black isle ı yaşatma bölümü
- darkflarer
- Kullanıcı

ikinizide cevapliyim Black Isle Obsidian Entertainment olmuş olabilir ama görünürde bir Baldur's Gate 3 yada Icewind Dale 3 fikri varmı YOK! Neverwinter Nights da Black Isle'ın hikaye güzelleştirme yeteneği ve R.A.Salvator kullanılmamıştı o yüzden açıkçası pek beğenmemiştim Nverwinter'ı BG ve ID olmadığı zaman Black Isle ölmüştür yaşatıyoruz işte. Neden derin izler bırakıyo çünkü çok emek veriyolar ve Faerun'da bildiğimiz tüm hikayelerde kendi karakterimizle özgür bi şekilde oynama imkanı veriyor ve çok güzel bir oyun ayrıca çok uzun ve zor (zor seçerseniz tabii) ve çok zevkli. Bu sebepten iz bırakıyolar.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

FALLOUT FALLOUT FALLOUT FALLOUT FALLOUT
artık 3.sü cıksın...fakat onuda 3 boyutlu yaparlar ve içine ederler... örnekler için bkz. Worms serisi, Heroes serisi...
artık 3.sü cıksın...fakat onuda 3 boyutlu yaparlar ve içine ederler... örnekler için bkz. Worms serisi, Heroes serisi...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Evet ya 3 boyuta gıcık oluyorum. Bozmasınlar biricik Fallout'umuzu. Ã?ıkarsınlar eski haliyle ama nerdeee, hayal tabi dimi illa 3D dir.
Keşke bi IWD 3 falan çıksa.. her yeni grup yarattıgımda Targos'ki Hedron la konuşmaktan sıkıldım artık ya
ve her hafta ortlama 5 grup yaratılyo, cok eglenceli bişey ama. Biyografilerini bile yazıyorum 
Keşke bi IWD 3 falan çıksa.. her yeni grup yarattıgımda Targos'ki Hedron la konuşmaktan sıkıldım artık ya
- darkflarer
- Kullanıcı

-
ElvenBard
- Kullanıcı

Oyunun 3d olduğu fln yok izometrik görüntüler, efektler 3d oluyo sadecedarkflarer wrote:ehueh icewind de güzeldi ama şimdi Baldur's Gate varken bu arada baldur's gate 2 de 3d ydi ama kapalıydı özelliklerden açıyoduk ayrıca fena olmuyodu Fallout'a da böyle bişi yapılırsa hem 3d sevenler hem sevmeyenler memun edilir ama Black Isle kapandı...
- darkflarer
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Sahiden bütün o Tanrı adı yazmalar Subrace seçmeler falan hepsi hikayeydi ya, ve karakter için seçilens seslerede tam bi rezaletti. Ama ne yapalım işte oynadık falan filan RPG işte tarzında yaklaşmılştım ben. "oyun, oyna " o kadar pek bi degeri yoktu.
Neyse kusura bakmayın tabi bunların black isle la veya onun yaşatılmasıyla ilgisi yokta neverwinternights hakkında bende bi içimi dökeyimde rahatlıyayayım dedim :schemes:
Neyse kusura bakmayın tabi bunların black isle la veya onun yaşatılmasıyla ilgisi yokta neverwinternights hakkında bende bi içimi dökeyimde rahatlıyayayım dedim :schemes:
-
ElvenBard
- Kullanıcı

NWN'yi infinite engine oyunlarıyla bir tutmamalı zaten, NWN multiplayer ve modüller için tasarlanmış bi oyundu. Baldur's Gate'in sunduklarını onda aramak yanlış ; ) zaten NWN'nin yapımında Black Isle rol almadı.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
arkadaşlar, NWN ile ilgili olan başlıkta da belirttiğim gibi, NWN single player campaigni, vs. için oynanması gereken bi oyun değildir. Esas amacı, masaüstü rplerin en azından dungeon ya da alışveriş aşamalarını bilgisayar üzerinde oynanabilecek bir hale getirmektir. Siz açın bi aurora düzenleme kitini, tasarlayın bi kaç mekan, atın NPCleri, tuzakları allah ne verdiyse, sonra arkadaşlarınız bağlansın sizin haritanıza gezsin dünyanızı. script yazmak da çok kolay. görsellik o biçim, alışverişte, savaşta, tuzaklarda çirkeflik yapma ihtimali yok, değişik bi deneyim.
NWN'nin olayı başka.
NWN'nin olayı başka.
War, war never changes...
Fallout III 3D olacak bu kesin. Hem bence guzel bir deneyimde olur atmosferi guzel yansıtırlarsa neden olmasın. Doom III gibi rezalet olmasında! karanlık bir postnuclear dunyada gezip cadillac arabamızla aptal yaratıklara carpabilecegimiz bir dunya dusunsenize yana da atarız guzel bir NPC. Multisi bile olur belki haa. Heyecanlandım bak elim titriyor nerde benim jet im
-
emerus
- Site Çizeri
nwn 1 çok da kötü diildi hani tamam ilk oyun vasattı ama siz ek paketlerini oynadınız mı?? hayır mı e o zaman kapağa bakıp yorum yapmamak lazım ek paketler hiç fena değildii shadows of undrentine ,, underdark vs vs çok güzeldi bence ilk oyun rezaletti ama bioware ek paketlerde düzeltti hatasını
şimdi nwn 2 gelior ama obsidian malum black isle yapıor.. ki eğer bu forumda nwn 2 başlığımı okursanız oyun hakkında bilgi sahibi olursunuz.. bırakın F3 ü de bathesda ne anlar fallouttan yahuu?? morrowind dan anladıkları gibi anlayacaklarını zannediorsanız yanılıorsunuz.. F3 bence vasat olacak..
şimdi nwn 2 gelior ama obsidian malum black isle yapıor.. ki eğer bu forumda nwn 2 başlığımı okursanız oyun hakkında bilgi sahibi olursunuz.. bırakın F3 ü de bathesda ne anlar fallouttan yahuu?? morrowind dan anladıkları gibi anlayacaklarını zannediorsanız yanılıorsunuz.. F3 bence vasat olacak..
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...