basımıza gelen komik olaylar
- C_Deschain
- Kullanıcı

Valla bizim başımız hep horoz ve tavuklarla dertteydi.Bi gün öğle arası dolaşıyoruz bizim okulun çevresinde.Bir grup horoz ve tavuk kendi çaplarında takılıyolar.Bizim arkadaşı gaza getirdik sen horozu yakalarsın die.Nese bu kaptırdı kendini horozu kovalıo.Nese buraya kadar sorun yok ama ordan bi yaşlı amcanın çıkıpda elinde içi boş saçmalı tüfekle "Ulayn itler şimdi de bahçedeki tavuklaramı dayandınız demesi" bizi koparmıştı.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
ahahhaa komikmiş ya ben de bi olay anlatıyım benim eski pisiciğim de bizim 5 beşinci katta olmasına raamen camın önünden geçen bir kuşu yakalamk uğruna aşağıya atlamıştı
sonra da biz uykuda olduğumuz için kapının önüne gelip 2-3 saat orda beklemişti de anamlar işe giderken kapıyı açtıklarında farketmişti 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
- C_Deschain
- Kullanıcı

YA bide ben bi keresinde elimde lazer geceleyin işte uğraşıyorum.Böyle salak kediler flm var lazere atlıolar.Nese benim arkadaş elimden lazeri kaptı ve o oynamaya başladı.Kedilerle uğraşıyodu.Neyse lazeri çöp kutusuna tuttu.Bizim salak kedide atladı.TAbi kedi hızla kafayı çöp kutusuna çarpıcnca kedinin kafa 1500 oldu.Ama benim kankanın gidipde kediden özür dilemesi beni koparan olay olmuştu.Sonra süt flm da verdi kediye...
- C_Deschain
- Kullanıcı

Hehe.Ya kediler şirin hayvanlar gibi gözüküo ama.Onlarla aramızda bi antisempati olayı var ya.Ne zaman görsem bana tıslıyolar ya.Ben yemek verirdim gelir yemezlerdi.Ama başkası verince dizlerinin dibinden ayrılmazlardı.Bende kendimi köpeklere verdim o yüzden.
Bu arada geçenlerde sahilde komik bi olay yaşadım.Elemanın birisi plajdaki kızlara hava atmak için böle kayalıkların üstündeki iskeleden denize balıklama atlıodu.Adamı ordaki elemanlar uyardı işte burda kaya flm var diye.Adam dinlemedi böyle sürekli atlıyodu.Ama çekirge misali son atlayışında mort oldu.Ambulansla hastaneye zor götürdüler.çok gülmüştüm.Adam haketmişti yani...
Bu arada geçenlerde sahilde komik bi olay yaşadım.Elemanın birisi plajdaki kızlara hava atmak için böle kayalıkların üstündeki iskeleden denize balıklama atlıodu.Adamı ordaki elemanlar uyardı işte burda kaya flm var diye.Adam dinlemedi böyle sürekli atlıyodu.Ama çekirge misali son atlayışında mort oldu.Ambulansla hastaneye zor götürdüler.çok gülmüştüm.Adam haketmişti yani...
- C_Deschain
- Kullanıcı

valla adam haketmişti yani.
Bide bizim okulda insnaları dumur duruma sokan bi olay vardır.Bayrak çekme...
Erkek öğrencilerin korkulu rüyasıdır kimse çekmek istemez ve bayrak her seferinde mutlaka takılır ve sen İstiklal marşı bitene kadar çekmek için kanter içinde kalırsın.Herkes suratına sırıtarak bakar.Rezalet bir durumdur:D
Bide bizim okulda insnaları dumur duruma sokan bi olay vardır.Bayrak çekme...
Erkek öğrencilerin korkulu rüyasıdır kimse çekmek istemez ve bayrak her seferinde mutlaka takılır ve sen İstiklal marşı bitene kadar çekmek için kanter içinde kalırsın.Herkes suratına sırıtarak bakar.Rezalet bir durumdur:D
- C_Deschain
- Kullanıcı

