Kara Kule Serisi(ilk konum:D)
-
occultsearcher
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Ya kötülük deil de ahlak zaten gerçek hayatta da az biraz geri kafalıyımdır :schemes:
Ne biliym mesela sturmden cok etkilenmistim resmen hayatıın 3 yılı est solarus oth mithas die die geçti bu sene az biraz geçti
Ama hala kitabı açtığım zaman kendim sahiplenebileceğim bi ahlak timsali ariorm bu kitapta bulamadım
Spoiler yapmayı beceremedim ama dikkat parantez içi spoiler
(o siyahlinin rolandin annesi hakkında söledikleri altımda titriodu demesi falan cok gıcık etti)
Ne biliym mesela sturmden cok etkilenmistim resmen hayatıın 3 yılı est solarus oth mithas die die geçti bu sene az biraz geçti
Ama hala kitabı açtığım zaman kendim sahiplenebileceğim bi ahlak timsali ariorm bu kitapta bulamadım
Spoiler yapmayı beceremedim ama dikkat parantez içi spoiler
(o siyahlinin rolandin annesi hakkında söledikleri altımda titriodu demesi falan cok gıcık etti)
- C_Deschain
- Kullanıcı

HOcam o zaman seni daha bir çok süpriz bekliyo ya:) Ama bana görede bi kitapta yeterince kötülük yoksa o kitap tad vermez.Benimde tarzım bu.GErçek hayatta bende ahlaka önem veririm ama kitapların için dalınca bambaşka biri oluyorum daha doğrusu her kitapta kendimi kitapla özdeşleştirerek okuyorumki tad alayım kitabı okumak bana eziyet olmasın:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Sonunu belki çoğu kişi beğenmez ama benim çok hoşuma gitmişti. Özellikle Eld'in borusu konusunda gerçekten güzel kıvırmış.ve kitap dün akşam bitti
öh ya en beklemedigim sondu resmen
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Kule hep orda bir yerlerde olacakAma bence kara kule serisi kötü bir masal ve tam ona yakışır şekilde bitti
Ama bitti işte..
Not: Stephen King kara kule'yi bitirdikten sonra Roland'ın gençliğini daha ayrıntılı yazacağı hakkında rivayetler duydum ama ne kadar gerçek emin değilim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
-zaman-
- Kullanıcı

Ben henüz ilk 4 kitabı okudum,gayet güzeldi.
Gerçekten kitap çok güzel,mükemmel kurgulanmış.Benim özellikle ilgimi çeken kitabın diğer yapıtlardan kazandıkları:
Başta "Childe Roland to Dark Tower Came"(ki bunun da 'chanson de roland'dan etkilendiği söylenir,edindiğim bolca spoiler'a göre son kitaptaki bir savaş sahnesi bu destandaki bir sahneye çok benziyormuş:D-ve galiba boru da vardı burda-)
4. Kitaptaki Romeo ve Juliet ile Oz Büyücüsü olayları...
-aklıma başka gelmedi...-
Gerçekten kitap çok güzel,mükemmel kurgulanmış.Benim özellikle ilgimi çeken kitabın diğer yapıtlardan kazandıkları:
Başta "Childe Roland to Dark Tower Came"(ki bunun da 'chanson de roland'dan etkilendiği söylenir,edindiğim bolca spoiler'a göre son kitaptaki bir savaş sahnesi bu destandaki bir sahneye çok benziyormuş:D-ve galiba boru da vardı burda-)
4. Kitaptaki Romeo ve Juliet ile Oz Büyücüsü olayları...
-aklıma başka gelmedi...-
Özgür kalın...