Tanrılar

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
MaNiak
Gölge Ustası

Tanrılar

Post by MaNiak »

bak bana mask sana sen die hitab ettiğimde bana kızmadığın için gururlandım ve sana saygım arttı seni hep müttefik gördüm ama şunu bil bana verdiklerir çok fazlasını çaldın benden bu yüzden sana inanmıyorum sana şükür yada lanet etmiyorum
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Ben SEN şeklindeki hitaplardan kızmam dostum. Bu bence basit bir gurur duygusunun zayıflığından öte değildi... Ve dostum karanlığın ne alıp ne verdiği konusunda emin olma.. Genelde bana gelenler kaybedecek bir şeyleri olmayanlardır.. Veya öyle sanırlar sen bir şeyler kaybettiğine göre onlardan farklısın.... Ve madem bana inanmıyorsun sana yolunda başarılar dilerim ama unutma bir hırsızın da inanca ihtiyecı vardır....
Neyse ama sanırım savaşçı karargahında yeterince kaldık.. Bu meakn bene bir hırsıza göre değil... Bu hırsız bir tanrı bile olsa değil... Beni arasan karanlığın içine derinlere bak o zamana kadar sana başarılar dostum...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben sana nerde nasıl ulaşacağımı sana inanan çoğu kişiden çok daha iyibilirim hiç meraklanma en kısa zaman da tekrar görüşücez ve sen bile yaptıklarıma hayran kalacak icra ettiğim sattalara aşık olacaksın
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Hadi bakalım dostum beni şaşırt bakalım... Seni dikkatle izleyeceğim... her ne yapıyorsan kaloy gelsin.....
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

yolun ucunda seni bir sürpriz bekliyor :)

Post by Estebin »

MASK'ın mesajlarının gerçek içeriğini veren imaların varlığını bile sezemezken nasıl onu hayran bırakacaksın doğrusu ben de merak ediyorum. Aynı şekilde onun yöntemlerini bize bu kadar savunurken onun senden çaldıklarından bahsetmen beni şaşırttı itiraf etmeliyim. Nasıl olur da hem onun yöntemlerini izlemeye devam eder hem de onun yolunu hatalı bulursun? Ya da izlediğin yolun ucunu göremiyor musun?
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

bak sen ne sorunu anlıyorsun nede çözümü na yani her şeyi bırakıp gideyimmi yada mask a karşı çıkmıyıp yaptıklarımın doğruluğunumu savuniyim
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

maniak haklı.Tanrı denen şeyler de hata yapabilir.Sadece zayıflar, onlara inançla körü körüne bağlanan budalalar onları sanki birer ilahlarmış gibi gösterirler.Onları gözlerinde büyüterek kusursuz yaparlar onları.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

quel-shin wrote:maniak haklı.Tanrı denen şeyler de hata yapabilir.Sadece zayıflar, onlara inançla körü körüne bağlanan budalalar onları sanki birer ilahlarmış gibi gösterirler.Onları gözlerinde büyüterek kusursuz yaparlar onları.
NE! "Sadece zayıflar, onlara inançla körü körüne bağlanan budalalar" sözlerini cleric ve paladinlere yöneltmediğini varsayıyorum. Onlar hiç kimsenin erişemediği bir yere erişmişler ve bunu küçümseyemezsin sanırım.

"sanki birer ilahlarmış gibi gösterirler"!!!!!! Onlar Tanrı! Onlar ölümlülerin ilahlarılar zaten öyle gösterilmelerine gerek yokki! Başka bir şeyden mi bahsettin anlayamadım.

Tanrılar da hata yapar evet doğru... Ama bunu genelleyip Tanrı'nın her yaptığın hatalı olabileceği sonucuna varmamak gerekir. Hatalar bazen elimizden gelmeden yapılabilir. Tanrılar'ın hataları da bunlara benzer... Başka etkenler de müdahale ederse beklenmedik sonuçlar oluşabilir ve bir hareket bir hataya dönüşebilir kolaylıkla...

İmansız Kara Kalbinin sonsuz huzura kavuşması dileğiyle...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ben de bi thiefken koyu bi mask yandaşıydım.Hatta lakabım arkadaşlar arasında 'Rahip' ti .İşten önce ve sonra ona dua ve şükranlarımı sunardım. Ama ne oldu? bi iş üzerindeyken sizin deyiminizle lanetlendim.Halbuki o sefer hayatımda yaptığım en samimi ve uzun duayı yapmıştım.
Ayrıca inançsız değilim.Varlığa inanırın, güce inanırım ve Lord Ao'ya inanırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bunun senin değil de tanrın MASK'in bir hatası olduğunu sana düşündüren nedir peki?
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yaa ben muhabbeti uzaktan pısmış dinliyodum da yine tutamayıp girdim araya aniden (ayıp oldu ama). Yani konu nerdeyken nereye gelmiş mask (kendisini hocam sayarım) ile Maniak (kendisi dostum sayarım) kendi aralarındaki muhabbet nerelere gelmiş. Paladinlereatılan laflara kadar uzamış. Allah allah ne eneteresan?... Ya ben bu odanın hastasıyım :):):):):)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ben orda maskın bi hatası olduğunu düşünmüyorum. onlar hata yapar derken de her yaptıkları hatalıdır demedim.İnsanoğlunun bile her yaptığı hatalı değil. Evet senin de dediğin gibi onlar ölümlülerin ilahları. Ama sadece ölümlülerin. Paladin ve Clericlere gelince, bi vampirin ne demesini bekliyordun onlar hakkında. "Afferin adamlara iyi yapıyolar" mı diyecektim?Adamların bize karşı özelleşmiş büyüleri varken yani nefretleri bu kadar belirginleşmişken onlar hakkında nasıl düşünmeliyim?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ve ben de imanlı bir barbarım. Senin bu haksız sözlerine ağzımı açıp bakamam. Haksız olduğunu ispatlamaya çalışırım...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Heyyyt dağılın bakiim!... Kırmıim kafanızı. Siz bu hırsız loncasına misafir olarak geldiniz ve misafirliğinizi bilin. Burada gereksiz wampir - barbar kavgalarına hiç gerek yok. Lütfen sakin ol dostum quel-shin. Tabi sen de savaş arkadaşım sevgili Corax (:):):):):):):)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hieeeeyyyyyyt bozdum ulennn yeminimi!
*rage'e geçer, frenzy olur*
*Charge, power attack, cleave*
tartışma biter :P
Post Reply