Istanbul Bulusuyor - Bulusan Istanbul

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

tek temennim her zaman olduğum gibi resimlerde kopulası çıkmamış olmak :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Elodia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elodia »

güzel bir buluşmaydı,cafe cafe dolaşmış olsak da yarattığımız ortam güzeldi genel olarak bakarsak...sevdiğim insanlarlaydım mutluydum :w00t: ...buna bağlı olarak yaramazlık yaptığım,fazla ses çıkarıp ahaliyi ürküttüğüm,sinirlendirdiğim ve yorduğum için herkesten özür dilerim :angel:
veni
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Size oyun oynatmak bi zevkti arkadaşlar :) Her zaman memnuniyetle oyun oynatırım ( Tabi zamanım varsa ). Siz de ilk kez oynamanıza karşın iyi oynadınız ;) Bence devam edin oynamaya.

İkinci olarak elinizdeki resimleri yeminer@gmail.com adresine yollayınız, resimler galeride yayınlanacaktır, şüpheniz olmasın.

Üçüncü olarak bahçecon resimleri meselesine gelince. Arkadaşlar o resimler çok fazla, o yüzden hepsini siteye koyamam, upload etmem bile saatler sürer. O yüzden o resimleri istiyorsanız benimle görüşüp buluşmanız, bu buluşma işinden önce de bana " ben bahçecon resimlerini istiyorum" şeklinde beyanat vermeniz gerekiyor. O zaman sizin için resimleri Cd ye çeker ve size ulaştırırım. Bu işler için İstanbuldaki buluşmaları kullanmanızı öneririm :D

Bu buluşmanın resimleri elime geçtiğinde en kısa zamanda galeriye yğklerim.

Dördüncü olarak sayın Phoenix, o taş maş değildi, olayı küçümseme! Ben basbaya kafana kocaman yanardağ fırlattım, ejderhamızrağında buna afet diyolar :D

Son olarak da, dikkatimi çekti: İnsanlar buluşmaya gelmiş ama birbirini tanıyamamış. Bu kimdi, aaa sen de var mıydın şeklinde konuşmalar olmuş. Arkadaşlar bu doğaldır, işin akışı böyle. Birinci buluşmada simaları tanırsınız, ikincide kişileri. Hem ikincisi daha samimi olur. Bi sonraki buluşmaya hepinizi beklerim.

Beni tanıyamayanlar da olabilir buluşmada. Gerçi çoğunuzun gözüne sokar şekilde "merabaaa, ben yeminer" deyip ellerinizi falan sıktımda olsun :) Hatırlamayan varsa bi sorakinde bi daha tanışırız.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

yaaaa!! ben katılamadım :cry: ayarlayamadım kendimi :cry:
bi dahakine kesin gelecem, tabi bana uyarsa :) uni için Kıbrısa donecem, soyle bi bayramda fln yapalım bulusmayı ben de geleyim. benmle tanısamadıgınız için uzulmussunuzdur simdi siz :P
simdi kızacaksınız bna da :D daha yeni gorustuk ne hemen bi dahakini düsünüyosun diye :P
walla sans degilmiş, umarım (bensiz de olsa :P) cok eglenmissinizdir ve unutulmaz olmustur :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bi dahakine kesin gelecem
günler torbaya girmedi ya elbet olur bir buluşma her geçen buluşmada daha da kalabalıklaşıyoruz oley :w00t: en kötü buluşmamız bu seferki gibi olsun efendim :)
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Vayy neler olmus neler ben de oradaydım guzeldi oldukca sonra 3 grup olup frp oynamamız her ne kadar garip gelsede future heritage bir oyuna baslamamız beni son derece mesut etti...

Ayrıca sayın YEMINER sana hepsini yukle diyen yok ki sadece guzellerindden birkactane yukleyiver de ne olmus bitmis bilsin millet..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

İyi bir buluşma oldu, eski dostları görmek ve yeni insanlarla tanışmak güzeldi, fakat bazı uzun uzun muhabbet etmek isteyipte fazla konuşamadığım arkadaşlarda oldu ona üzüldüm, sanırım kalabalık ve karmaşanın etkisinden olsa gerek :) , ayrıca oyun oynanmasıda çok güzel oldu, çünkü bana baya soran olmuştu "bu frpworld buluşmalarında oyun oynanmıyormu diye" bence oynanmalıydı oynandığıda iyi oldu.

