En Etkileyici FR şehri

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

eksikler var ama listede :D hani Baldur's Gate ehehe
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu soruya vereceğim cevap Silvermoon olur. Silvermoon hakkaten muhteşem bir şehir ağaç evleri tapınakları ve nüfusuyla. Waterdeep' de güzel bir şehir aslında ama Silvermoon daha çok hoşuma gidiyor, çok huzurlu bir havası var ondan sanırım :D
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Necros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Necros »

Ben gümüşay diyorum benm her zaman ilgimi çekmiştir
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Ben ankette Silverymoon'u seçtim felsefesi ve kapısının önündeki Ay Köprüsü yüzünden!!

Ama genel olarak Liste dışı seç derseniz Evereska derim! Elflerin son büyük kalesi! Sahip olduğu başka hiçbir şehrin sahip olamadığı Mythal !(büyülü bir kubbe aktive edildiğinde şehre giriş ve çıkış imkansız ayrıca düşmanların üstüne altın meteorlar yağdırıyor. Birde şehri savunan Spellblade'ler çok ilgimi çekiyorlar üstüne gelen büyüleri yansıtan bileklikleri sahip oldukları Darkswordlar(çok azı buna sahipler) ve aldıkları eğitim....ve tabi şehrin bir elf şehri olması...

Yıkılmadan önceki Netheril de gayet ilgimi çekiyor ama hakkında kaynak bulmakta çok zorlanıyorum...

Teşekkürler....
To Live is To Die!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ã?ncelikle buraya Hades'i ekleyen zihniyeti kınıyorum ve kendilerine Planescape öğrenmelerini tavsiye ediyorum.

Ankete cevabım ise ne Silverymoon, ne Waterdeep, ama Eltabbar. Onun gibi bir şehrin Toril'de bir daha var olabileceğini hiç sanmıyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ben fazla şehir bilmem ama Menzoberranzan çok ilgimi çeker.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

DR 1380 itibariyle en büyük en ihtişamli şehir Waterdeep'tir Realms'ta.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Mithril Salonlarının üsütne sehir tanımam...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Netheril, bir şehir miydi ? Yanlış hatırlamıyorsam şehirdi ve eğer doğru hatırlıyuorsam adayım orasıdır.

İkinci olarak waterdeep(derinsu) ve drowların efsanevi şehri menzoberenzan da unutulmaması gereken ihtişamlı iki şehirdir. Ama aralarından ben Derinsu'yu tercih ederim. Hiç değilse insan şehri ve drow şehrinden çok daha renkli 8)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Netheril bi şehir-di evet, taa ki Karsus hayvanlık edene kadar dfkşmdf gökte süzülen bi şehirdi soora yerin dibine gömüldü, Anauroch oluştu onun yerinde
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Netheril bütün krallıgın adı deilmydi ya? :shock: yanlış hatırlyoda olablirim tabide ..

Neyse bence Waterdeep biçok şeyiyle gayet güzel bir şehir, her ırktan her tipten birileri var ortalıkta.Ve önemli tarihi olaylarada ev sahiligi yapar, ayrıca bir sürü önemli kişi orda yaşamaktadır ( Laeral, Khelben gibi daha çokları vardır tabide). Güzel bir şehir Waterdeep.

Ama Sileverymoon ve Highmoon( Dalelands) de bence güzel şehirler. Elf, insan yarı-elf bir arada yaşıyorlar.Highmoon da da insanlar sizi hakkınızda söylenenlere göre degil yaptıklarınıza göre de gerlendirir, halkıda iyi yani :)

Ama yinede ben oyumu Waterdeep'e verdim :D
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

NocturnaL_Soul wrote:Netheril bütün krallıgın adı deilmydi ya? :shock: yanlış hatırlyoda olablirim tabide ..
Doğru aslında krallığın adı Netheril'di ama şehirlerinin hepsi büyüyle ters çevrilmiş ve havada süzülen dağlardan oluşuyodu büyünün gidişiyle hepsi beraber yerin dibine girdi :p
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Hep o sorumsuz Karsus yüzünden..Tanırılık senin neyine be adam :mad: olsun artık daha güçlüler..yaşasın shade'ler. bende bi oyunda shade'imde :schemes:

Bu arada sylemeyi unutmuşum rogue/thief/assassin gibi karakterler için Westgate gibi bir şehir var. Ã?yle adama cennet valla :D ama olası tehlikelerde oldukça fazla tabi..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Anketteki şehir isimlerine baktım ama bir türlü karar veremedim. Bütün şehirlerin birbirinden çok farklı. Kararsız kaldım gerçekten :|
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

menzoberranzan'ı tek geçerim ama örümcek ağlarının üzerine kurulduğu ve katkat yükseldiği düşünülürse ben ce "parıldayan ağlar kenti" Ched Nasad da olmalıydı ankette
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Post Reply