FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

başlıkta çok fazla yazı olduğu için ilk ikden sonrasını okumadan mesaj atıyorum , lütfen bir tekrar mesajı miyetinde bir mesaj atarsam kusura bakmayın :D

bence tişört te dikkate değer birkaç nokta var:

1- kumaş ve tişörtün genel kalitesi:

sonucta heryerde giyilemiyecek bir tişört çok anlam ifade etmez, bu nedenle yüksek kaliteli bir tişötün üstüne silinmez bir baskı gerekli bence

2 - logo ve resimler:

bence site logosunu bir göüs arması yapıp frp nin belkide en temel taşı olan kocaman bir ejderha resmi süper olur. arkada uzaktan okunabilecek boyutlarda bir nick elbette vazgeçilmez, ancak o nick in altında veya üstünde bir büyük resim olmassa firmaların eşantiyonları gibi olur hoş olmaz deirm

3 - renk:

maliyeti azaltmak için tek renk en mantıklısı sanırım. çünkü seçilicek resimlerinde renk uyumunu düşünürken farklı renklere göre hareket etmemek hem zaman hem emek hemde maliyet yönünden faydalı olur bence. frp nin toplumdaki genel bakışını birazda kırmak bağabında tek renk beyaz bir tişört bence iyi olur. bu olmassa siyahta makbuldür. ikisindende istiyen çok olursa önerimle çelişsede ikiside basılabilir, ben ikisindende birere tane alırım :D

sonuç olarak bence çok güzel bir fikir önem verdiğim bir yere giderke bile giyebileceğim bir tişört olucaksa severek alırım :)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

4 farklı kutup olan Hırsız Loncası, Büyücülük Kulesi, Savaş Karargahı ve Tapınak teması konusunda hemfikiriz herhalde, bunu artık kesinleştirelim ve bir sonraki adıma gecelim. Bunun adı konsun. Asıl yetkili kimse desin, 4 farklı kutuplar temalardır desin. Hakkaten kimdi bu işi organize eden?

Ancak bence nickin sırtta durması gercekten de forma gibi yapacak t-shirtü. Ã?nde sag (veya sol) gogsun ustunde, logonun altında durması daha makul gibi.

Bir de bi sey soracam, logo olarak su anki frpworld logosu kullanılmayacak mı?? Bence guzel, nesini begenmediniz?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bencede frpworld logosu gayet hoş,ve onunla durucak olan nick daha da hoş olur.Benim fikrim bütün yazılar t-shirt ün ön kısmına hoca bir ejderha resmi arkaya ..(artık sağda mı solda mı farketmez..)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

bencede frpworld logosu güzel, hatta çok güzel.Siyah t-shirtün üstüne çokta güzel durur yani. bide ben kutuplara özel t-shirte karşıyım aslında. yada belki daha önce söylenmiştr, arkada kutup sembolü (ki ben görmedim bu sembolleri), önde sol üstte frpworld sembolü güzel oluabilir belkii ama ben nick olayına karşıyım çünkü ben nickimi zevkime uygun seçmedim, unutmamak için ardayaman yazıyorum. benim kalıcı bi nickim hiç olmadı. ne yapacaz bu konuda???
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

---- pardon arkadaşlar; benim yazımda "nick" dedeğim, sitenin internet adresiydi, kafam karışmış düzeltiyorum. arkada uzaktan okunabilecek gibi bir internet adresimiz.

birde kutup olayına bende karşıyım. benim oyuncu olarak ciddi bir frp kimliğim yok, daha ziyade bir yazar ve katılımcıyım. bence kutup veya benzeri bir kişiye özellik yerine hepimizi kapsayan birşey; mesala hem önde, hemde arkada site adresinin altında veya üstünde, kocaman bir ejderha içerikli resim :evillaugh: mükemmel olur.

-nick konusundada bence ilk temel basımda imkansıza yakın bir olay. temel bir site tişörtü basılır ardından istiyen arkadaşlar (belki birleşip bir takımda oluşturarak) kendi nicklerini kendi imkanlarıyla veya tişörtlerin basıldığı yere ayruca başvurarak yazdırırlar. maliyetleri şişirmenin yersiz olacağı kanısındayım.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

E karar verin siz de fikrinizi ikide bir değiştirmeyin. Biz de burda çalışıyoruz ona göre birşeyler arayıp duruyoruz. Ã?ocuk oyuncağına çevirmeyin bunu.