Fallout oyununa iştirak eden :D ve bu buluşmaya katılan herkese teşekkür ediyorum... Bir dahaki buluşmalarda görüşmek dileğiyle.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

şu başlığı okudukça gözlerimden yaşlar boşaldı ya. :cry:

Ben de orada olmak istiyordum. Ben de cafe cafe dolaşmak, FRP oynamak, birisine "Aaa, sen falanca mıydın? Ben de Frontside, yani Fatih!" deyip gülmek, sonlara doğru (ne sonları ya ortalarına bile gelmeden) yarı uyur pozisyonda koltuğa yayılmak; FrpWorld'ün o dostça atmosferini teneffüs etmek istiyordum... :(

Foroğrafları koyma siteye Hilmi, dayanamam ben. Ya da koy da göreyim bir kim varmış kim yokmuş. Ã?hü ühü ühü...

Not: Buluşmaya gidenler şu başlığa en azından bir mesaj atarlar da buluşmanın onlara göre nasıl geçtiğini -iyi ya da kötü- söylerlerse çok memnun olacağım.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Gaiatar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaiatar »

yeminer wrote:Son olarak da, dikkatimi çekti: İnsanlar buluşmaya gelmiş ama birbirini tanıyamamış. Bu kimdi, aaa sen de var mıydın şeklinde konuşmalar olmuş. Arkadaşlar bu doğaldır, işin akışı böyle. Birinci buluşmada simaları tanırsınız, ikincide kişileri. Hem ikincisi daha samimi olur. Bi sonraki buluşmaya hepinizi beklerim.
evet ondan bana da oldu :)
ve bu ikinci buluşmamdı. gerçi bayağı kalabalıktı o kadar insanla birebir konuşmak mümkün olmadı.
ama benim bu konuda bi isteğim var;
bi dahaki buluşmada, gidilecek yere yerleşince, herkes teker teker ayağa kalkıp kendini tanıtsa felan?
olmaz mı böyle bişey? :D

ayrıca evet Fatih, keşke sen de olsaydın :(
ama yok üzülme...bi dahakine artık, dimi? :)

buluşma güzeldi herşeye rağmen; kalabalık, gürültü, karmaşa, hoş yani :)
(ben hala çözemedim gerçi...neyse...)
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bi dahaki buluşmada, gidilecek yere yerleşince, herkes teker teker ayağa kalkıp kendini tanıtsa felan?
olmaz mı böyle bişey?
evet evet çok mantıklı böylece herkes adam akıllı tanımış olur herkesi :)
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

arkadaşlar bir sonraki buluşmayı karga da yaparız
kadıköye gelirsiniz artık..alemlere akmak isteyen olursa içkili mekandır
:evil:
emerus "druid of elderlights"
was here...
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

emerus wrote:arkadaşlar bir sonraki buluşmayı karga da yaparız
kadıköye gelirsiniz artık..alemlere akmak isteyen olursa içkili mekandır
:evil:
yok öle bişi daha önce çok direnen oldu sonuç = TAKSIM :evil:
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
madwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by madwolf »

Buluşma gerçekten güzeldi.Yeni dostlar edinmek ve eski dostlarla muhabbet etmek çok güzeldi.Fallout oynamak da ayrı bir duygu tabiki. :D Çok iyi insanlarla tanıştım.
Bu arada fallout oynatan ve oynayan herkese teşekkür ederim gerçekten süpperr.. :ayyyy!:

Bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

yok öle bişi daha önce çok direnen oldu sonuç = TAKSIM
arada tophane olduğunu da duydum :) fakat bir dahaki buluşmanın tophanede gerçekleşmesini talep ediyorum :D
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

gittik ki biz sonradan tophaneye zaten :D
yihuuu var mı daha devrik cümle kurabilen...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Post Reply