Bir keresinde de İstiklal Marşını okuyoruz arkadaki fon müziği teyipten gelior. O arada bi dıt dıdı dıt dıdı dıt gibimsinden sesler geldi.Neyse müdür marşı kesti o anda kimin telefonu çalıyosa açsın konuşsun dedi.Biz tabi allah yandı o çocuk gibisinden triplerdeyis.Ama kimse açmıo ve titreşme kesilmedi müdür iyice sinirlendi,adam kudurcak artık:D Oarada müzikçi telefonunu çıkardı ve o anda bütün okul koptu ya:D puahaha Müzikçi bu sene tayinini istedi:D
ooooof gerçekten çook rezil bi durummuş bi kere biz daha bıcır bıcır hazırlıkken bizim main course cuyu bekliyoduk hzırlıklar da okulun en üst katında olduğu için merdiven başından baktığında hoca seni görmese de sen hocanın gelip gelmediğini görüyosun....her neyse biz yine orada hem hocayı bekleyip hem de laflaşırken canımız sıkıldı dedik ki hadi sınıfa gidip milleti hoca gelio diye kekleyelim eheheh (acıyarak veya kınayarak okumayın daha küçüktük ya
) demiştik ve bir de utanmadan hoca geliyooo lalalalaa trilaylay lii diye sınıfa daldık ki o hoca da okulun sert hocalarındandır güya millet süweterleri giyip saçları falan toplicak ama bir de bakarız ki hoca arka merdivenlerden gelip çoktaaaan sınıfa girmiş bile millet ne kopmuştu yaaa 
- C_Deschain
- Kullanıcı

haarbiden zor bi durummuş yaa:D
Bizde genelde sınıfa geç kalıyoduk ve peşinden dersten atılma geliyodu.En son olarakda çıkışta yoklama kağıtlarını daksille düzeltiyoduk.Baktık böyle zor oluyo:D Bizde boş bi yoklama kağıdı bulduk ve onu çoğalttık daha doğrusu müdürn oğlu bizim sınıftan ve benim karşı komşum:D O yüzden bol bol kağıttan vardı.Bi kaç yetenekli arkadaşda imzaları taklit ediyordu.VE galiba 30 günü geçik devamsızlık yaptık bu sayede:D
Bizde genelde sınıfa geç kalıyoduk ve peşinden dersten atılma geliyodu.En son olarakda çıkışta yoklama kağıtlarını daksille düzeltiyoduk.Baktık böyle zor oluyo:D Bizde boş bi yoklama kağıdı bulduk ve onu çoğalttık daha doğrusu müdürn oğlu bizim sınıftan ve benim karşı komşum:D O yüzden bol bol kağıttan vardı.Bi kaç yetenekli arkadaşda imzaları taklit ediyordu.VE galiba 30 günü geçik devamsızlık yaptık bu sayede:D
ooooo ne hoşmuş
ben bi tane daha anlatıyım hemen;
bir gün yakın arkadaşlarımdan biriyle okuldan kaçmıştık ki yolda okulun servisini içinde de biyolojiciyi görüp o korkuyla kaçışarak böyle nolduğu belli olmayan bir yere girmiştik fakat sonra da aramızda tartışıoduk 'yaaawww böyle ay yüzlü birini gördüm o diildir inş' falan derken araba içinde almancacı geçti bir de selam verdi falan allah allah deyip yolumuza devam ettik koptuk ettik ertesi gün biolojici bizi yanına çaaardı biz 2 yusuf attık derken kadın tuttu 'niye öyle bilmediiniz yere' diye azarlamıştı sonrasında nası raatlamıştık yahu
bir gün yakın arkadaşlarımdan biriyle okuldan kaçmıştık ki yolda okulun servisini içinde de biyolojiciyi görüp o korkuyla kaçışarak böyle nolduğu belli olmayan bir yere girmiştik fakat sonra da aramızda tartışıoduk 'yaaawww böyle ay yüzlü birini gördüm o diildir inş' falan derken araba içinde almancacı geçti bir de selam verdi falan allah allah deyip yolumuza devam ettik koptuk ettik ertesi gün biolojici bizi yanına çaaardı biz 2 yusuf attık derken kadın tuttu 'niye öyle bilmediiniz yere' diye azarlamıştı sonrasında nası raatlamıştık yahu
- C_Deschain
- Kullanıcı

