icq mu ? msn mi?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
emerus
Site Çizeri

icq mu ? msn mi?

Post by emerus »

msn çıktı mertlik bozuldu .. icq nun tadını veremiyor msn .. belki daha kullanıcı dostu msn..
görüntülü sohbet vs.. ama icq nun tadı yok .. nerde o vapur sesii nerde ao lar ..sizi bilmem ama ben icq yu özledim... hatta numarı bile hatırlarım..
78717436 :D icq kullanan var mı aranızda hala??
emerus "druid of elderlights"
was here...
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

ya ıcq güzeldi tabi ama şimdi onunla uraşmak uraştırıcı hocma ya.msn i kullanmak daha kolay gerçi alışan kişi herşeyi kolaylıkla kullanabilir.ama şimdi herkeste msn varken birisine gidipde icq numaranı ver dersen msn nesli boş bakışlarla sana bakabilir yani.bu yüzden icq eskidi artık diorum.ona bakarsan ben mirc e de girdiğim oluyo arada eski günlerin özlemiyle.:D
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Possessed
Site Çizeri

Re: icq mu ? msn mi?

Post by Possessed »

emerus wrote:msn çıktı mertlik bozuldu .. icq nun tadını veremiyor msn .. belki daha kullanıcı dostu msn..
görüntülü sohbet vs.. ama icq nun tadı yok .. nerde o vapur sesii nerde ao lar ..sizi bilmem ama ben icq yu özledim... hatta numarı bile hatırlarım..
78717436 :D icq kullanan var mı aranızda hala??
+1 :clap:

aaaah ah!! simdi sen soyledin de bir garip oldum, ben de ozledim bee! :cry:
icq mu msn mi anketini gordum, msni işaretleyecektim, icq nun isminin yanında 'aah ah ozledim' ile senin mesajını okuyunca eskilere gittim... aaah ah.. ama zamana ayak uydurmak zorundayız cag dısı kalmamak için, msn kullanıyorum maalesef. az mı rastgele icq araştırıp yabancılarla konuştuk beee!
offf, eski bir arkadaşımı hatırlamış gibi oldum..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

msn abi...
icq da millet tanısma odasına cevirmişti...
son zamanlarda hiç zzevk almamıstım ama msn bence gayet iyi...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

kesinlikle msn derim hem çok daha yaygın hem de ne bileyim 4 sene öncesine kadar icq kullanıyordum fakat msn in çok daha güzel bişi olduğunda karar kılınca msn kullanmaya başladım gayet de memnunum :D bu arada benimki de 115 le başlıyordu bi onu hatırlıyorum :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de ICQ numaramı hâlâ hatırlarım (214880555) ama MSN derim. Başka MSN programları da denedim ama olmuyor onun gibi.

Geçenlerde eski şifremi bulmak için bayağı uğraşmıştım ama girince değmediğini anladım. MSN yetiyor bize.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
kilerik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kilerik »

Icq'su açık bir insan olarak artık ICQ'nun msn almak için kullanılan bir arama fasilitesi olduğunu belirteyim. Yani açınca kimseyi bulmayı beklemeyin.
Heresy grows from idleness...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben yeni nesilim bilmiyorum ICQ yu.Ama öğretmenimiz filan bahsediyor.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

icq nun artık size yetersiz gelmesinin tek sebebi kimsenin listenizde kalmayışı ya da herkes msnde olduğundan dolayı offline görünmesii.. ve ADSL türk telekom icq anlaşmazlığı yüzünden sorunlu çalışmasıdır...

icq her zaman için msnden daha iyi bir chat programı ama dikkatinizi çekerim amaç chatse sadece.....

artık türkiyede popülerliğini yitirdiğinden icq ömrünü doldurma aşamasında.. ama amerikada hala binlerce insan icq kulllanıyor.. :ayyyy!:
emerus "druid of elderlights"
was here...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

msn paralı olcakmış :) geçeriz icq ya gene... icq çok çocuksu geliyodu bana gerçi :)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ulfgar wrote:msn paralı olcakmış :) geçeriz icq ya gene... icq çok çocuksu geliyodu bana gerçi :)
ya bana o haber taa geçen sene gelmiştide yok hala bişiy o öle bi söylenti bence... :idea:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

onlardan bana da geldi bi sürü zamanında hala bu mail den 18 tane 30 tane hikayeleri yalan diorum ama yazılım bu defa gerçekten paralı olacağa benzer....

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/1189119.stm
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

ulfgar wrote:msn paralı olcakmış :)
İnanmayın böyle hurafelere. Sakın kimseye de forward'lamayın böyle şeyleri. Bunu yaptıkça onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. MSN logosunun 15 kişiyor forward'lanmasıyla renk değiştirmesi kadar komik bir şey de yoktur herhalde.

-Konuyu böldüm kusura bakmayın ama önemli bir şey bu. Kaldığı yerden devam edelim.

ICQ iyiydi güzeldi ama daha chat-tanışma-arkadaşlık amaçlıydı, o yüzden çok sevmedim ben.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

güzel insanlar... ben de ondan bundan 20 tane yollinca bizden para almicaklarmış msn adamı mavi olcakmış heyoo fwd fwd demiyorum zaten.. mahsus mu yapıyosunuz ?
kaynak bbc haberleri fwd mailler değil..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ulfgar wrote:güzel insanlar... ben de ondan bundan 20 tane yollinca bizden para almicaklarmış msn adamı mavi olcakmış heyoo fwd fwd demiyorum zaten.. mahsus mu yapıyosunuz ?
kaynak bbc haberleri fwd mailler değil..
yalan onlar yalan :wink:
saka bi yana eğer harbi öle bişiy olursa cökerim ha :(
Post Reply