Sabırsızlıkla beklediğiniz oyun ?
arkadaşlar playstation3 ün ilk tanıtımlarını izleyenleriniz belki vardır. adamlar resmen dalga geçmişlerdi hertürlü sistemle.
eğer bunlardan fazlasını istiyorsanız, gelmiş geçmiş belkide en iyi oynlardan biri olan unreal ın ps3 versiyonunu bekleyin. veya yeni tekkeni. biz ilk gördüğümüzde oyunun açılış filmi sanmıştık. adamın üzerindeki herbiri ayrı ışık efektine sahip ter zerreciklerini ve yükselen buharları görmek hayallerimizin biraz ötesiydi
ısrarla bekleyin ve isteyiniz
unreal bekle beni ben geliyorum
eğer bunlardan fazlasını istiyorsanız, gelmiş geçmiş belkide en iyi oynlardan biri olan unreal ın ps3 versiyonunu bekleyin. veya yeni tekkeni. biz ilk gördüğümüzde oyunun açılış filmi sanmıştık. adamın üzerindeki herbiri ayrı ışık efektine sahip ter zerreciklerini ve yükselen buharları görmek hayallerimizin biraz ötesiydi
ısrarla bekleyin ve isteyiniz
unreal bekle beni ben geliyorum
Var mı öyle ummalı bir çalışma ? Hiç haberim yok.Link ile bilgilendirebilir misiniz ?trulias wrote:starcraft 2 efsane hazretlerni ümit ve sabırsızlıkla bekliyorum. gerçi ilkki gibi devrimsel olabilmesi için yeni bir evren oluşturmak lazım ama blizzard a güvenimiz sonsuz nede olsa
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

starcraft2 nin ve ondanda önce starcraft ghost un çalışmaları uzun süredir sürüyordu. herne kadar starcraft2 senelerdir olan bir söylentiydisiyde de , ghost ciddi ciddi fragmanlarıyla filan warcraft3 ün içinde tanıtıldı. ancak öyle zannediyorum ki grafiklerdeki ve üç boyutlu efektlerdeki bu devrimsel nitelikteki gelişmeler yüzünden beklemeye alınmıştı.
bir ihtimalde artık bilgisayar piyasasına oyun yapmanın ciddi anlamda saçma bir iş olmaya başlamasıydı. orta seviye bir ps2 oyunun 2milyon satarken, undergraund gibi ünlü oyunlar bile ana sürede 600bin gibi rakamlarda satarken ve bilgisayardaki sonsuz donanım kombinasyonuna uygun oyun yerine, sabit bir consola oyun yapmak hem çok daha kolay hemde grafik ve oyu kapasitesi yönünden çok daha üst sınırlarda iken, mevcut projelerin rafa kalkmaya başlaması doğal
bu arada blizzard ın tüm oyunları için blizzard.com a bakabilirsin.
ama dediğim gibi starcraft2 hala tatlı bir hayalden fazlası değil

