basımıza gelen komik olaylar
evet burda konudan saptık azcık ben size küçükkene beni yaran bi olayı anlatıyım
benim bi arkım wardı kendisi okulun voleybol takımındaydı hemide kaptandı...yine bir maç sonrası bu arlkadaşımız diğer taş kızlarla birlikte enerji içeceği içerken kızlarımızdan biri böyle uzaktan azına fışkırtarak azcıını da göüslerinin arasından fıydırarak çok seksi bir tablo çizincee bizim tombul kuş da heves etmiş okulun en popüler erkeklerinin önünde aynı işlemi yaparken aazına değil gözüne fışkırtmıştı içeceği bir de acıyla baarıp bahçede koşuşturması wardı ki ooff...daha ortaokuldaydık bir eğlenmiştik bir eğlenmiştik..hey gidi günler
benim bi arkım wardı kendisi okulun voleybol takımındaydı hemide kaptandı...yine bir maç sonrası bu arlkadaşımız diğer taş kızlarla birlikte enerji içeceği içerken kızlarımızdan biri böyle uzaktan azına fışkırtarak azcıını da göüslerinin arasından fıydırarak çok seksi bir tablo çizincee bizim tombul kuş da heves etmiş okulun en popüler erkeklerinin önünde aynı işlemi yaparken aazına değil gözüne fışkırtmıştı içeceği bir de acıyla baarıp bahçede koşuşturması wardı ki ooff...daha ortaokuldaydık bir eğlenmiştik bir eğlenmiştik..hey gidi günler
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
bı kere kahvaltıda o sıyah yuvarlak mısır gevreklerınden yıyoduk arkadas tuvalete gıdınce o mısırgevregıne cok benzıyen kopek mamaları var cocugun kasesındekını bosaltıp o kopek mamasından ve sut koymustuk garıban ılk kasıkta kusmustu
bıde acıya alerjısı olan bı arkadas vardı. uzumlerı bıraz yumusatıp ıcındekı suyu sırıngayla cekıp yerıne bıber tursusu suyu enjekte etmıstık. garıban bı kerede bı avuc uzum yıyınce mıdesını yıkatmak gerektı
simdi ıkısıde benle konusmuyo

bıde acıya alerjısı olan bı arkadas vardı. uzumlerı bıraz yumusatıp ıcındekı suyu sırıngayla cekıp yerıne bıber tursusu suyu enjekte etmıstık. garıban bı kerede bı avuc uzum yıyınce mıdesını yıkatmak gerektı
simdi ıkısıde benle konusmuyo
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
zuhahahah abi siz neymissiniz yaw böle bişe yapılırmı
yaw kücük cocuklar neden salak olur? ayakta tuvalet yapmaya(kısacası isemeye) calısan kız cocuklarından tutunda balkondan iseyen erkek cocuklarına kdr hepsi bi alem... ben bi video izlemistim cocuklarla ilgili o kdr güldümki bulursam onu link atarım buraya :ayyyy!:
yaw kücük cocuklar neden salak olur? ayakta tuvalet yapmaya(kısacası isemeye) calısan kız cocuklarından tutunda balkondan iseyen erkek cocuklarına kdr hepsi bi alem... ben bi video izlemistim cocuklarla ilgili o kdr güldümki bulursam onu link atarım buraya :ayyyy!:
GaaRa-adamım benim 
Arkadaşlar ben 8. Sınıfa geçtim daha bu yaza kadar kenenin ne kadar zararlı olduğuınu bilmiyorum.7. Sınıfın sonlarına doğru kediye karşı fazla ilgi duymaya başladım.İnanılmaz derece kedi manyağı oldum.Kedilerimde kene gördüğüm zaman elimle onları yolup fırlatıyordum :ayyyy!: :ayyyy!: :ayyyy!: :ayyyy!: Resmen 2 parmağımın arasına alıp atıyordum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
ooh helal olsun sana yani ne diyim ben de çok severim kedileri hatta var bi tanecik pisimKedilerimde kene gördüğüm zaman elimle onları yolup fırlatıyordum
There'll be war, there'll be peace.