İstanbul Buluşması \ beyin fırtınası
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Arkadaşlar lütfen 'sitemlerinizi' sunmadan önce, biraz da karşı tarafın durumunu düşünmeye çalışın. Yönetimdeki kişilerin çoğu meşgul kimseler ve hemen hepimizin işi gücü var. Eğer her buluşmaya gelseydik bizim halimiz harap olurdu.
Bunun yanında ben Serbest Kürsü'deki başlığa bir cevap atmıştım ve hâlâ onun cevabını bekliyorum. Orada da bu konudaki düşüncelerimi belirtmiştim.
Bunun yanında ben Serbest Kürsü'deki başlığa bir cevap atmıştım ve hâlâ onun cevabını bekliyorum. Orada da bu konudaki düşüncelerimi belirtmiştim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Beni bilirsiniz arkadaşlar, gelirim, size de katılırım. Beyin fırtınası meselesine gelince, yanımda kağıt kalemle gelicem
Yanlız tarih meselesi az sorun olabilir. Malum ramazandayız, iş meselesini bri yana koysak bile onlarca yerden davet alıyoruz iftar için. Yok mezun olduğumuz lise, sınıf ark, işyeri, x kulübü, y topluluğu... gibi. O yüzden hepimize uygun bi zaman ayarlayalım. Hatta mümkün olsa da bi iftar yemeği ayarlasak derdim ama herkes iftara kalamayabilir.
Özetle kesin bir zaman ve gündem belirleyelim ve bakalım bize neler kazandıracak bu etkinlik.
Yanlız tarih meselesi az sorun olabilir. Malum ramazandayız, iş meselesini bri yana koysak bile onlarca yerden davet alıyoruz iftar için. Yok mezun olduğumuz lise, sınıf ark, işyeri, x kulübü, y topluluğu... gibi. O yüzden hepimize uygun bi zaman ayarlayalım. Hatta mümkün olsa da bi iftar yemeği ayarlasak derdim ama herkes iftara kalamayabilir.
Özetle kesin bir zaman ve gündem belirleyelim ve bakalım bize neler kazandıracak bu etkinlik.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
bende gelmek isterim. bu kadar geç yazdığıma bakmayın.netim yoktu. neyse. benim kafama bitek şey takıldı. ne karar almaktan bahsediyosunuz arkadaşlar ya. sadece buluşma olsa daha iyi olmaz mı? tanışma ve geyik yapma adına... yani bi karar falan almanız gerekiyosa bilgim yok. ondan kusuruma bakmayın ama ciddi bi buluşmanın diğer türlü anlamı yok bence. bu arada ev olsa hakkaten hoş olur ama ortam içkili bi ortam olursa ev mahfolabilir. o yüzden tafsiye etmem. ev sahibine yazık.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5820 <<< neyin kararı burdan bakabilirsin ...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
arkadaşlar ben de katılmak isterdim benim de yazmak gibi bir niyetim yoktu fakat açıklamayı borç bildim dersane yüzünden haftasonları gelemiyorum hafta içi ise test,etüt,hoca sarmalı içinde kaybooluyorum kusura bakmayın......başka zamana inşala 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
en sonunda en azından biraz renk görmek güzel. gökkuşağına bir adım daha...
önce çok önemsiz ve küçük dozlu bir kırgınlık bildirisi vermek istiyorum, ardındanda daha ciddi olan sevinç imi ve tarih planlamamı dile getirmek istiyorum.
kırgınlığım şu lord necros u uzun zamandır sitenin müdavimlerinden biri olarak bilirim. -açıkcası gelipte işlerini bahane etmesi beni üzdü. ben de tahmin edebiliyorum herkezin zorunlulukları ve işleri olabileceğini. bizim zaten benim zaten beklentim, illaki buluşmaya katılmaları değil, en azından bu kadar önemli olduğunu düşündüğüm bir başlığa bir mesaj bir kendilerini anlatan cevap atmalarıydı.
birde kişisel bir tavsiye "zaten x yerde söylemiştim" biçiminde örneklendirmeler kimsenin kafasında kalıcı olmuyor. benim 4 kere hatırlattığım şeyler bile umursanmıyabiliniyordu.
herneyse geçte olsa yönetici iki kişiden cevap almak ve aynı zamanda katılım sözü almak güzel.
asıl konu olan ne zaman ve ne konusuna daki önerilerime gelelim:
-bence böyle olayları fazla soğutmaya gelmiyor. hemen yakın bir tarihte , mesela bu haftasonu toplanalım.
