evet arkadaşlar buluştuk ettiktakıldık,gayet güzel bir gün geçirdik...burdan gelen herkese herkese teşekkür ediyorum,e gelemeyenlerle de bir dahakine artıkın,sonraki buluşmalarıdört gözle bekliyoruz
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Yahu neymiş bu eski İstanbul buluşmaları merak ettim. Ben de aynı dönemin Ankara buluşmalarına katılmıştım. Tabii bazı arkadaşları özlüyorum ama ortam olarak çok da farklı değildi.
Siz İstanbulda naapıyodunuz yahu? Ne bileyim boğaza karşı balık falan mı yiyodunuz?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eh bir ara uğradım bende epey kalabalıktı canım ama geceden kalma olduğumdan pek fazla işterak edemedim ama herkezi görmek güzeldi bu arada Resim galerisine yeni ve daha önce çekilen tüm resimlerin yüklenmesini talep ve arz ediyorum yeminer senden :evillaugh: şimdilik bu kadar yeni arkadaşlarla konuşamadım ama bir dahakine telafi ederiz artık
Setsuna wrote:Buluşma çok güzeldi, mutlu hatıralarım arasında yerini aldı
Özellikle Galadriel_Phoenix'le bol bol sohbet ettik, değil mi efendim
Hade ordan sohbet etmişmiş, konuşturabilmek adına yapmadığım şaklabanlık kalmadı desem yeridir
yeminer wrote:
Sayın Phoenix in tayfasından her ne kadar sadece 1 katılım olsa da onlara da teşekkür ediyoruz
kafama taş düştü ya neyse efem idare ediniz recaa ediyorum... Tayfam cücük eşrafından olduğundan dolayı aksilikler daha bi çoğul olabiliyor böyle buluşma durumlarında işte