Barbara En Çok Ne Yakışır?
-
ombuspider
- Kullanıcı

Barbar iki eline de benim kadar kılıç aldığında benim gözüme girer..
Berserke bağlayıp bi sağ bi sol sallamaya başladığı an ben de koparım. Ama denildiği gibi barbara kılıç estetik açıdan yakışmaz.. şöyle hayvani bi balta diye düşünüyorum en uygunu olarak..
Ama estetiği bi kenara bırakırsak her zaman çift kılıç derim ..
Berserke bağlayıp bi sağ bi sol sallamaya başladığı an ben de koparım. Ama denildiği gibi barbara kılıç estetik açıdan yakışmaz.. şöyle hayvani bi balta diye düşünüyorum en uygunu olarak..
Ama estetiği bi kenara bırakırsak her zaman çift kılıç derim ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Tebrik ediyorum bu kadar güzel nasıl anlatılabilir?Aredheliquas wrote:bir barbara enn cok balta yakısır...
böyle bi sallıycak 5kişi incek
5 senelik barbar oynama deneyimim vardır farklı settinglerde.
Bir karakteri dominion sisteminde 2 sene kadar oynadım ve hemen hemen her silahı kullandım. En sevdiklerim great axe ve maul idi. Greatsword da iyidir ama baltanın ya da dev bir çekicin kafatası parçalayınca bahşettiği tatmin hissini veremiyor
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
-
Bunises
- Site Yazarı

Baltadır..
ama ben o kas gücünü gürz kullanarak (seher yıldızı gibi dişli olan) harcardım.
ama ben o kas gücünü gürz kullanarak (seher yıldızı gibi dişli olan) harcardım.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
şuanki masa üstü oyunumuzda hayal gücüne(player'ın)background'una ve ne kadar etkileyici ve ikna edici yazabildiğine göre aldığı ırk +class'a göre veriliyor.
bununeden dedim çünkü daha önce garip durumlar yaşadığımız ayakta zor duran thiefler ve benim gibi 210cmden hallice bir okadarda shaq endamından hallice ama insan olup attığım zara göre 20+4 lük hem cons ta hem strde 19'luk 18'lik bir adam vardı ki dm'mim herşey güzelde bu kas yapısı ve bu endam bu görünüşte olamaz zor yada ender deyip zenci karaktere çeviriyodu nerdeyse.melezde fit olduk.ozamanlar iyi zar atıyomuşum şuanda şaşırıyorum.
silahlarını söliyim bunun:
200cm uzunluğunda 14 inch kadar kalınlığı olan zindan zincirinin iki ucunda yarı çapı 15cmden biraz büyük olan iki morninstar başı küre halinde.yani çift taraflı zincirli gürz!bunu zinciri tam ortadan kestirip bilek üstünden başlayan dirsek altında biten gauntlet'lara bilek üstünden iki kolada zincir halkasıyla demircide eklendi.istediğimde sürükleyerek istediğimdede omzuma ceketimi atmışım gibi ikisinide omzuma atıp yürüyebiliyordum.tokalasmak istediğinde garip oluyor ama zaten pek tokalaşmazdım:))
genede bakta diyorsanız kendi etrafımda 360 yapışımı görmelisiniz.tek zinciri eskaza tutmak kavramak isteyenleri öbür koldakinin o merkez kaç kuvvetiyle tanışıyorlardı.
güzel silahtı yaa!severdim.adını loraine'nin dokunuşu koymuştum
) 
bununeden dedim çünkü daha önce garip durumlar yaşadığımız ayakta zor duran thiefler ve benim gibi 210cmden hallice bir okadarda shaq endamından hallice ama insan olup attığım zara göre 20+4 lük hem cons ta hem strde 19'luk 18'lik bir adam vardı ki dm'mim herşey güzelde bu kas yapısı ve bu endam bu görünüşte olamaz zor yada ender deyip zenci karaktere çeviriyodu nerdeyse.melezde fit olduk.ozamanlar iyi zar atıyomuşum şuanda şaşırıyorum.
silahlarını söliyim bunun:
200cm uzunluğunda 14 inch kadar kalınlığı olan zindan zincirinin iki ucunda yarı çapı 15cmden biraz büyük olan iki morninstar başı küre halinde.yani çift taraflı zincirli gürz!bunu zinciri tam ortadan kestirip bilek üstünden başlayan dirsek altında biten gauntlet'lara bilek üstünden iki kolada zincir halkasıyla demircide eklendi.istediğimde sürükleyerek istediğimdede omzuma ceketimi atmışım gibi ikisinide omzuma atıp yürüyebiliyordum.tokalasmak istediğinde garip oluyor ama zaten pek tokalaşmazdım:))
genede bakta diyorsanız kendi etrafımda 360 yapışımı görmelisiniz.tek zinciri eskaza tutmak kavramak isteyenleri öbür koldakinin o merkez kaç kuvvetiyle tanışıyorlardı.
güzel silahtı yaa!severdim.adını loraine'nin dokunuşu koymuştum
TOMB