-yeminer espriyle karışık güzel bir şey söylemiş: kağıt kalem. bencede çok doğru, bence katılıcak herkez bir karalama defteri ve bir kalem getirsin. hatta gelmeden önce hepimiz sitede gördüğümüz potansiyel ve halihazırda devam eden sorun ve yanlışlıkları not edelim. önümüzde takip edebileceğimiz fikirler olsun
-sabah erken bir saatte buluşalım. ev konusu imkansız olduğuna göre ulfgarın önerdiği taksimdeki kafe ye gideriz. saat 9 gibi başlarsak sayet arada birer saatlik kafa dağıta ve dinlenme aralarıda vermek için fırsatımız olur.
-parça parça gelmeyelim . taksim meydanında buluşup gidiceğimiz yere ordan gidelim. işimiz bitinceye kadar dinlendiğimiz anlardada grup dağılmasın. sonradan ortam çıvıyabiliyor ve istenmiyen şekilde performans kaybı oluyor.
benim önerilerim bunlar. tüm katılıcak arkadaşlar fikirlerini vakit kaybetmeden ortaya koyarlarsa işleri hızlandırırız.
önce çok önemsiz ve küçük dozlu bir kırgınlık bildirisi vermek istiyorum, ardındanda daha ciddi olan sevinç imi ve tarih planlamamı dile getirmek istiyorum.
kırgınlığım şu lord necros u uzun zamandır sitenin müdavimlerinden biri olarak bilirim. -açıkcası gelipte işlerini bahane etmesi beni üzdü. ben de tahmin edebiliyorum herkezin zorunlulukları ve işleri olabileceğini. bizim zaten benim zaten beklentim, illaki buluşmaya katılmaları değil, en azından bu kadar önemli olduğunu düşündüğüm bir başlığa bir mesaj bir kendilerini anlatan cevap atmalarıydı.
birde kişisel bir tavsiye "zaten x yerde söylemiştim" biçiminde örneklendirmeler kimsenin kafasında kalıcı olmuyor. benim 4 kere hatırlattığım şeyler bile umursanmıyabiliniyordu.
herneyse geçte olsa yönetici iki kişiden cevap almak ve aynı zamanda katılım sözü almak güzel.
asıl konu olan ne zaman ve ne konusuna daki önerilerime gelelim:
-bence böyle olayları fazla soğutmaya gelmiyor. hemen yakın bir tarihte , mesela bu haftasonu toplanalım.
-yeminer espriyle karışık güzel bir şey söylemiş: kağıt kalem. bencede çok doğru, bence katılıcak herkez bir karalama defteri ve bir kalem getirsin. hatta gelmeden önce hepimiz sitede gördüğümüz potansiyel ve halihazırda devam eden sorun ve yanlışlıkları not edelim. önümüzde takip edebileceğimiz fikirler olsun
-sabah erken bir saatte buluşalım. ev konusu imkansız olduğuna göre ulfgarın önerdiği taksimdeki kafe ye gideriz. saat 9 gibi başlarsak sayet arada birer saatlik kafa dağıta ve dinlenme aralarıda vermek için fırsatımız olur.
-parça parça gelmeyelim . taksim meydanında buluşup gidiceğimiz yere ordan gidelim. işimiz bitinceye kadar dinlendiğimiz anlardada grup dağılmasın. sonradan ortam çıvıyabiliyor ve istenmiyen şekilde performans kaybı oluyor.
benim önerilerim bunlar. tüm katılıcak arkadaşlar fikirlerini vakit kaybetmeden ortaya koyarlarsa işleri hızlandırırız.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Eğer kablosuz internet olan bir kafeye gideceksek ben bilgisayar getirebilirim.
Çok erken saatte herkesin gelme ihtimali olmayabilir. Saati biraz daha ileri alalım.
Pazar günü önceden verilmiş bir sözüm var. Cumartesi olursa ben gelebilirim.
