Size Bir FBI Sorusu
Bence saatten Duvar yansıyor Duvardada yazı yazıyor.Ama hala soru benim dediğim gibi.Saatle filan alakası yok.Daha çok saçma bir soru
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Ben dedim size.Kesin altından kitabı almak için filan eğiliyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
- C_Deschain
- Kullanıcı

O zaman ben yazıyorum cevabı umarım cevabı nie söyledin gibi tepkiler almam:)
Alıntı:
Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..
Alıntı:
Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken... Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
emerus
- Site Çizeri
açıkcası fazla düşündürücü bir soru ama cevap gerçekten de basit olmalı..
tipik senaryolar ve sorular...
1.dışarı çıkan kız birileriyle anlaşmış olabilir..ve sembolik olarak saate çakılan farla
sinyali alır..ve yatağın altına bakar..
*kız neden kendi yatanağına değilde arkadaşının yatağına yatıyor?
*diğer kız dışarı çıktığında ve eve geldiğinde eğer şüpheli bir şeyler yapsa gidip yatağa uzanmaz...bende o kızın da bir haberi yok bu cinayetten..
*ya da diğer kız bir katille anlaşır ve ona belli bir saatte cinayet işlemesini söyler..
*kız saatte ne görürki yatağın altına bakma gereği duyar??muhtemelen sembolik birşeyler var...ama ne?
*garip ama çözemedim...
bilen özelden gönderirse cevabı...mrk ettim de.
tipik senaryolar ve sorular...
1.dışarı çıkan kız birileriyle anlaşmış olabilir..ve sembolik olarak saate çakılan farla
sinyali alır..ve yatağın altına bakar..
*kız neden kendi yatanağına değilde arkadaşının yatağına yatıyor?
*diğer kız dışarı çıktığında ve eve geldiğinde eğer şüpheli bir şeyler yapsa gidip yatağa uzanmaz...bende o kızın da bir haberi yok bu cinayetten..
*ya da diğer kız bir katille anlaşır ve ona belli bir saatte cinayet işlemesini söyler..
*kız saatte ne görürki yatağın altına bakma gereği duyar??muhtemelen sembolik birşeyler var...ama ne?
*garip ama çözemedim...
bilen özelden gönderirse cevabı...mrk ettim de.
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
yatağın altında bulduğu saati duvara asacxak kadar salak bir insan asla adam öldüremez. bu hareket resmen ben katilim buraya geldim saatin üzerine parmak izimi bırakıp gidiyorum demektir. cevap gerçekten buysa eğer amerikalıların biraz zekaya ihtiyacı var bence.C_Deschain wrote:O zaman ben yazıyorum cevabı umarım cevabı nie söyledin gibi tepkiler almam:)
Alıntı:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.