bir ihtimalde artık bilgisayar piyasasına oyun yapmanın ciddi anlamda saçma bir iş olmaya başlamasıydı. orta seviye bir ps2 oyunun 2milyon satarken, undergraund gibi ünlü oyunlar bile ana sürede 600bin gibi rakamlarda satarken ve bilgisayardaki sonsuz donanım kombinasyonuna uygun oyun yerine, sabit bir consola oyun yapmak hem çok daha kolay hemde grafik ve oyu kapasitesi yönünden çok daha üst sınırlarda iken, mevcut projelerin rafa kalkmaya başlaması doğal
bu arada blizzard ın tüm oyunları için blizzard.com a bakabilirsin.
ama dediğim gibi starcraft2 hala tatlı bir hayalden fazlası değil
-
emerus
- Site Çizeri
the witcher
dark messiah
Neverwinter nights 2
bu oyunlar rpg tarhinin en iyi oyunları olacak gibi görünüyor.. açıkçası lotr online için fazla hevesli değilim.. lotr kelimesinin suyu çıkmadı mı sizcede?
yukarda saydığım oyunların yılın en iyi rpg si dalında yarışacak nadir oyunlar olduklarını belirteyim..
özellikle NWN 2 kesinlikle çıktığında olay yaratacak gibi görünüyor..
dark messiah içinde şimdiden upgrada yapın derim demosunu oynadım grafik olarak beni fazlasıyla mest etti lakin iyi bir sistem istiyor...
withcer ise gerek grafik gerek konu gerek oynanış açısından şimdiye kadar yapılmış en farklı crpg oyunu olacak ... düşününki sarhoş olup dağıtmak bile mümkün...
üstelik sarhoşken bayıldınız mı yandınız .. uyandığınızda pick poket kurbanı olmuş olabilirsiniz....hırsınız biri sizi yoklayabilir ...
Crpg tarihi en bereketli yılına girior.. 2007 de rpg dalında herkesi mest edecek yapımlar su yüzüne çıkacak.. benim pek ümitli olmadığım ama fanlarının sayısının giderek arttığı lotr online .. multiplayer oyunlara damgasını vuracak gibi görünüyor.
ekim ayını iple çekiorus ....
dark messiah
Neverwinter nights 2
bu oyunlar rpg tarhinin en iyi oyunları olacak gibi görünüyor.. açıkçası lotr online için fazla hevesli değilim.. lotr kelimesinin suyu çıkmadı mı sizcede?
yukarda saydığım oyunların yılın en iyi rpg si dalında yarışacak nadir oyunlar olduklarını belirteyim..
özellikle NWN 2 kesinlikle çıktığında olay yaratacak gibi görünüyor..
dark messiah içinde şimdiden upgrada yapın derim demosunu oynadım grafik olarak beni fazlasıyla mest etti lakin iyi bir sistem istiyor...
withcer ise gerek grafik gerek konu gerek oynanış açısından şimdiye kadar yapılmış en farklı crpg oyunu olacak ... düşününki sarhoş olup dağıtmak bile mümkün...
üstelik sarhoşken bayıldınız mı yandınız .. uyandığınızda pick poket kurbanı olmuş olabilirsiniz....hırsınız biri sizi yoklayabilir ...
Crpg tarihi en bereketli yılına girior.. 2007 de rpg dalında herkesi mest edecek yapımlar su yüzüne çıkacak.. benim pek ümitli olmadığım ama fanlarının sayısının giderek arttığı lotr online .. multiplayer oyunlara damgasını vuracak gibi görünüyor.
ekim ayını iple çekiorus ....
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
-
ombuspider
- Kullanıcı

Listede olmayanlardan da olucak ama şöyşe sayiyim ben,
- Diablo III
- K.O.T.O.R III
- Fallout III
- Starcraft II
Fallout belirsiz olsa da, Starcraft çok düşük bi ihtimal olsa da, Diablo III belli olmasa da.. Yine de bekliyorum ne diyim..
Kotor hakkında bi bilgim yok ama devam oyunu olucağı o kadar belli ki hikaye dolayısıyla..
- Diablo III
- K.O.T.O.R III
- Fallout III
- Starcraft II
Fallout belirsiz olsa da, Starcraft çok düşük bi ihtimal olsa da, Diablo III belli olmasa da.. Yine de bekliyorum ne diyim..
Kotor hakkında bi bilgim yok ama devam oyunu olucağı o kadar belli ki hikaye dolayısıyla..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
LordAriakas
- Kullanıcı

Beklediğim 4 tane oyun var sadece 1'i listede 
1. Neverwinter Nights 2 ( görüntüleri çıktı bi efsane geliyo gibi )
2. Diablo 3 (çıkış tarihi verdiler ama ... )
3. Star Wars Next Generation (o görüntülerden sonra )
4. Warhammer Online ( bari bunu parasız yapın da oynayalım
gadasını aldıklarım )
işte böyle bence o listede hellgate london falan gereksiz bu kadar güzel oyunların çıkçağı haber verilmişken.
1. Neverwinter Nights 2 ( görüntüleri çıktı bi efsane geliyo gibi )
2. Diablo 3 (çıkış tarihi verdiler ama ... )
3. Star Wars Next Generation (o görüntülerden sonra )
4. Warhammer Online ( bari bunu parasız yapın da oynayalım
işte böyle bence o listede hellgate london falan gereksiz bu kadar güzel oyunların çıkçağı haber verilmişken.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

o ek paket nezman gelecek bi bilgin varmı??Raistlin wrote:World of Warcraft: The Burning Crusade büyük ihtimalle oynadığım tek oyun olacak. şu anda da WoW'dan başka oyun pek sarmıyor zaten.
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Disintegrate
- Kullanıcı