Çok erken saatte herkesin gelme ihtimali olmayabilir. Saati biraz daha ileri alalım.
Pazar günü önceden verilmiş bir sözüm var. Cumartesi olursa ben gelebilirim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ben onu yönetimin geneli adına söyledim, yoksa ben gelmeye niyetliyim.trulias wrote:kırgınlığım şu lord necros u uzun zamandır sitenin müdavimlerinden biri olarak bilirim. -açıkcası gelipte işlerini bahane etmesi beni üzdü.
Böyle genel toplantıların programı hep önceden belli olur ve konu başlıkları hazırlanır. Ben bu yüzden herkesi aklındaki çözüm önerilerini birer cümle veya başlık halinde yazmasını istedim. Bu sayede gittiğimizde üzerinde tartışacağımız konular belli olacaktır. Madem ciddi bir toplantı yapıyoruz, işi raconuyla yapalım.
İşte bu yüzden herkesin işi gücü var dedim. Bir plan program olmazsa ortada kalırız öylece. Ona harcayacağımız eforu ve zamanı, kendi işlerimize harcarız yeğdir. Aksi takdirde yönetim üyelerinin böyle ciddi bir toplantıyı ekeceğini pek sanmam. En azından ben ve Yeminer geliriz.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Front o kafede net var mı bilmiyorum açıkçası ömrümde bi kere gittim
tekrar ediyorum birazcık pahalıcana bi yer .. şu tiki mekanı diye tabir edilen edilen yerlerden değil ama çay 1.5 ytl falan..
Cumartesiyi uydurabilirim ben de..
Cumartesiyi uydurabilirim ben de..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Korkarım ki benim bu haftasonum tamamen dolu. Gerek benim, gerekse ailemin önceden verdiği sözler var. Ne cumartesi ne de pazar uygun değilim korkarım.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
cumartesiye bende uyabilirim. bu arada ben en baştada söylediğim gibi detayları buluşmada konuşma yanlısıyım. o yüzdende daha öncede belirttim: herkes başlıklarını belirlesin ve bir not defteriyle gelsin. belirlenen fikirlerle kendimize zaten bir yol ediniriz. açıkcası, yazılan bir fikri herkes eleştirme yetkisini kendinde buluyor ama sende görüyorsun ki necros ramazan eylencesine bile bu başlığa olduğundan daha fazla ilgi gösteriliyor.
bu nedenle kimseyi gerçekten ilgili olmıyanların arasına teşhir direği misali üzmeye hakkımız yok diye düşünüyorum. kimsede başlıklar olmasa bile ben başlıkları kafamda oluşturdum. konu sıkıntısı çekmeyiz yani.
hem kaldiki zaten toplantıdan sonra açıklamaları siteye yazıcaz. etik açıdanda bir sorun oloacağını bu yüzden sanmıyorum.
son olarak cumartesi ben uygunum ama uzak olmamak kaydıyla başka bir fikrede açığım.
bu arada SİTE Ã?İZERLERİ den de katılım olursa çok iyi olur kanaatindeyim. özellikle grafikerlerden birinin katılımı çok faydalı olur kanaatindeyim.
bu nedenle kimseyi gerçekten ilgili olmıyanların arasına teşhir direği misali üzmeye hakkımız yok diye düşünüyorum. kimsede başlıklar olmasa bile ben başlıkları kafamda oluşturdum. konu sıkıntısı çekmeyiz yani.
hem kaldiki zaten toplantıdan sonra açıklamaları siteye yazıcaz. etik açıdanda bir sorun oloacağını bu yüzden sanmıyorum.
son olarak cumartesi ben uygunum ama uzak olmamak kaydıyla başka bir fikrede açığım.
bu arada SİTE Ã?İZERLERİ den de katılım olursa çok iyi olur kanaatindeyim. özellikle grafikerlerden birinin katılımı çok faydalı olur kanaatindeyim.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Lord Necros ve Yeminer gelemeyecek sanırım, yine de başlangıç olarak bir ön buluşma mı yapalım, yoksa biraz bekleyip hep beraber mi buluşalım?
Benim için ikisi de fark etmez.
Benim için ikisi de fark etmez.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests