WORLD OF DARKNESS (WOD)

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

WORLD OF DARKNESS (WOD)

Post by ulfgar »

evet millet dnd setting ine göre yazılmış ya da en azından ondan destek alınarak hazırlanmış romanları sorsam size buraya destan gibi yazarsınız DL den başlayıp... peki wod settinglerinin böle romanları var mı ben hiç rastlamadım açıkçası şu güne kadar.

nasıl ki dnd oynayan insan DL okur.. anlar öğrenir keyif alır.. aynı şekilde wod settinglerinden birini oynayan adam ne okur... ??
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

şimdi öncelikle, bu tip kitaplar mevcut Amerika ve bazı avrupa ülkelerinde wod için yazılmış romanlara rastlayabilirsiniz . Bu kitapların (romanlar) hiç birisi tıpkı wod rule bookları world of darkness, demon the fallen , mage the awakening, werewolf the forsaken, hunter the reckoning ... gibi Türkçe' ye çevrilmemiştir... Hatta bu kitapların ülkemize sokulması ve satışıda yasaktır... Bu gereksiz sebebi ise burada yazmak bile istemiyorum.

şimdi sizleri "popüler kitaplar dışındaki fantastik kitap tavsiyeleri" adlı başlıkta sevgili Constantine (Emre) arkadaşımın yazmış olduğu yazıyla başbaşa bırakıyorum.

Constantine wrote:Maalesef White-Wolf kitapları "satanist" işi bunlar damgası yediği için ve Demon the Fallen serisinin kitapları Türkçeye çevirilmediği için tavsie edeceğim kitabı ingilizce olarak okumak zorunda kalıorus..Demon the Fallen serisinin ilk kitabı .. Vampire the Requiem ve nWOD için bi çok kitap yazmış olan Greg Stolze'un yazdığı Ashes and Angel Wings kitabın ismi. Kitabı pdf olarak indirmeniz çoook muhtemel. Bir görev için cehennemden gönderilen bir demonun belkide en son isteyeceği adamın vücudunu ele geçirmesiyle gelişen olaylar sinsilesi dielim ve hep büyücü hep fighter hep krallarımı okuyacaz birazda bi şeytanın gözünden bakalım olaylara diye devam edelim :D :D
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

tamam ingilizce de olur.. dışardan internt yoluyla sipariş verebiliyo muyuz.. ya da pdf bulunabiliyomuş onları nerden indiririm. p2p ile mi sadece ?
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Elinin altında internet var sanırım, araştırmacı bir ruha sahip olan pek çok insan gibi sende araştır Limewire kullan veya başka bir tanesinden indir. Emre' nin adını verdiği kitapba bakabilirsin öncelikle daha fazlası için ise http://www.white-wolf.com/ burayı inceleyebilirsin ve kitapların ismini kendin öğrenebilirsin.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

zahmet verdim, teşekkürler. :)
Post Reply