ah senseim nereye gittiniz böyle aniden böyle sessizce.. ne bir not ne bir haber.. ve sizin ardınızdan ..evet çok geçmeden Kirshamor da terketti bu diyarı..ah sensei.. çok aradım sizi..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Sohbet bölümü iyi,düşünebilir.Hem milletin forumlardaki fazladan mesaj yazmalarıyla da uğraşmayız diye düşünebilirsiniz mod olarak.Ama benim görüşüm laf lafı açar her türlü o forumlarda birazcık ta olsa geyiq le dolacak
bence öyle bi bölüm olmalı akşam oluyo herkes başlıyo sıkıldım konuşun millet demeye onun yerine gireriz sohbet bölümüne çatır çatır konuşuruz istediğimiz kadar hem kimse sıkılmaz hem de millet brbirini daha yakından tanır weya yeni kullanıcılarla tanışır
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Geçici olarak birşey koydum arkadaşlar ama bende bile çalışmadı, javanın bi eklentisini istiyo. Ama şu anda proje ortağımın yanına gidip yarına n azından birkaç ekranı tamamlamam lazım yoksa işler aksayacak, en kısa zamanda daha düzgün bişey bulacağım. Azcık daha beklemenizi rica ediyorum
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
gerçi şunuda belirtmekte fayda görüyorum:
serbest kürsü salt sohbet için uygun bir bölüm değil, biraz daha ciddi bir karakteri var. zaten mesajların en başındada sohbet bölümünün canlandırılması istenmiş, buranın sohbet bölümü olarak kullanılması değil
şayet isterseniz sohbete daha uygun olan "çilveli keçi hanın"da devam edebiliriz