, daha fazla facia yaşatmasınlar millete.

Bırakın bu işleri. Devamını çıkartırlarsa Heroes of Might and Magic III'ten sonra çıkan IV'teki gibi büyük hayalkırıklığı yaşarsınız. Tadında kalsın her şey.

Yoksa ben istemez miyim Planescape: Torment'ın devamının çıkmasını. :(
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

hala ısrarla diorum ki black isle nwn 2 yi yaptı... bırakın BG yi artık tarihe gömün şu harkülade oyunu deşmeyin mezarından :D

NWN 2 diorum başka da birşey demiorum anlayan anlar anlamayana davul zurna saz elektro diorum :)
emerus "druid of elderlights"
was here...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

nwn2 yi black isle yapmadı zaten nwn gibi berbat bir hikayeyi black isle yazamaz. Bence biz aramızda toplanıp bir bg3 paketi yapsak bile daha mantıklı aynı patch işte ama hikayeyi falan yeniliyor
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

nwn 2 yi black isle yapmadı zaten mi? :D sen iyi misin ??
nwn 2 yi obsidian yani black isle yapıor haberin olsun :P
was here...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

emerus wrote:hala ısrarla diorum ki black isle nwn 2 yi yaptı... bırakın BG yi artık tarihe gömün şu harkülade oyunu deşmeyin mezarından :D

NWN 2 diorum başka da birşey demiorum anlayan anlar anlamayana davul zurna saz elektro diorum :)
NWN 2'yi evet, 1'i değil. 2'yi de aslında Black Isle diyl onun varisi olan Obsidian yaptı.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

black isle varisi mi :D zuhauha
abi ne komik adamsın yaw

adamlar black isle yi kapattılar.. interplay le anlaşmazlığa düştüler..
obsidian enterteinment oldu firma adı.. olan bu :P
was here...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

emerus wrote:black isle varisi mi :D zuhauha
abi ne komik adamsın yaw

adamlar black isle yi kapattılar.. interplay le anlaşmazlığa düştüler..
obsidian enterteinment oldu firma adı.. olan bu :P
güzelim bende onu kastettim zaten varisi derken ; )
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Hımm iş o kadar değil aslında obsidian blackisle'ın yanlızca bir kısmı,malum troika'da vardı bi zamanlar oda geri kalan kısmıydı üç adetde oyunları vardır ki bence başarılı oyunlardı ama oda tutunamadı.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Black Isle'dan bi grup eleman Obsidian bünyesinde toplanmış çok detaylı bi bilgim yok kimlerdir necidirler araştırmadım ama kurucularından bikaçı Black Isle'dan diye duydum. Yani muhtemel bi Baldur's Gate III projesinde (ki vardı iptal oldu) Obsidian'ın yer alacağını düşünüorum, artık Black Isle olmadığına göre :p Temennilerimiz de bu yönde, yapılacaksa o kadrodan bekleriz, yapılmıycaksa da çok sorun diyl çünkü hikaye hakkaten bi sonuca bağlandı. Infinite Engine kullanan tamamıyla yeni bi oyun çok daha hoş karşılanıcaktır tarafımca, ki onu da yapıcaklarını sanmıyorum artık.. 3d geldi mertlik bozuldu
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

Feargus Urquhart, Chris Parker, Darren Monahan, Chris Avellone and Chris Jones. Many of Obsidian's talented employees have worked on award winning products for companies Black Isle Studios..

obisidian entertainment kadrosu black isle ekibi

bakın yukardaki arkadaşlardan biri planescape torment artwork tasarımcısı
black isle çizeri... mekanlar karakterler vs .. bu adamın eseri
chris parker diye hatırlıyorum ismini..

black isle ekibindeki bir grup elemanlar.. ama has adamlar bunlar..
troika daki olsun ataridekiler olsun ikinci elemanlar..
o yüzden zaten pek başarılı olamıyorlar atari ve troika
temple of elemantal evil gibi salak bi oyunu yaptılar hatırlayan
varsa..

ne demek istediğimi anlamışsınızdır..
obsidian black isle ın has ekibidir arkadaşlar..
was here...
Post Reply