Bende anlatayım bi tane.Bizim okul basketbol takımının maçları başlamıştı işte.Bizde maçları izlemeye gitmeye niyetliydik.Neyse ilk derse girdik çıkdık.Hadi kaçalım dedik bazıları yok derse girip kaçmak disiplin suçu flm dediler.Bizde dedik bizi sarsmaz böyle suçlar.Ã?ünkü zaten bi kaç kere uyarı flm aldık yani tecrübeliyis kurulda flm biraz takılmışlığımız var:D Neyse biz çıktık okuldan 9 kişi arkadaşlar böyle grup coşku içindeyis:D o arada bizim 2. derse gircek olan main course hocamıs ve aynı zamanda sınıf öğretmenimiz olan şahsiyetri gördük.Adam durdu yolda selam verdi.10 dakka kadar muhabbet ettik.Nereye gidiosunuz flm die sordu maça dedik.İyi tamam gidin dedi.TAbi biz şoklardayıs.Dedik noluyo bu adama flm.Bu bize el salladı döndü gitti.Arkadaşlar SAmço durumu çakmadı flm gibi tripteler.Aradan bi 15 dk geçti işte 2. ders başlamış olmalıydı bizim bir arkadaşın cep telefonu çalmaya başladı.Arkadaş açtı ve bi dumur anı yaşadı.Arıyan SAmçoydu ve bizi it herfiler gibi nidalar atarak derse çağırıyodu ve ders bitmeden yetişin diyordu.
tabi biz dumur olmuş bir şekilde okula koşa koşa geri döndük.BAri rezil olmayalım millete dedik çünkü kaçışımız bir hayli atraksiyonlu olmuştu.Ama SAmço bırakmadı camdan girin içeri ulan it herifler diye bağırarak bizi bütün okula madara etmişti:(
Benim kedi(ler) çöpleri karıştırır.Bir tanesi çöpün içinde bir atladı(dar olanlardan hani sigara küllüklülerden) sonra çıkamadı.Adamın bir tanesi çöpe gelip içine bir balgam söktü.Biz koptuk.Derste osurduğumu hatırlıyorum.Tam bir katotoparktı o yaa
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
- C_Deschain
- Kullanıcı

Birgün okulda öğle arası okulun çevresinde çayır çimende 3 arkadaş geziniyoruz.Neyse yolda yürürken bizim arkadaş aha deve die bi replikde bulşundu.Biz dedik oha bizim okulun çevresinde ne devesi gezinioyo.Neyse gösterdiği yere bi baktıkki.Ne devesi deve flm deil ama asıl olay benim yok olm bu deveye benzemio sanki lama gibimsi bişe bu demem olmuştu.Ama olayın aslında orda yatan şahsına münhasır yaratık eşekmiş:D
arkadaşlar bu olayda yeminle gerçektir: sınıfta bir arkadaş var paso geç kalıyo bizim hoca deli olduı tabii dediki buna bida geç gelirsen seni bi güzel dövcem arkadaş 2-3 gün normal saate geldi fakat sonra yine geç kaldı
hoca sordu neden geç geldin
arkadaş: hocam trafik sıkışıktı dedi
hoca:arabaylamı geldin
ark: hayır hocam yürüyerek
bii kopmuşuz tüm sınıf yerlerdeydi hoca bile koptu walla tabii sonra dövdü

hoca sordu neden geç geldin
arkadaş: hocam trafik sıkışıktı dedi
hoca:arabaylamı geldin
ark: hayır hocam yürüyerek
bii kopmuşuz tüm sınıf yerlerdeydi hoca bile koptu walla tabii sonra dövdü
<div><strong><em>Binlerce savaş kazanabilirsin ama sadece bir kez kaybedersin... Zaknefein
</em></strong></div><br />