KİTİARA MI LAURANAMI?
- Blackthorn
- Kullanıcı

Valla ben yanlış söylemedim demek istediğim Laurna ham bir yoğurulması gerek(yanlış anlaşılmasın)
.Keşfedilmeyi bekleyen bir star gibi ayrıca son kitaplara doğru(efsaneler üçlemesi) Laurna nerdeyse Kitiara'dan çok daha üstün ve güçlü gibi gelmiştide ondan şeyi şey ettiydim ben...
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)

şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
evet o konuda haklısın fakat kitiara nerdeeeee laurana nerde kadın ejderha yüzeefendisi bilem oldu ya daha nolsunLaurna nerdeyse Kitiara'dan çok daha üstün ve güçlü gibi gelmiştide ondan şeyi şey ettiydim ben...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

hocam sürekli heyiq döndürmüşsünüz ya 
neyse bana göre kitiara lauranayı katlar.hem güzellik hemde güç açısından.
sarışın sevenler lauranayı daha hoş bulabilir ama kıvırcık saçlar hafif esmer bi ten çarpık bi gülümseme birazda kendinde normalinden var olan cazibe kitiarayı favorim yapmaya yetiyorda artıyor.
neyse bana göre kitiara lauranayı katlar.hem güzellik hemde güç açısından.
sarışın sevenler lauranayı daha hoş bulabilir ama kıvırcık saçlar hafif esmer bi ten çarpık bi gülümseme birazda kendinde normalinden var olan cazibe kitiarayı favorim yapmaya yetiyorda artıyor.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
daha ne olsunkıvırcık saçlar hafif esmer bi ten çarpık bi gülümseme birazda kendinde normalinden var olan cazibe kitiarayı favorim yapmaya yetiyorda artıyor
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Laurana dedim ben. Ama bahsettiğim şey, şımarık elf kızı Laurana ya da Altın Komutan değil. Ben Laurana'ya Ruhlar Savaşı Üçlemesi'ndeki elf asilzadesi haliyle vuruldum. Her şeyiyle olgun, zarif, asildi. Düşünmeden iş yapmıyordu. Her hareketi planlıydı. Geçmişine de bağlıydı. Bende uyandırdığı izlenime göre eğer Qualinesti'yi özgür olarak o yönetseydi, Ruhlar Savaşı döneminde tüm düşmanlara karşı dimdik ve ayakta bir Qualinesti olurdu.
Kitiara ise hırslarına daima yenik düştü. Ejderha Yüceefendisi hiyerarşisi içinde kendisine güzel bir yer yapmıştı, evet; ama o hiyerarşi bir kez yıkıldığında, Kitiara bu sefer o hiyerarşinin en tepesine geçmişti. Bu dönemde doğru düzgün beklemektense Raistlin yüzünden fevri davrandı ve kendi sonunu getirdi. İnşa ettikleri bir kez yıkıldığında, gizlice daha iyisini kurmayı beceremedi. Üstelik bu sefer kuracağı onun düzeni olacaktı. Eğer Raistlin ile uğraşmasalardı şüphesiz Kitiara, Palanthas'ı alırdı. Sonra da zaten ejderha ordularının dağınık birliklerini toparlayarak Mızrak Savaşı'nı devam ettirebilirdi. Takhisis Mızrak Savaşı sırasında Krynn'a tam olarak inememişti. O yüzden savaşta kaybettikleri bir avantaj söz konusu değildi. Palanthas bir kez düştüğünde oluşacak olan şok dalgası içinde hemen ejderha ordularını tekrar toparlayabilir ve son bir uçuşla Sancrist'i alarak Solamniya şövalyelerine son verebilirdi. Kuzeyi bir kez elinde tuttuğunda elindeki adam sayısı da artacağından güneyi kolaylıkla ele geçirebilirdi.
Kitiara ise gereksiz bir hırsla Raistlin'i öldürmeye çalıştı. Bu sayede de Soth'a yem verdi. Tek bir yanlış hamleyle bu olası geleceği yitirdi.
Yok yok, ben Laurana'yı tercih ederim.
Kitiara ise hırslarına daima yenik düştü. Ejderha Yüceefendisi hiyerarşisi içinde kendisine güzel bir yer yapmıştı, evet; ama o hiyerarşi bir kez yıkıldığında, Kitiara bu sefer o hiyerarşinin en tepesine geçmişti. Bu dönemde doğru düzgün beklemektense Raistlin yüzünden fevri davrandı ve kendi sonunu getirdi. İnşa ettikleri bir kez yıkıldığında, gizlice daha iyisini kurmayı beceremedi. Üstelik bu sefer kuracağı onun düzeni olacaktı. Eğer Raistlin ile uğraşmasalardı şüphesiz Kitiara, Palanthas'ı alırdı. Sonra da zaten ejderha ordularının dağınık birliklerini toparlayarak Mızrak Savaşı'nı devam ettirebilirdi. Takhisis Mızrak Savaşı sırasında Krynn'a tam olarak inememişti. O yüzden savaşta kaybettikleri bir avantaj söz konusu değildi. Palanthas bir kez düştüğünde oluşacak olan şok dalgası içinde hemen ejderha ordularını tekrar toparlayabilir ve son bir uçuşla Sancrist'i alarak Solamniya şövalyelerine son verebilirdi. Kuzeyi bir kez elinde tuttuğunda elindeki adam sayısı da artacağından güneyi kolaylıkla ele geçirebilirdi.
Kitiara ise gereksiz bir hırsla Raistlin'i öldürmeye çalıştı. Bu sayede de Soth'a yem verdi. Tek bir yanlış hamleyle bu olası geleceği yitirdi.
Yok yok, ben Laurana'yı tercih ederim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.