Size Bir FBI Sorusu

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Size Bir FBI Sorusu

Post by Daeya »

Arkadaşlar bu soru bir dönemler Amerika'da FBI sorusuymuş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan soru aşağıda. Buyrun birlikte bulmaya çalışalım cevabı..

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAğINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yatağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru bu... biraz düşünün .....
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

oo hayal gücümün sınırlarını zorlayıp...çünkü arkadaşının kanı saate sıçramış ve arabanın farları saate yansıdığında kanı görmüş kanı takip ettiğinde damla damla yatağın altına doğru gidiyomuş e o da bakmış haliyle diyorum.... :D çok saçmaladım yua
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Saate kanla veya herhangi başka birşeyle yazı yazılmış olabilir kanısındayım.Yane saat birden parlayınca kız yazıı görür ve yatağının altına bakar..Ya ne bilim böyle deşhet yazılar wardır ya :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Kız önceki gece rüyasında o saatte arkadaşının öldürülüp yatağın altına konduğunu görmüştür. saati gördüğü anda rüyası aklına gelir. :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zaten kız öldürülecektir.Belirli bir saati vardır.Genç olan dışarı çıkan kız birileriyle anlaşmıştır.Belirli saatte öldürecektir.Saati görünce o aklına gelir
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

celeraen wrote:oo hayal gücümün sınırlarını zorlayıp...çünkü arkadaşının kanı saate sıçramış ve arabanın farları saate yansıdığında kanı görmüş kanı takip ettiğinde damla damla yatağın altına doğru gidiyomuş e o da bakmış haliyle diyorum.... :D çok saçmaladım yua
bana çok mantıklı geldi bu tebrikler
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ışık saate yansıyınca ayna etkisi yapıyor ve kız saatte kendi yatağını boydan boya görüyor... altındaki cesette dahil..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ya bunu cevabını ne zaman öğrene bilicez
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Aredheliquas wrote:ışık saate yansıyınca ayna etkisi yapıyor ve kız saatte kendi yatağını boydan boya görüyor... altındaki cesette dahil..
+1
Gayet mantıklı
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

yaw saten ben o sınawda geçmiştim alıncaktım FBI a ama dedim bide öss'yi deniim :D :D :-P :-P :-P
ama saka bi yana olabilir bence...
cevabı alalım yav cok merak ettim...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

Setsuna wrote:
Aredheliquas wrote:ışık saate yansıyınca ayna etkisi yapıyor ve kız saatte kendi yatağını boydan boya görüyor... altındaki cesette dahil..
+1
Gayet mantıklı
arkadaşlar saatin yatağın altını yansıtması için yere yakın olaması lazım ki ışık geldiği gibi dar bi açıyla yansısın saat yukarı daysa olmaz ,kafanızda ortamı canlandırın anlıcaksınız.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

oo evet haklısın....aslında şey de olabilir kız ertesi gece bi tehdit mektubu almıştır eğer bişi yapmazsa x saatte arkadaşı ölcektir fakat hanım kızımız bunu önemsememiştir,birden eve geldiğinde ışığın yansıması ve saati görmesiyle allah allah der ve korkar çünkü arkadaşı o akşam dışarı çıkmayacaktır,tam bunları düşünürken yatağın altından sızmış kanı görüürrr...:D gerçekten asıl cevabı ne bunun ya çok merak ettim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Düşündümde bunların hiçbiri değil.Eğer tahmin ettiğim gibi bir soruysa cevap:

Kitap okuyacaktır kitap yatağın altındadır gibi birşey olabilir.Ama emin değilim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Arkadaşlar sorunun cevabını buldum.Merak edenler bana özel mesajla ulaşabilirler...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya bence herkes odayı kafasında farklı canlandırdığı için farklı sonuclar buluyo..
yani benim hayalimle senin hayalin aynı olamazki..
ayrıca bence boğularak öldürülmüştür cünkü yatağa yattığında eğer kan varsa bir şekilde arabadan öncede yattığı yerde bunu farkedebilirdi... boğularak öldürülmüştür ve yatakta toplanılmıstır ki kız yattığı zman herşeyin yolunda olduğunu düşünerek yatmış...
ama cevap hala orlarda biyerlerde gizli... :plotting:
Post Reply