Bu yaz İstanbulda fazla uzamadı mı sizce de ?
-
jacquesdemolay
- Kullanıcı

özü sözü bir kardeşim de burdaymış..sonunda bi post attığını görmek nasip oldujacquesdemolay wrote:ya beyler ben de katılıyorum size de hadi be bir karar verin ya.sonuçta insan merak ediyor kardeşim
ben demin dediklerimden vazgeçtim..geleneğimizi bozmayalım..teee ne zamandan beri taksim de anıtın gölgesinde buluşuyoz. bi ara oraya özel isim verelim falan bile demiştik.. ben diorum ki ; Taksime gidek. toplaşak.. orda napıcamız konusunda konuşsak.. bir nevi senato gibi..gelen adminlerde senato başkanı olurlar
sonra da belirlenen yere doru FOR ROME FOR ROME die koşarız :w00t:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Birisi söylemeden olmayacak bu iş değilmi ??? Yer TAKSİM... Arkadaşlar şu zamana kadar pek çok Frpworld buluşmasına katıldım ve buluşmalarda görüldü ki en uygun yer Taksim. Nos.(fronsideair) başk bir yere gidelim demiş ama taksimden başka nereyi iyi biliyor bir sormak lazım kendisine. Ben İstanbullu birisi olarak ve pek çok frpworld buluşmalarına katılmış birisi olarak yer olarak Taksim diyorum tarih ise işte açıklıyorum hazırlıklı olun. 10 EYLÃ?L PAZAR SAAT 13:00 TAKSİM MEYDAN...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Olsun o zaman 10 Eylül 13:00 Taksim.
Sevda da gelsin, hatta topla tüm FrpHog tayfasını kalabalık olalım.
Sevda da gelsin, hatta topla tüm FrpHog tayfasını kalabalık olalım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests