ya öyle kötü bi tisört degıl kı kalıtelı bı cızım ve resım yapıacz oyle kocaman beyaz tısorte kötü bi cizim baskısı bol şekilsiz bi tisört olmıcak yani ...
herkes bısıler hazırlasın yollasın bı bakalım..
ayrıca bulusmaya gıderken gıymek gerkmıyo kı hatıra sakla dursun frpworld tısortu eger mantıklı gelırse modlar yada yonetıcılere rutbelı sıstem Kollarda amblem
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
ya bıleklıkte yapalım
ama tısortte guzel durur ya
dusunsene
sıyah kalıtelı (boyle her tarafta basılıp gıyılenler gıbı bol degil abi )
arkadasında guzel bı Savaş deseni ama baskı gıbı durmayan tısortle berabermıs gıı duran
ondede ufak bı amblem guzel olur hatta sımdı tasarlamaya baslim photoshopla guzel olursa ben bastırırım sız bıleklık takın
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
moderator olsan gorurdum ben seni :d rütbede rütbe
:D aslında havanda du dövmek gibi bu.. bence "rütbelilerden" birisi ana sayfaya bi anket açsın... -yeminerin dediğine göre uzun vade de orası daha iyi sonuç veriyomuş-
bileklik mi tişört mü başka fikir de gelirse onları...bir iki ay bekleyelim sonra yaptıralım. üç kişinin kararına bakmasın olay.
ama bileklik yaptıralım hem onda mevsim derdi de olmaz..yaz kış güz bahar takar gezersin..
ben aragorn um hayır ben aragorn um die ortalıkte deli gibi gezen çocuun gözüne sokarsın.. artiz artiz hayır ben aragornum dersin ahahahahaaa
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Bileklik çabuk kopar gidebilir.Ã?ekmecede korusan bile sonuçta bileğinde onu görmedikçe anısı falan yalan olur.Ama t-shirt bu konuda böyle değil.Ya tabi birazda tercih meselesi..
ben basıorum tısortumu walla sımdı actım photoshop u ..
upload edıp yollarım
abi siz bastırmayın :d:D hem dayatmamıs olurum :d:d
Ã?ekmecede korusan bile sonuçta bileğinde onu görmedikçe anısı falan yalan olur
e o zaman t-shirt için de aynı şey geçerli olur gece gündüz onunla gezecek değilsin ya...ayrıca bilekliğin kopma olasılığının olduğu kadar t-shirtlerin de lekelenme,yırtılma...v.s gibi bi olasılığı war
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Abı tamma bıleklık nası yaptıracaz ?
ya dunyanın en guzel bıleklıgı bıle ne kadar guzel olabılır kı bu acıdan bakın ya ?
ne kadar dıkkat cekebılır kı bı bıleklık?
biz bu işi dikkat çeksin diye yapmıyoruz ki....hani bir hatıra bulunsun,frpworld üyelerine özel bişi olsun falan..neyse ya bu tartışmalar yersiz bir anket yapılsın sonuca göre bişiler yaparız artık böyle konuşarak karar vermek zor
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
cinnet gecirteceksin bana walla ya dıkkat cekmesın yanı o zmn abı hatıra dıye özel bişi tamam yaptıralım oyle pek dıkkat cekmeyen bısı ya olur mu ya amaaan cumle kuramuorm sınırden ya