BURSA BURADA YAşIYOR...
Evet yurttayım abi...
Bir haftasonu buluşulabilir şehirde tabiiki. Haftaiçi Görükle'den ayrılmam zor gibi gözüküyor çünkü...
Bir haftasonu buluşulabilir şehirde tabiiki. Haftaiçi Görükle'den ayrılmam zor gibi gözüküyor çünkü...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
- Chaoticevil
- Kullanıcı

Hmm ben 2004 te Uludağ Ã?niversitesine girdim. O zamanlar "Strateji Kulübü" altında FRP ci arkadaşlar biraraya geliyorlarmış. Ama aynı dönem o kulüp kapandı. Uludağ Ã?niversitesi Forumlarında yırtındı frpciler bir kulüp kurulsun diye ama o tarihten beri de benim gördüğüm herhangi bir gelişme olmadı.
Kulüp kurma çalışması varmı bilmiyorum. Ama Uludağ Ã?niversitesinde FRP Kulübü kolay kolay kimseye kurdurmazlar. İşin içinde bu forumda yazılamayacak pek çok sebep var çünkü.
Buluşma mevzuuna gelecek olursak, ben Eylül sonunda Bursa'ya geleceğim, ondan sonra bir buluşma ayarlanabilir.
Kulüp kurma çalışması varmı bilmiyorum. Ama Uludağ Ã?niversitesinde FRP Kulübü kolay kolay kimseye kurdurmazlar. İşin içinde bu forumda yazılamayacak pek çok sebep var çünkü.
Buluşma mevzuuna gelecek olursak, ben Eylül sonunda Bursa'ya geleceğim, ondan sonra bir buluşma ayarlanabilir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Hala uludagdaysan su burda yazilmayacak nedenleri bilmek isterim ve elimden geldiğince onlarla savaşmak ayrıca gizli bi kulüpte kurabiliriz yani başka bir isim ve amaç altında frpcileri toplayabiliriz
Zaten türkiye de frp oynayanlara satanist gözüyle bakiolar oynayabileceğim arkadaş bulmak da çok zorlanıorum oynadıgım arkadaşlarımın çoğunu kendim yetiştirdim ki daha önce de söylediğim gibi o kadar da tecrübeli değilim
Bu yüzden artık adam gibi frp dünyasına adım atmak istiyorum hatta mümkün olduğunca dier frp oyuuncularının da rahatça oynayabilecekleri ortamlar bulabilmesini istiorum bunun içinde bir topluluk şart
Zaten türkiye de frp oynayanlara satanist gözüyle bakiolar oynayabileceğim arkadaş bulmak da çok zorlanıorum oynadıgım arkadaşlarımın çoğunu kendim yetiştirdim ki daha önce de söylediğim gibi o kadar da tecrübeli değilim
Bu yüzden artık adam gibi frp dünyasına adım atmak istiyorum hatta mümkün olduğunca dier frp oyuuncularının da rahatça oynayabilecekleri ortamlar bulabilmesini istiorum bunun içinde bir topluluk şart
Hadi bakalım hele bi gelelim de:D
Uludağ üniversitesinin yolladığı belgeler geldi oy oy eskrim ve okçulukda varmış kaçırır mıyım:D
Butun hafta içi işim yok zati ikinci öğretim
Anca kütüphanede vakit geçiririm diodum ama seninle birlikte frp için savaşmak daha cazip gibi geldi
Hadi bakalım ekimde görüşürüz eldarin
Uludağ üniversitesinin yolladığı belgeler geldi oy oy eskrim ve okçulukda varmış kaçırır mıyım:D
Butun hafta içi işim yok zati ikinci öğretim
Anca kütüphanede vakit geçiririm diodum ama seninle birlikte frp için savaşmak daha cazip gibi geldi
Hadi bakalım ekimde görüşürüz eldarin
- Chaoticevil
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Eğer bir haftasonu buluşacak okursanız (okul döneminde) ben de İstanbul'dan İzmir'e geçerken -ya da tam tersinde- bir uğrayıp "Cee!.." diyebilirim. 3 sene Bursa'da kalmama rağmen siteden kimseyi göremedim, ilginçtir. Belki Bursa benim gitmemi bekliyordu..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Kusuruma bakmayın Leydi Elamshin. Ama siz de kabul edersiniz ki ona bir buluşma demek buluşma kavramına haksızlık olur. 
şaka bir yana derslerinizin kara kanatlı yarasalar gibi başınıza üşüşmediği bir zamanda şunu tekrarlamayı öneriyorum.
şaka bir yana derslerinizin kara kanatlı yarasalar gibi başınıza üşüşmediği bir zamanda şunu tekrarlamayı öneriyorum.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- Chaoticevil
- Kullanıcı

- Chaoticevil
- Kullanıcı