Istanbul Bulusuyor - Bulusan Istanbul
Hepiniz geliiz arkadaşlar ne kadar çok kişi olursa o kadar eğleceli olur. Eski-yeni, yönetici-kullanıcı demeden herkes davetlidir. Tanışalım-kaynaşalım, eğlenelim-coşalım zıplayalım yarabbi 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
EH ne diyim bilmem ki. Gene orada belirlenmesin istiyorum. Ne yapacagımız. Gene en sonunda tophaneye inip nargile icmekle kalmasın istiyorum. Hos ne zamandıor icmiyorum iyi olur ama
o yuzden istedim ki degisik birseyler yapmak iin brain storm yapalım ancak ulfgardan baskası ilgi gostermedi sanırım...
Bu mudur yani frpworld. BU MUDUR yani FRP ci genclik? Yenilikci, farklı, bakıs acısı genis insanlar toplulugu?
BEKLIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu mudur yani frpworld. BU MUDUR yani FRP ci genclik? Yenilikci, farklı, bakıs acısı genis insanlar toplulugu?
BEKLIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Possessed
- Site Çizeri
Hay Allah yaw, benm pazar gunu biraz karısık.. ama gelmeyi isterdim, hiç katılmadım buluşmaya
ayarlayabilirsem gelmek istiyorum, hatta bi arkımı da yanımda surukleyebilirim.
ama yer zmn kesin mi? arada bogaz olsun, adalar olsun gibi oneriler gelmiş
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Sylvius wrote:
King atalım.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Heykel/Anıt ne denilebilirse. Metrodan çıkar çıkmaz etrafına bak görüceksin. Görmessen birini tutup "burda bi taksim meydanı/anıtı/heykeli varmış tam olarak nerde" diye sorarsan adam/kız/teyze/amca/çocuk sana parmağıyla "aha şurası"/"hemen şurası"/"naha orası"
bölü bölü bölü...
bölü bölü bölü...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
Anladım saolArtex_Croma wrote:Heykel/Anıt ne denilebilirse. Metrodan çıkar çıkmaz etrafına bak görüceksin. Görmessen birini tutup "burda bi taksim meydanı/anıtı/heykeli varmış tam olarak nerde" diye sorarsan adam/kız/teyze/amca/çocuk sana parmağıyla "aha şurası"/"hemen şurası"/"naha orası"
bölü bölü bölü...
-
ombuspider
- Kullanıcı