sizlere katılıyorum ama birazda olayın şans yanı varmı ? ne dersiniz... herkes raistlini çok şanşlı görüyor ... seçilmiş olan o gerçi.bu arada bir şey sorucam kitap fuarı hakkında bilginiz varmı...tarihi ? yeri ?:)
Hırs,zeka,azim,içindeki büyü ve şans üstte dendiği gibi.Nerede nasıl davranmasını biliyor.Kendini profesyonelce idare ediyor.Aklını kullanıyor.Tabiki başarılı olur.
Kitap fuarının ne zaman olucağını bilmiyorum bu arada.
Margaret Weis pek tabii ki.. Terry Phillips yaratmış Margaret Weis yüceltmiştir Raistlin'i ; ) Caramon'un da payı büyüktür tabi Raistlin'in büyüyüp serpilmesinde ; >
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
bencede raistlinin hırs ve zekası yanında caramon, margaret weis gibi önemli kişilerin bulunması onun en büyük şansı bencede...Ama işin diğer bir yanıda raistlin alkışlanacak sahne olmadımı olmam dio...bu şanşlar onu çok şımarık yapmıs bencil yaf bikerem
That is not dead which can eternal lie;And with strange aeons even death may die
valla o hırs ben de olsa bu sene boğaziçi kesindi yahu
ayrıca,Margaret Weis i saymıyorum çünkü raistlini kişiliğine göre değerlendirmek daha doğru sanki ama bu sadece benim düşüncem tabiki de
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.