RA Salvatore'nin Örümcek Kraliçe'nin Savaşı Ser

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ama yine de özellikle dövüş ağırlıklı havada Salvator un üslubunu sezdim. Bu belki Salvatore bu yazarları sçtiği içindir. Ya da yazarlar Salvatorela çalışırken onun uslubundan etkilenmişlerdir. Ne olursa olsun Ã?rümcek Kraliçenin savaşlarının ilk cildi benim fikrimce tam bir Salvatore kitabı havasında.. (Belki onun tarzına Salvatore üslubu diyebiliriz. Sanırım Fearun yazarları için önemli bir uslup seçeneği ) : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Güzel kitaptı.. Ne diyebilirim ki? :)

Jarlaxle üzerine bir kitap yazılmasını isterdim. Yok ya istemezdim, her şeyini bildikten sonra ne özelliği kalır değil mi?

Ama bu kitapta olsun isterdim. Jarlaxlenin hiç bir şey kaybetmediğine eminim ama bu kadar arka planda kalması beni sinir etti..

Jarlaxle olmadan da güzel bir kitaptı. Drow iç güdüleri var bende artık, biri diğerini satmadan bir sayfa önce anlayabiliyorum :D
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bunları biliyor muydunuz?????????

salvatore un yakında drizzt e ara verip MİNİMUM iki yıl sadece entreri ve jarlaxle ile ilgili yazacak....
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoşgeldin Night seni terkrae görmek güzel. Demek Drizzt kitapları da bize bir şeyler öğretiyormuş değil mi ama ?? ? ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
PHARAUN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PHARAUN »

YAW BU SERİNİN 3. KİTABİ NE ZMNN CİKİCAK 2. KİTABİ OLE Bİ YERDE BİTİRDİLERKİ MERAK İCİNDE KALDİM ACABA BU SERİNİN İNGCESİNİ OKUMUS BİRİ BİZE Bİ KAC İPUCU WEREBİLİRMİ?????????
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bu seri tek kelimeyle harika olmuş fakat yazar karakterler arası combatları yaparken resmen zar atmış gibi geldi bana başka böyle düşünen varmı?Onun dışında Pharaun Mizzyrm drow tanımının en bariz örneği daha fazla drow olunamaz yani.
DrizztT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DrizztT »

yaws ben ilkini okudum ama sonra dl ye geçtim 2. kitap hakkındaki yorumlarınız ne alacam da bu arada şu kitaplar bayağ geç çeviriliyo yaa uyuz oluyorumm :cry:
Post Reply