Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Firble wrote:Kizlardan admin ya da dm olup olmayacagi ayri bir konu.. Eger frpde bir sorun yasarlarsa onu da dmle cok tartistiklari icin yasarlar. Benim belki sans eseri masa ustunde ayni oyunda oynadigim iki kiy da oyle idi. Sonucta en son sozu hep kizlar soyler. : )

Kesinlikle katiliyorum, "son sozu kizlar soler"!! Hele bi de oynayan kizlardan birinde DM'in gozu kalirsa hic sormayin... :)
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Yeminer bi ara senin mantığında idim bu olayı anlama fırsatını kazandım ama beklediğim gibi olmadı buradan şu anladım;

Kız ve Frp tamamiyle yalan.Çok nadiren güzel oynayanı çıkıyor ama istisnalar kaideyi bozmuyor.Frp ve kız çok uzak iki kelime artık benim gözmde.

Bu düşüncemi değiştirmek çok isterim ama malefes ki değiştirebilecek bir bayanla karşılaşamadım.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Frp ye meraklı kız çok fazla bence fakat oynayamıyorlar.şöyle frp dedin mi zaten bilmiyor böyle hayal gücü falan diye tanıyorlar.Ama inanın bana benim tanıdıklarımın içinde frp yi düşüncelerinin bir köşesinde bekleten çok bayan var.Ama Dm sizlik nasıl oynanılacağını bilmemek gibi nedenlerden dolayı olmuyor..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kız ve frp nin bağdaştığını gösteren birçok kızla karşılaştım. : )

Bu biraz da frp tanımına bağlı sanırım. FRP nin geniş tanımı ille de savaş ögesini gerekli kılmıyor. En önemli olan rol yapabilmek ki bence kızla bunu çok iyi yapıyorlar hatta erkeklerden de iyi yapıyorlar bazen.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
mortiis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mortiis »

valla kız dm çokgördüm player olan kzıda çokgördüm çokdaiyi rp yapıolar kızların azınlıkta oldugunu düşünne arklara ben katılmıorum malesef hatta sevgilimde ispanyada frp oynuyo oynatıo :-P
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Uzun süredir bu tür bir konuya yazmamıştım.Ama bir bayan oyuncu olarak fikrimi belirteyim.3,4 senedir frpyle ve fantastik kurguyla içi çeyim,okurum,oynarım,bilgisayar oyunu,materiyal herneyse..
şunu demek istiyorum frpworldden birçok erkek arkadaşımla çok güzel oyunlar oynadım.Ve ben de herkes gibi ilk başlarda kötüydüm ve deneyimsizdim.Fakat gördükçe ve öğrendikçe geliştim ve artık birçok erkek oyuncudan farkı olmayan bir bir oyuncu oldum.Ã?ünkü benimle oynayanlar hoşgörülüydü ve "kızlar oynayamaz"demiyorlardı.Frpworld bana çok şey kattı hem forum rplerinde hem de masaüstünde bana güzel deneyimler yaşattı.Bazı ya da çoğu kız demeliyim sanırım gerçekten de sinir bozacak şeyler yapıyorlar fakat birkaç örnekten genelleme yapmayalım yada önyargı olmasın lütfen.Ben bütün kızları kesinlikle savunuyor değilim sadece bilen ve oynayan bir çok bayan oyuncuya haksızlık olmasın diye söylüyorum bunları.
Saygılarımla.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Demek ki şehir şehir frp oynayan kız sayısı değişiyor. Mesela Aksaray'da hiç duymadım frp oynayan yada okuyan birini. Kardeşim farklı ona benden bulaştı :D
Sonra burada bir sonuca varsak elimizden ne gelecek. Yarın sokaklara çıkıp kızlara frpmi öğretmeye çalışacağız :-P
Kız frp ci sayısı az ama gittikçe artıyor...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

kötü rp yapan ya da kötü DM kız gördüm ama iyi rp yapan ve ya oyun oynatan kız da gördüm
AMA bunun yanında
kötü rp yapan ya da oyun oynatan erkek de çok gördüm.

