Istanbul Bulusuyor - Bulusan Istanbul

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Ben de geleyim mi :blush:
PHARAUN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PHARAUN »

yaw bu baslıya hep forum yoneticileri falan cvp atmis bi rutbesiz ben warim galiba ya ii olur istte bulusmak bende gelirim bide bi arki getiririm yaw saat tam 1 de orda olursunuz dımı gec kalmasiniz yani
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

ben de rütbesizim.. hatta sevilmeyen adamım :D
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Hepiniz geliiz arkadaşlar ne kadar çok kişi olursa o kadar eğleceli olur. Eski-yeni, yönetici-kullanıcı demeden herkes davetlidir. Tanışalım-kaynaşalım, eğlenelim-coşalım zıplayalım yarabbi :-P
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Setsuna wrote:Ben de geleyim mi :blush:
Artık beklenenler listesine eklendin bile ...
Orda görüşmek üzere.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Yilmax wrote:Tanışalım-kaynaşalım, eğlenelim-coşalım zıplayalım yarabbi :-P

amağn sabahlar olmasın diim de tamam olsun :ayyyy!:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

EH ne diyim bilmem ki. Gene orada belirlenmesin istiyorum. Ne yapacagımız. Gene en sonunda tophaneye inip nargile icmekle kalmasın istiyorum. Hos ne zamandıor icmiyorum iyi olur ama :D o yuzden istedim ki degisik birseyler yapmak iin brain storm yapalım ancak ulfgardan baskası ilgi gostermedi sanırım...

Bu mudur yani frpworld. BU MUDUR yani FRP ci genclik? Yenilikci, farklı, bakıs acısı genis insanlar toplulugu?

BEKLIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hay Allah yaw, benm pazar gunu biraz karısık.. ama gelmeyi isterdim, hiç katılmadım buluşmaya :D ayarlayabilirsem gelmek istiyorum, hatta bi arkımı da yanımda surukleyebilirim. :) ama yer zmn kesin mi? arada bogaz olsun, adalar olsun gibi oneriler gelmiş
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Sylvius wrote:
Bu mudur yani frpworld. BU MUDUR yani FRP ci genclik? Yenilikci, farklı, bakıs acısı genis insanlar toplulugu?

BEKLIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

King atalım.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Arkadaşlar kafa karışıklığı olmasın yer,zaman ve mekan değişmedi--->

Yer: Taksim Meydanı
Tarih: 10 EYLUL PAZAR
Saat: 13.00
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Metroyla gelirsem metrodan çıktığım yer taksim meydanı mı? Orda heykel mi var, heykelin orda mı toplanılacak?
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Heykel/Anıt ne denilebilirse. Metrodan çıkar çıkmaz etrafına bak görüceksin. Görmessen birini tutup "burda bi taksim meydanı/anıtı/heykeli varmış tam olarak nerde" diye sorarsan adam/kız/teyze/amca/çocuk sana parmağıyla "aha şurası"/"hemen şurası"/"naha orası"
bölü bölü bölü...
Niccolo Machievell
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Artex_Croma wrote:Heykel/Anıt ne denilebilirse. Metrodan çıkar çıkmaz etrafına bak görüceksin. Görmessen birini tutup "burda bi taksim meydanı/anıtı/heykeli varmış tam olarak nerde" diye sorarsan adam/kız/teyze/amca/çocuk sana parmağıyla "aha şurası"/"hemen şurası"/"naha orası"
bölü bölü bölü...
Anladım saol :D
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

evet arkadaşlar saat 1 de meydan da ombuspider ile ben de orda olacağız bilgilerinize sunarım :) yuppi :w00t:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Evet evet geliyoruz efenim !..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Post Reply