LOST

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Locked
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

LOST

Post by Hazaxaos »

Arkadaşlar aranızda son zamanların en çok izlenen dizilerinden olan, iki sefer üst üste EMI (yada onun gibi bişeydi adı) ödülü kazanmış olan LOST dizisinin izleyicleri (ya da müptelarları) varsa lütfen gelsinler burada bilgilerimizi, teorilerimizi [ :) ] paylaşalım, sevinelim :D . Koca diyarımızda henüz LOST ile ilgili bir başlığa rastlamadım, çok şaşırdım, acaba hiç LOST izleyeni yok mu diye korktum :schemes: eğer varsa hiç durmayın; yazılarınızı cidden merakla bekliyorum. :)
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Güzeller güzeli bir Dizi Güncemiz var ama bakmamışsın sanırım. :) Orada losttan bahsetmiştim zamanında.

3. sezon eylül ayı gibi başlıyacak. Sonunda The Others'a derinlemesine girebileceğiz...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

2 gecede dvdsindeki 4 cdyi yani 20 bölümü izledim ki buda 20*40 dakikadan 800 yani 13 saat 20 dakika ediyo. nasıl bi şey olduu malum :)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Gerekli linki veriyorum. Buradan devam edebilirsiniz.

Başlık kilitlenmiştir.

http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 0cf4176b85
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Locked