pirates of the caribbean yardım
pirates of the caribbean yardım
gencler biri bana bu oynu bitirdikten sonrada devam etmek icin bi mod varmıs nerden ındırebılecegımı yazarmı. oluyorum spazm gecırmeye basladım hıc bıyerde bulamıyorum bagımlısı oldum oynun
Abi bu bethesda nın sea dogs oyununun devamı olan oyun mu? O ise ben de cok sevmis hatta bir gemi simulasyonu nasıl bu kadar kullanıcı dostu olur sasırmıstım! Ama bence sen onu bosver cunku kısa sure sonra online ı cıkacak bu turun 2 adet biri gene bethesda dan? sanırım ya morrowind motoru kullanacaklar ya da yeni bir motor yazacaklardı...
Abi soyle birsey deneyebilirsin, ben denemedim ama, siyah inci mubarek ucuyor sanki onu yavaslatmanın tek yolu zincirli gullelerle direklerini kırmak yoksa imkansız . sonra kucuk gemilerini ona musallat et ve kac bakalım kacabiliyor musun? Olmazsa arastır oyunun bir patchi falan vardır yeni gemiler veren falan. Ya simdi canım cekti bak multisi var mıydı onun???
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Niye siliorsun yaw ben gayet kolay halletmiştim o işi yani :p pek bişey yok aslında, o bahsettiğiniz İngiliz gemisi Man-of-war sınıfı hayvani bi savaş makinasıdır Black Pearl onla baş edemez yani, bende edememişti heheh..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>