ben bayaa kastım denedim oldu galiba ama neyse rüyamdaki bana yetergarbahad wrote:Bumu yapabilen bir alie tanıyorum kızın babası lise yıllarında bu işe baya meraklıymış adam gezebiliyomuş ama özellikle sınava çalışmak için kullanıyomuş.Notları masanın üzerine muntazam bir şekılde yerleştiriyomuş sabaha sınava hazır kalkıyomuş.Astral seyahat çok utehlikeli birşey.Bence çok iyi bilmeyenlerin kesinlikle denememesi gerekiyor ruhun geri dönmeme ihtimali yüksek yada başka bir ruhun vücudunuza girme olasılığıda var.Bu yolculuklar önce küçük çaplı yapılıyor mesela ev içinde kendinize belli noktalar belirliyorsunuz ve oralara farklı parfümler yada kokular bırakıyorsunuz tabi şişeyle değil sıkıyorsunuz. astral seyahatte her türlü koku ve ses duyulabilir.İlla gideceğiniz yer gördüğünüz bir yer olmak zorunda değildir.Vücutun çok rahat ve esnek hale getirilmesi için egzersizlileri sürekli yapıl malıdır.Vücut yüzünüz tavana bakacak şekilde yatmalıdır. kişiye göre iki noktadan bağlanır(gerçek değildir sadece ruhu vücuda bağlayan birşeydir çok parlak gümüş bir kordondur.Biri sırt diğeri göbek deliğidir.Ben baya denemiştim sadece bir kere çok yaklaşabildim tam kalkamadım ama hafif doğruldum.Uğultu duyuyorsunuz ve çok parlak oluyor sanki karanlık odada şak diye projektör falan açıyolar bibi
![]()
çok zor ama tanıdığım yapan insanlar var bence cesaretiniz kırılmasın deneyin okuyun arraştırın bu işin astrolojiyle alakası yoktur bunu yapabilen insanların altıncı hissi biraz daha kuvetlidir.Olay tamamen metafiziktir.Gerisi mantıksız geliyo bana bunu uç noktada yapanlar var adam amerikaya falan gidiyo sadece fotoğraflara bakarak.Astral seyahat sadece gece uykusunda yapılır..Yarım uyku halidir normal insanlarada olur.Mesela tam uyumak üzereyken bir anda vücudunuzun kasılıp gevşemesi en az olmuştur.İşte bu ruhun vücuttan kopamamasıdır.Umarım iyice araştırdıktan sonra denersiniz
ASTRAL SEYAHAT
- darkflarer
- Kullanıcı

<div>artık lightflarer'ım</div><br>