antalyalı frpciler benim bildiğim kadarıyla dağınık düzen bulunuyorlar eğer
isteyenler olursa bana ulaşsınlar masa üstü oyunlarını yada frp dünyasını
ne kadar bildiği önemli değil eğer bilmiyorsa beraber öğrene biliriz
AYRICA BENİM BİLMEDİğİM GRUPLAR VARSA BANA GENE ULAşSINLAR BEN ONLARA KATILIYIİM Ã?Ã?NKÃ? BENDE BLMİYORUM OYNAMASINI
ben bilimum tatillerde antalya'da oluyorum, bunun dışında hali hazırda orada olan ve frp'ye susamış iki arkadaşım var, istersen seni onlarla temas şeettiriyim filan, eğer anlaşırsanız ben geldiğim zamanlarda da sizin gruba yamarım kendimi felan fişmekan...
ama sana söyliyim antalya'da 3-5 sene öncesinin frp potansiyeli yok, çoğunluk üniversite diye büyük şehirlere gitti, kalanlarsa frp'ye counter strike'dan biraz daha derin bişey gözüyle bakıyo.
valla haklısın üçbeş sene öncesi yok diyosun nasıl olsun magic kardlar frp malzemelri satan bbi kaç yer vzrdı onlarda kapandı valla ben hiç memnun değilim o frp ye susamış arkadaşlarınla da tanışmak isterim isimleri yaşları falan buraya üyelerse nickleri işt böyle şeyler bana yardımcı olursan sevinirim
slm ben skylancerın antalyadan bi arkıyım o bana burda bazı oyuncular bula bilcegimi söyledi gerci benim 2-3 gün içinde 2 oyuncu bulmam lazım
eger bana ulasmak isterseniz mail adresim erterun@hotmail.com aynı zamanda msnimde bu eger tanısmak istersiniz mutalaka bana ulasın gerci 3-5gin icinde buranın okuncagındanda süpheliyim ama.....
Ne yazık ki üni için istanbulu bırakıp antalyaya geldim ve istanbuldaki grubumdan koptum antalya da Advanced FRP oynayan bi grup arıyorum bana ulaşmak için Dolch__@hotmail.com
slm bende antalyadayım eğer bir buluşma planlıyorsanız bende katılmak isterim ... avax19@hotmail.com banada yazın arkadaşlar en azından haftada 1 gün frp oynarız
Ya Antalyada Frpciler varmış meğer, şaşırdım.Kaç haftadır nette Antalyalı Frpci arıyorum, çoğunuzun msninizi ekledim.Benimki de rebel_shade_@hotmail.com Oyundur, tanışmadır katılırım hepsine.Bu arada Yusuf Ziya Ã?nerde okuyorum.Amatör oyuncuyum ama Fantastik Kurgu konusunda kendime güveniyorum.Üstelik msnde, forumlarda Dmlik yapmışlığım var.Eğer Antalyada bir oyun olursa, oyuncu olarak katılırım.Kütükçüde oturuyorum...
arkadaşlar biz antalyada frp oynayan yaklaşık 7 8 kişiyiz ben onlar adına yazıyorum yani dm miz 10 yıllık dm ben onun adına iddialıyım biz 1 yıldır antalyada adam arıyoruz akdeniz üniversitesindeyiz ve bu sene olmadı seneye klub kuracağız tanışmak isteyenler bilgi almak isteyenler tmk_29@hotmail.com dan bana ulaşabilir adım fehmi