Istanbul Bulusuyor - Bulusan Istanbul

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

sanırım bulusunca bir planimiz yok :D olsun, ewt, ben de gelebilirsem bi arkımı da getirecem, boyle cok cok olalım, tanısıp kaynasalım :P
ama o gun her an bir sey olup da gelemeyebilirim, cok umitlenmeyin ha :P :D

kadıkoyde oturan biri taksime 13:00te varabilmek için evden kacta cıkmalıdır acep?
bende dakiklik takıntısı var, erken de gitmem gec de gitmem :D pek bilmedigim bir yere giderken sasırıyorum gerci, ayarlayamıyorum :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

arkadaşlar saat 1 de taksım anıtta buluşucaz. İstanbul'da yaşadığımıza göre 30 dakikalık bir birikme süremiz olucak yani. Buluşma 1-1.30 arası. "aaa 1i 10 geçti gitmişlerdir. tüh bidahaki buluşmaya artıklar olmasın"
Ayrıca " aaa saat 1 daha, 1.30 a kadar vaktimiz var takılalım" da olmasın cunku guneş altında insanlar isyan ederse hareket haline geçebiliriz :D
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
PHARAUN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PHARAUN »

BEN WE 2 ARKİM DAHA ORDA OLCAZ YAZLNİZ BAYA KALABALİKLASTİK SİGİCAGİMİZ MEKAN YOQ :D
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Possessed, kadıköyde nerde oturduğuna bağlı bu, eğer vapurla beşiktaş, ordan otobüsle taksim yapıcam dersen ve vapurlara 5-10 dakika içinde gidebiliyosan 11:00 da evden çıksan 13:00 - 13:30 arası taksimde olursun çok rahat.
Paharaun, eğer taksimde Karınca'ya gidersek aşağı yukarı 25-30 kişiye kadar yerimiz olur.. Gerçi masalar ayrı olur ve diğer odaya da gitmek zorunda kalır bi grup ama oraya o kadar kişi gelmişiz , belki bi güzellik yapıp hiç yoktan birsürü grup yerine, koltuklar-masaları birleştirmek sayesinde 2 dev grup falan olabiliriz..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

belki bi güzellik yapıp hiç yoktan birsürü grup yerine, koltuklar-masaları birleştirmek sayesinde 2 dev grup falan olabiliriz..
bence o kadar kişi gitmişiz en azından ona izin verirler zira bizden başka kişinin geleceğini gelirse bizi gördükten sonra kalacağını hani kalsa da mekanın daha fazla insanı alcağını sanmam :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

bizi bi keresinde pizza hut a almamışlardı size yeticek hamur yok biraz bekleyin die :D
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Bi de yemek sorunumuz var haklısın ulfgar..
20-30 kişiye yer + yemek vericek yer hemen bulamayıoz sanki.. Yemek tamam da o kadar kişilik boş yer bulabilir miyiz bilinmez..Ayrıca herkese yemek gelmesi ve herkesin bitirmesi falan .. Bayağı uzun sürer yemek faslı :)
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Ya alla alla korkutmayın insanları :D
Daha önce bulundu gene bulunur.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

arkadaşlar yer bulunmaz die bişi yok.. biz gelince bizi alabilmek için oturanları gönderen adamlar oldu.. nerden bilsinler tabi hepimiz züğürdüz :D bunlar şimdi muhabbetin arasında götürürler birayı kolayı felsefesiyle naaptılar ettiler aldılar bizi kafeye... tabi sonuçta hüsrana uğradılar... kasiyer ee bu kadar mı die bakmıştı herkes giderken :D:D:D unutamıyorum..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Gaiatar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaiatar »

ombuspider wrote:Possessed, kadıköyde nerde oturduğuna bağlı bu, eğer vapurla beşiktaş, ordan otobüsle taksim yapıcam dersen ve vapurlara 5-10 dakika içinde gidebiliyosan 11:00 da evden çıksan 13:00 - 13:30 arası taksimde olursun çok rahat.
hocam naaptın intihar edicem şimdi :-o
o kadar sürmez yau
kadıköy'de vapura yetiştikten sonra taksime varmak eenn fazla 45 dakika sürer
öyle 2 saat felan değil yani
kadıköy - beşiktaş vapurları yarım saatte bir olmak üzere, çeyrek kala ve çeyrek geçe kalkar bu arada (misal: 11:45 ya da 12:15 vapuruna binilmeli)
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Witty
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Witty »

Güzel olmuş buluşma işi.Bende orda olmak isterim ama Taksime pek gitmişliğim yoktur.Kadiköy'den beraber gidebileceğim birisi varsa ö.m ile ulaşsın bana. :) Yoksa yandık. :)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

arkadaşlar taksim bu ya .. istanbulun en merkezi yeri sayılabilir ulaşım açısından..
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Gaiatar, kadıköyde vapura yetişemediğini ve Beşiktaşa geldiğinde otobüsün hemen gelmediğini işin içine kattım :)
E biraz abartmış olabilirim ama erken gelmek geç gelmekten iyidir... En azından bekleyenler için ama o maksatla o saatleri vermedim yani :angel:
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

wity kardeş ben kadıköyden geçicem...
ama taksime yabancıyım bende iki kişi buluruz dersen takıl bana
:D
emerus "druid of elderlights"
was here...
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Buluşmaya 3 saat 45 dakika kaldı.. Hava yine bozdu bizim şansımıza.. Bu zaman zarfında düzelir mi bilinmez ama, en azından bi daha yağmur yağmasın bugün.. Buluşmanın yağmur yüzünden kötü etkilenmesini şahsen hiç istemem..
Post Reply