bence kızların fiziksel ya da ruhsal ya da zihinsel olarak erkeklerden daha kötü olma gibi bi durumları yok.
biraz saçma bir tartışma gibi geldi bana bu, gereksiz ayrımcılık.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

İşte galadlirim sen istisna oluyosun benim gözümde.İzmirde senin kadar merak edip araştırım bir oyunda öbür oyuna koşup kendini geliştirme amacında olan bir kızla karşılaşmadım haa bu yok olduğu anlamına gelmez ama şu ana kadar benim bulduklarım ise düşüncemi o şekilde olmasına sebeb oldu.Bende hemen hemen 5-6 yıldır frp dünyasındayım ama çıkmadı çıkmasını ve düşüncemi isterim.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Erkeklerin bir çoğuda Galadlirim gibi kendini geliştirme ve frp sever değildir. Ama diğer kızlara haksızlık yapmayalım. Galadlirim gibi istisnalar çoğalmakta bence.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
getha
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by getha »

kızlar tabi ki erkeklere oranla daha az oynuyolar ama mesela ben eski bi frp oyuncusuyum kardeşimle iki eder ve bi çok kız oyuncuda gördüm hatta evli olan bayan oyuncularda var..ön yargılı olmayalım.ama bayan oyuncular açıktan açığa oynamıyolar yada sitelerde aktif olmuyolar tabi ki çogu :)
Knowledge is a Power.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

green_eye_of_devil wrote:Yeminer bi ara senin mantığında idim bu olayı anlama fırsatını kazandım ama beklediğim gibi olmadı buradan şu anladım;

Kız ve Frp tamamiyle yalan.Çok nadiren güzel oynayanı çıkıyor ama istisnalar kaideyi bozmuyor.Frp ve kız çok uzak iki kelime artık benim gözmde.

Bu düşüncemi değiştirmek çok isterim ama malefes ki değiştirebilecek bir bayanla karşılaşamadım.
Bende karşılaşmadım ama bir gün sanırım karşılaşırım. Yine de karşılaşmasam bile böyle bayanlar olduğunu - olabileceğini kabul ediyorum.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Ah şöyle çevrede güzel güzel rahibeler olsa diye içimden geçmiyor değil ama diyarın bu fırtınalar kopan haşin bölgesinde rahibeler nesli tükenen pandalar gibi, ulu kişilerce korunma altına alınmış, böyle tapınaklar, dua etme, rol yapma gibi şeylere gönderilmiyorlar :cry:

"Höyt ulen ! Topla kendini ! "

Ne kim, başrahip mi ? kadınlar ne anlar bu işten, gelmesinler ! onlar anlamaz bu işten!

Gitti mi ? hööö ?

:cry: bi ben bilirim derdimi :-P
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Abartmayın canım ben de sıradan bir oyuncuyum şunun şurasında.Ama dediğiniz çok doğru oyuncu var oyuncu var.Berbat erkek oyuncular da var kızlar da.Frpworldde kız oyuncular vardı hala da tanıdığım veya bir zamanlar tanıdığım.Lysanayı forum rplerinden hatırlıyorum,ghost of a rose az bulunan kız dmlerdendi,pelin abla vardı evli.çilek var izmirden.ve forumlarda takılmayan adını bilmediğim diğer güzel insanlar : )
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Çok güzel rp yapan çok güzel kız arkadaşlarım oldu zamanında =) . Erkeklerin yaptıkları rp den çok daha farklı yapıolar, ve bu bize garip gelio doğal olarak ama farklı açılardan bakabildiimizde onların yaptıkları rp ye çok kolay alışabiliriz, hatta bu oyunlarımıza bambaşka bi açı kazandırıyo..
Post Reply