Sitedeki müzisyenlere
-
Lady_Lstcntrl
- Kullanıcı

7 senedir klasik,akustik çalıyorum,les poul kasa iki elektro gitarım var Allahıma bin şükür:)vokalim,,şuan nişantaşında bi eğitim merkezinde hala keman ve şan eğitimi görüyorum,,koca kadın olduk hala soprana moduna geçemedik:)sigara ve purodan olsa gerek en son geçen hafta şan dersinde içinde ''nane''geçen bir türksanat müziği parçası okurken hocam ''bu ajdarın nanesine döndü istersen haftaya çalış gel'' dedi:)
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
bass gitar çalıyorum...3 sene önce akustik gitar ile başlamıştım bu işe... yaklaşık 6 -7 ay önce bass gitara geçtim...Belli bi tarz üzerinde yoğunlaşmadım ama tool un basslarını çalabildiğim kadarını çalıyorum...Aşırı iyi değilim ama kendime güvenirim bass gitar konusunda... Bi grubumuz var ama daha toparlanamadı..Bu kadar..
-
ElvenBard
- Kullanıcı

ArchAngel adında bi grubum mevcuttur pazartesileri Taximde Ekşi Limon'da sahne almaktayızdır ayrıca geçen çarşamba Caravan'daydık gelmek isteyenlere duyrulur ayrıca bende gitar çalıorum 
şindi FRP'ci adam ne dinler power metal dinler biz de sizlere hitap edebilecek şekilde Manowar, Judas Priest, Iced Earth fln çalıoruzdur haberiniz ola
şindi FRP'ci adam ne dinler power metal dinler biz de sizlere hitap edebilecek şekilde Manowar, Judas Priest, Iced Earth fln çalıoruzdur haberiniz ola
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Bu limon'un ankarada kapanan limonla alakası olabilir mi acep?
Pek gitmek de nasip olamamıştı ama duyduğuma göre orda sahne alanlar hep meşur oldular misal: Ã?ilekeş, manga, dejavu
Neyse ben de yazmamışım. Bizim de bir grubumuz var.İsmi Darch (yakında sıkça duyacaksınız
) Metal müzikte sınıflandırma yapmak giderek zorlaşıyor.
Ben diyim senfonik. sen de gotik başkası desin melodik... Tabi metal grubunda flütçü olmak da alışılmadık birşey.
Genelde Haggard, Almora, Nightwish, Epica türünden... Beste de var, geliyor da, güzel birşeyler yaparız inşallah...
Pek gitmek de nasip olamamıştı ama duyduğuma göre orda sahne alanlar hep meşur oldular misal: Ã?ilekeş, manga, dejavu
Neyse ben de yazmamışım. Bizim de bir grubumuz var.İsmi Darch (yakında sıkça duyacaksınız
Ben diyim senfonik. sen de gotik başkası desin melodik... Tabi metal grubunda flütçü olmak da alışılmadık birşey.
Genelde Haggard, Almora, Nightwish, Epica türünden... Beste de var, geliyor da, güzel birşeyler yaparız inşallah...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
KitiaraUthMatar
- Kullanıcı

klasik ve elektro gitar çalıorm...1 senedr de piano çalıorm ama bıraktm artk.baya kasmaya başlamıştı.ztn derslerden ,gitardan zmn da ayıramaz oldm... grubum var ama tarzda anlaşamadığımz içn ayrılmak zornda kaldm..şmdi bi grup projem daa var elemanları tamamlamaya çalışıorm
bu arada darch ı duymştm
eylül ile tanışıklığımız var 
bu arada darch ı duymştm
Welcome to the land of dark
Death in all the centuries is what I left behind
Take my hand
Forgotten in the promised land
Take my hand
Forgotten in the promised land
-
emerus
- Site Çizeri
dernek kurcak kadar müzisyen var burda...
ne dersiniz biz de bir dernek kursak mı
grup kurma işlerine atıldık başarılı olamadık ama
belki dernek kurarır..
*dış ses:
sen de be kardeşim kurma meraklısı bir adammışsın be yawww
al eline kurmalı bi oyuncak onu kur!! peh peh...

ne dersiniz biz de bir dernek kursak mı
grup kurma işlerine atıldık başarılı olamadık ama
belki dernek kurarır..
*dış ses:
sen de be kardeşim kurma meraklısı bir adammışsın be yawww
al eline kurmalı bi oyuncak onu kur!! peh peh...
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
pek birşey çalamam,ama deli organizatörümdür ona göre. 40-50bin kişilik konselerde kordinatörlük yapmışlığım, organizatör firmanın kaprisleriyle uğraşmışlığım var ona göre (çok mu abarttım acaba... sanmıyorum
) bir olayınız varsa şarkı sözü, piyasa mekan analizi, menezerlik , organizatörlüğün gözüne vururum aklınızda olsun.
hadi millet bir frpworld ekibi kurup çalışmalara başlıyalım buluşmalatda fialn çalarsınız
hadi millet bir frpworld ekibi kurup çalışmalara başlıyalım buluşmalatda fialn çalarsınız
-
darth_nihilus
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Bende acemi baterist ve klasik gitaristim. Bateri olayına daha kolay alıştım eskiden basketbol maçlarında bizim okul için devamlı darbuka çalardım
(ne komik günlermiş be), ileride bir aksilik olmazsa çok çalışıp iyi bir jazz bateristi olmak istiyorum(ya da blues, ikisinin arasındaki farkı pek bilmiyorum). Klasik gitar konusunda daha acemiyim, aslında isteğim elektro gitardı ama elektro gitara başlamadan klasik başlayıp öyle geçiş yaparım diye düşündüm. Ã?nümde daha bi ton yol var...
Saygılarımla...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
3 yıl trompet (hala devam)
1 yıl Alto korno
1 yıl Korno
2 yıl bas gitar çalmışlığım vardır.
2 yıl da bizim okulun korosunda tenor olarak çalışmalara ve konserlere katıldım.
Daha çok Avand-garde, cajun blues, singer-songwriter zırıltılarını seviyorum.
1 yıl Alto korno
1 yıl Korno
2 yıl bas gitar çalmışlığım vardır.
2 yıl da bizim okulun korosunda tenor olarak çalışmalara ve konserlere katıldım.
Daha çok Avand-garde, cajun blues, singer-songwriter zırıltılarını seviyorum.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...