Herkes 5. evren gibi bir yerde yeni üyelik açarsa bu ittifak biraz ezik olmaz mıtrulias wrote:ben katılırım.
hatta şunuda önereyim, ben şu an 5.evrende (ki bilen bilir sağlam evrendir) 650.sıradayım
şayet 5te kurarsak baya yardımım dokunur.
birde şunu hatırlatmak istiyorum: yeni açılan sistemlere herkes bir hışım saldırıyor. bu yüzden oraları amazon ormanları gibi. daha oturmuş noob korumasının yüksek puanlarda olduğu, insanların 100k net malın altına filo çıkarmaya tenezzül etmediği yerler daha korunaklı olur derim.
Ogame
hım... bilmiyorum
bak mesela ben ortalama olarak bir yeni gezegeni 1 haftada diğer lerinin seviyesin getiriyordumki, benim puanımın ana kısmını gezegenler oluşturuyor. yani yardımlaşmadan yana veya eziklikten bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.
birde yeni evrenle ilgili bir örnek vereyim: bizde başka aradaşlarla 31. evreni beklerken evrenin açıldığı günün akşamı evren doldu. yani bence fazla riskli ve başlamaya deymiyecek bir süreç. illki herkes sıfırdan başlasın diyorsanız 28 veya 29 dokuzdanda yer alınabilinir
bak mesela ben ortalama olarak bir yeni gezegeni 1 haftada diğer lerinin seviyesin getiriyordumki, benim puanımın ana kısmını gezegenler oluşturuyor. yani yardımlaşmadan yana veya eziklikten bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.
birde yeni evrenle ilgili bir örnek vereyim: bizde başka aradaşlarla 31. evreni beklerken evrenin açıldığı günün akşamı evren doldu. yani bence fazla riskli ve başlamaya deymiyecek bir süreç. illki herkes sıfırdan başlasın diyorsanız 28 veya 29 dokuzdanda yer alınabilinir
5. evrende ittifak yaparsak (gerçi ittifak yapmak isteyen var mı bilmiyorumtrulias wrote:hım... bilmiyorum
Yeni evrene dün baktım, gerçekten anında dolmuş
Evren: 32. Evren
İsim: Setsuna
Gezegen: Faerun
iyide sen burda başlangıc sürecinden bahsediyorsun. bu dediğin olaylar bir hafta içinde ortadan kalkıcak. kaldı ki sizin puanlarınız benden düşük olduğu için ben sizi ihya edicek yardımlarda gönderebilirim. size 200hafif lazer topu ürettiricek parayı bir seferde gönderebilirim. 200hafif lazeri olan adamada çer çöp dalmaz zaten
gerçi sen anladığım kadarıyla adımını atıp kaydı yaptırmışsın. eğer şayet senin yanına birkaç kişi daha gelirse siteden bende varım
gerçi sen anladığım kadarıyla adımını atıp kaydı yaptırmışsın. eğer şayet senin yanına birkaç kişi daha gelirse siteden bende varım
Bu oyun bir hastalıktır, ben de 4. evrende bu hastalığı yaşıyorum. Bir gün o evrenin 1. si olcam, kafama koydum. Henüz 121. yim ama devamlı yükseliyorum
1 seneye kalmaz birinciyim
Bence çok barışçıl bir oyun, benim için en az sims kadar barışçıl, hoş, eğlenceli bir oyun
Son birkaç aydır hiç savaş yapmadım, o kadar savaş karşıtıyım yani
Bi gezegene tepeden inip bombalar yağdırmayı, o gezegeni tahrip edip onların kaynaklarını sömürmeyi hiç ahlaklı bulmuyorum. 
Bence çok barışçıl bir oyun, benim için en az sims kadar barışçıl, hoş, eğlenceli bir oyun
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

11. Evrende güzel bir üyeliğim vardı (yanlış hatırlamıyorsam 230'un üzerinde alanı olan bir gezegen çıkmıştı bırakmadan önce). Ama sıfırdan başlamak hem bana cazip geldiği için hem de önceki üyeliğimin şifresini unuttuğum için (
) 32. Evrene başlamayı kafama koydum, hadi hayırlısı.
İttifak bile açacağım ama ad bulamadım. İttifağa katılmak isteyenler ogame menüsünde adımı bulup yanındaki isimsiz ittifağa tıklasın

İttifak bile açacağım ama ad bulamadım. İttifağa katılmak isteyenler ogame menüsünde adımı bulup yanındaki isimsiz ittifağa tıklasın
Tam benim kafadansın yeminer. Oyun hayatım boyunca tek bir gezegene saldırdım o da ittifağımdaki bi arkadaşın kışkırtmasıyla olmuştuBence çok barışçıl bir oyun, benim için en az sims kadar barışçıl, hoş, eğlenceli bir oyun Son birkaç aydır hiç savaş yapmadım, o kadar savaş karşıtıyım yani Bi gezegene tepeden inip bombalar yağdırmayı, o gezegeni tahrip edip onların kaynaklarını sömürmeyi hiç ahlaklı bulmuyorum.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

bende 23, evrendeyim ilk 500 deim gittikçe yükseliyorum sizlerle aynı ittifakta olmayı candan isterdim ama maalesef iki evreden de oyunu götürcek zamanım yok.Bu arada 23. evrende ittifaımız var.İttifak tag ı DEVRİM isminden de anlaşıldığı gibi düşünceleri bize uyan arkadaşları ittifaımıza bekleriz sizlerle aynı ittifakta olmak bana gurur verecektir emin olun.)
23. evrendeki adımda roland:)
23. evrendeki adımda roland:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Bende savaşa karşıydım.Ama filo topluyordum.Evren ikincisi çakmış benim filo topladığımı herşeyimi silip süpürmüş.Sonrada kaydı sildim...yeminer wrote:Bu oyun bir hastalıktır, ben de 4. evrende bu hastalığı yaşıyorum. Bir gün o evrenin 1. si olcam, kafama koydum. Henüz 121. yim ama devamlı yükseliyorum1 seneye kalmaz birinciyim
![]()
Bence çok barışçıl bir oyun, benim için en az sims kadar barışçıl, hoş, eğlenceli bir oyunSon birkaç aydır hiç savaş yapmadım, o kadar savaş karşıtıyım yani
Bi gezegene tepeden inip bombalar yağdırmayı, o gezegeni tahrip edip onların kaynaklarını sömürmeyi hiç ahlaklı bulmuyorum.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>