War of the Spider Queen ktapları (örümcek kraliç

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Lord Necros wrote:Eğer gerçekten kapandıysa bari ellerindeki kitapların Türkiye'deki yayım haklarını Ankira'ya devretsinler. Hiç olmazsa onlar adam gibi çeviriyorlar.

Beni rahatsız eden şey ise, geçen pazar iki dakika Gerekli şeyler'e uğrayayım dediğimde gördüğüm manzaraydı. Benim hatırladığım kadarıyla Gerekli şeyler yedi gün açık olurdu, ama o gün kapalıydı.

Aman tahtaya vuralım. Allah korusun, o kitaplar çıkmazsa ne yaparız biz? :-o
Ã?ıkmasın ya adam gibi bir firmaya devretsinler işi, doğru düzgün bir iş yapacakları yok :yuck:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Evet zamanında kitapları alırken mutlu mesut alıyodum. "Oh ne güzel bu Arkabahçe çevirmişte bize sunmuş, yoksa nerden bulupta okuyacam." derken birden birkaç seneye kalmadı direk bozdular işi. Ya ben bi senedir yeni FR kitabı yüzü görmedim ya!! :cry: Eskileri okuyup okuyup kendimi avutmaya çalışırken Arkabahçe Sembolünü (logosunu neyse artık) görüp sinirleniyorum.

Gerçektende beceremiyolarsa ( daha dogrusu artık verimleri düştüyse, yeni çevircekleri kitap için aylar hatta yıl(!) geçiyorsa) bıraksınlar başkasına kardeşim. Tamam ingilizcesini alıp okuyabilriz ama bencil olmamak lazım, bilmeyen arkadaşlar ne yapcak şanslarına küfredip oturcaklarmı.

Lixer haklı, devretsinlerde kurtulsun herkes artık..
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ner de , kaldi bu kitap ya, kaç ay geçti, hala yayin evinden tik yok, ne zaman çıkıyor devam bilen va rmı?
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bütün kitapları Türkçeye çevrilmiş. Yayınevinde ki bir problemden dolayı beklemede kalmış. Bekliyoruz valla. elden ne gelir. Bari ölmeden okusak
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Post Reply