T-shirtlerin nasıl olacağını size söyledim, bunu beğenmeyen arkadaşalra da istedikleri gibi ayarlama yaparım o da nasıl olur önde sadece Frpworld altında da nick yazar o kadar. İsteyen alır isteyen almaz. Ne bu ya iki dakikada sinir ettiniz adamı.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ne kızıyorsun ya ,biz senin işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. hem kaldiki en başta özürlerimi sunarak yazıları okumadığımı belirtmiştim.

site editörü olarak temel taslak şudur diye bir yazı yazıp bu başlığı kitle, burdaki tartışmalarıda yeni bir başlığa taşıyıp, gelenlerin burda en azından tişörtün neye benziyeceğini bilmelerini sağla. üstüne 500 tane mesaj atılıyor, ondan sonra 10sayfa yazıyı okumadan mesaj attık diye ortalık galeyana geliyor. hayret birşey....
madwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by madwolf »

Bencede harika olacak ne zaman yaptırıyoruz t-shirtleri? :D
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Kusura bakmayın ama site editörü olarak temel taslak şudur diyip başka bir başlık açmamın ve bu başlığı kilitlememin bir gereği yok. Ã?şengeçliği bırakıp atılmış mesajları okuyun. Sanki yeni açtığım başlığın üzerine mesaj atılmayacak.

T-shirtün neye benzediğini, nasıl olduğunu defalarca açıkladım.

Ayrıca t-shirt grafiklerini yarın yayınlayacağım siteden.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu başlık zaten eski bir başlık bu konu baya uzun bir süredir konuşuluyordu ve bi takım şeyler tasarlanmaya başlanalı baya zaman oldu, bu yüzden şimdi şu böyle olursa daha iyi öyle olursa daha hoş demenin bir manası yok. Başka bir başlıkta şöle olsa daha güzel böle olursa daha hoş diye tartışmanında gereği yok.

Daeya bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor, biraz daha sabırlı olalım :) hepimiz bekliyoruz frpworld t-shirtlerini.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

frpworld logosu baskı için uygun değil.. yani eğer elinde logonun yüksek çözünürlükte tiff formatı varsa yapılır.. yok dediğim gibi eğer bu şekilde bir logo yoksa elinizde baskıya gönderilemez..

daha hoş duran ve tiff formantında logo tasarlamak gerekli..
ayrıca matbaa da yukardaki logoyu basamaz renkler uyuşmaz vs vs..
bi çok sorun...
emerus "druid of elderlights"
was here...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Çok istiyorsan işi sen devralabilirsin.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

ben sadece yardım etmeye çalışıorum ki izin vermiorsan sorun diil...
emerus "druid of elderlights"
was here...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bence bu olayı deaye kişisel bir mesele yaptı. en iyisi bundan sonra hiçbirimiz mudahale etmiyelim, istediği gibi birşey yapıp bitirsin.

yarında zaten bir taslak göndericekmiş. ondan sonra istiyen nihayi yönde bir açıklama yapar.

benim fikrim bu yönde. zira ne kadar üzücü ki böyle bir olay polimik halini almaya başladı.

ancak daeya şunuda tekrar belirteyim, haklı dahi olsan üslüp seni hksızlığa doğru çeker vaziyette. açıkcası uzun sayılabilecek bir zamandır sitede olan biri olarak, frpworld editörlüğü yapan senden biraz daha soğuk kanlı olmanı beklemek hakkım ve hakkımızdır diye düşünüyorum...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşlar gerekli açıklamaları yaptığımı sanıyorum ayrıca bu konuyu kişisel olarak algılamam söz konusu dahi olamaz.

Yarın yollayacağım siz de yorumunuzu yaparsınız. Eksik olan yerler ya da kötü olduğunu düşündüğünüz yerleri belirtirsiniz. Üzerinde kısa bir çalışma yapıldıktan sonra baskıya hazır hale gelir. Almak isteyen arkadaşlarım da benimle iletişime geçerler. Ben de ona göre arkadaştan kesin bir fiyat almış olurum.
Post Reply