rezalet....
evet haklısın
orta okulda bizim okula vali mi ne gelmişti ve istiklal marşında uyuyodu ya uyandırdılar da ayağa kaldırdılar da okumaya tenezzül etti ki okumadı aslında öyle dikildi falan......ne hayvan herifti ya
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

eet o haberi bende duymustum...celeraen wrote:sadece demekle de kalmıyorlar lisesli bir kız eteği kısa bulunduğu için polisler tarafından dövülmüştü hem de bu olay istanbul da gerçekleşiyor...mini etek giyen kizlara demediklerini birakmazlar
ne kdar büyük bi geri kafalılık allahım...
sanane elalemin eteğinden.. küfür edecemde şimdi olmas burda...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

harbi ya...
ne cins insanlar var la basımızda...
yanlız ben bişeye dikkat ediorum.. herkes aynı seyden şikayetci ama paso aynı insanlara destek gidio genede...
nası oluo aklım ermiyo valla!!!
ne cins insanlar var la basımızda...
yanlız ben bişeye dikkat ediorum.. herkes aynı seyden şikayetci ama paso aynı insanlara destek gidio genede...
nası oluo aklım ermiyo valla!!!
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

O mini etek giyen kızı döven polisse şu an büyük bir ihtimalle polis değildir.İnsanların ahlakını yargılamak kimseye düşmez hani babası falan dövse anlarızda polisin dövmesi çok yanlış tabiikide.celeraen wrote:sadece demekle de kalmıyorlar lisesli bir kız eteği kısa bulunduğu için polisler tarafından dövülmüştü hem de bu olay istanbul da gerçekleşiyor...mini etek giyen kizlara demediklerini birakmazlar
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
veya istiklal marşını hiç öğrenmemiş?öyle okullar var mıdır acaba?Yane uzun zamandır istiklal marşı okumamış ya da okunan sırada kulak ardı etmiş insanlar gibime geliyor
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Asla şüphen olmasın Setsuna inan bana okurlar...Setsuna wrote:O polisleri canlı yayına çıkarıp istiklal marşı okutmak lazım, bakalım tamamını okuyabilecekler mi :schemes:
Doğru demişsin ama sorun mademki bunlar cahil neden okuyorlar.Atatürk yaşasdaydı ve bunları görseydi.....Darktimes wrote:Ya bu olayın bilerek yapıldığını sanmıyorum bunlar cahil adamlar bence. ( Yane uzun zamandır istiklal marşı okumamış ya da okunan sırada kulak ardı etmiş insanlar gibime geliyor ) Sonuçta bir Türk böyle birşeyi ASLA yapmaz !!!
Mesajlarınız birleştirilmiştir.// Daeya
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Mini etek giyenleremi karışıyorlar yoksa. İşte bu kadarda olmaz. Karışmasınlar mini etek giyen kızlara. :schemes:rezilligin dik alasi desem az kalir, yazik, bide bole insanlar, genclere hakaret eder, saci uzun genclere demediklerini, mini etek giyen kizlara demediklerini birakmazlar ama kendillerini insan yerine koyarlar, sacimiz uzun etegimiz kisa olabilir ama, bunlar gibi insanlardan daha cok marsimiza ve vatanimiza sahip cikiyoruz...
reziller, rezillerrr...
Doğu Anadolu daki bazı olkullarda Türk bayrağı yerine kürt bayrağı Atatürk resmi yerine apo resmi asılıymış. Ã?ğretmen arkadaşlardan bazıları yaşamış bu dururmu. Yazık şu güzelim vatanımız nereye gidiyor. Bu olaya biri dur demeli ancak bu olaya dur diyecek kişilerin şu anda hükümette olduğunu düşünmüyorum açıkçası.celeraen wrote:veya istiklal marşını hiç öğrenmemiş?öyle okullar var mıdır acaba?Yane uzun zamandır istiklal marşı okumamış ya da okunan sırada kulak ardı etmiş insanlar gibime geliyor
Aslında sanmıyorum öyle okullar olsun ama yine de ilgisiz öğrenciler disiplinsiz okullar falan olabilir gibime geliyor.Adamların bilerek bunu yaptığını düşünmüyorum düşünemem de !celeraen wrote:veya istiklal marşını hiç öğrenmemiş?öyle okullar var mıdır acaba?Yane uzun zamandır istiklal marşı okumamış ya da okunan sırada kulak ardı etmiş insanlar gibime geliyor
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
sonuçta okula gidip de bilmem kaçıncı sınıfa kadar okuma yazmayı öğrenmemiş insanlar varsa onu öğrenmemiş insan olması da normal gibi....anlayın artık durumumuzu