Gıcık oluyorum şu derse ya!!!

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Biyoloji: Allah'ın yarattığı şey bu kadar da irdelenir mi kardeşim. Günah yav.
Matematikten Trigonometri: Neymiş efendim sin530. Bi kere doğada 530 diye bir açı yok ki? En işe yaramaz ders budur.
Geometri: Evet çocuklaar, cevabı bulamadınız di mi. Ammaaaa hiçbirinizin aklına şu köşegenden şuranın hipotenüsüne çizgi çizmek gelmediiii (İğrenç).
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ã?ncelikle Biyoloji: Sayısal sadece Adenin ve Guanini toplarken kullanıyoruz hiç sayısalla alakası yok. Sayısalcıların sözel dersi bence.

Calculus: Dünya'nın en gereksiz dersi sadewce mühendisleri üzmek için yapılmı şbişi
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

En gıcık olduğum ders Matematik ama en başarılı olduğum derslerden biride.Matematik te öğrenilenlerden sadece dört işlem işe yarıyor hatta onu da bırakın toplama ve çıkarma yeter.Zaten çarpma ve bölme toplama ve çıkarmanın geliştirilmişi...(Edebiyatıda unutmamak lazım)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Possessed
Site Çizeri

Re: Gıcık oluyorum şu derse ya!!!

Post by Possessed »

ben ders calısamam, pek yapamıyorum. walla lisede de insanlar neyden nefret ediyosa benim o dersim iyi olurdu :D cok sinir olurlardı, ders calısmadıgımı da bilirler. tarih, biyoloji, geometri ozellikle bu derslerim aşmıştı,samimi soyluyorum, calısmadım bu derslere. hocalar da hep calıstıgımı sanır beni taktir ederlerdi :D

yeminer wrote:arkadaşlar var mı gıcık olduğunuz bi ders... söleyin de bilelim...
mesela benim var bi tane... beni sinir eden, duyduumda sinirlerimin tepeme sıçradığı bi ders..
teknik resim ya bu ne biçim bir işkencedir ya... ya bide adını duyduğunuz zaman tam benim dersim diyorsunuz. Frp oynarım, hayal gücüm geniştir.. ressam gibi adamım bol bol resim çizer milleti hayran bırakırım.. tamam olm hehe ben bu dersten 100 çaktım dersiniz ve daha ilk dersinde suratınıza balyoz gibi iner bu ders. Ã?ncelikle ressam çizgileri kabul edilmez bu derste.. Herşey kesin olmalı. Çizdiğiniz düz çizgi abartmıyorum yarım milim yanlış olsa hoca bu yamuk der. Bide merak ettiğim ya o yaşta adam yamuk olduğunu nasıl anlıyor ya !!! ve ödevler başlar... Bir sayfa boyunca yarımşar cm ara ile her milimetreye birer nokta düşen kalın ince ve orta kalınlıkta çizgiler çizmek.. ondan sonra bunun cart açısından curt açısına bu noktaları devam ettirmek.. Yok onu bunu sağın profilden çizmek arkasını tahmin etmek... ya işkence ya işkence.. valla şikayet edecem bunları insan hakları mahkemesine... dava açıp trilyonlar alacam çalışmayacam bi daa ya...

Oooffff offff çok dertliyim çok... sabahın köründe teknikresim dersi için kalkmış ve diliniz kenarda deli doktor gibi.. "heh işte şu son çizgiyide çizince oplacaak " derken "hasssss " diye başlar ve baştan beri çizgileri uyku sersemliğinden 3 mm aşağıdan çizdiğinizi fark ederseniz dostlar inanın en az benim kadar dertlenir açar bilgisayarı derdinizi başkalarıyla paylaşırsınız.. oooff offfffff !!!
yeminer, bolumun ne? ben mimarlıktayım, bende de bu ders war. anlattıgın hakikaten dogrudur, insanların da korkulu ruyası bu ders. gel gor ki benim notlarda A- bile yok, hepsi A. basarımın sırrı da yok, hiç çalısmadım. kimse de anlamıyo nasıl yaptıgımı :D :D
bizde GEED diye ezber bi ders war o ölüm, nefret ediyorum, bi de computer dersi var, bilgisayarın parcaları fln, gene ezber dersi, berbat, hocada da iş yok :D boyle garip dersler bunlar, cok sıkıcı
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

osmanlıca dersine sinir oluyorum
güç içinde yükselen;
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Teknik resimden kaldım.. Çok ödev veriyorlar ve ben de doğal olarak son güne bıraktığım için o gece uyumuyorum. O kafayla hepsinin yarısını çeyreğini falan bitirip veriyorum gururla. :D Süre yetmiyor kalıyor. Off of..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

gemı elektronıgı. ınanın hıc bıse bukadar ınsanı bayamaz
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
endimion_81
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by endimion_81 »

fizyoloji kadar gıcık bir ders bilmiyorum.mühendis için calculus neyse bir tıp öğrencisi içinde fizyoloji=guyton :D =işkence...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

coğrafyadan iğreniyorum sinir oluyorum anlamıyorum yapamıyorum lanet olsun :(
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

edebiyat ve tarihten nefret ediyorum ya.Bonus olarakda coğrafya diyebiliriz.Sırf bu dersler yüüznden kendimi sayısala verdim yaa.Hele hocalar bide gıcıksa asla çekilmiyo bu dersler.:(
<div>Tári Nénharma....</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ooh ben bide tm ciyim kaçışım yok coğrafyadan pöööfff hiç mi basmaz birinin beyni ya :D
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Ya coğrafyanın öss açısından önemini bilmiyorum.Ama ilk bölüm için konuşursam sağlam bir coğrafya bilgisine gerek yok.Biraz mantık biraz bilgi coğrafya ve tarih konusunda seni idare eder.Ama siz tm cisiniz harbinde işiniz zor.Yani coğrafya yerine biyoloji,fiizk,kimya mat çözerim daha iyi yaa o kadar diyorum...:P
<div>Tári Nénharma....</div><br>
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

lise hayatım boyunca fizik derslerine teoremlerine hocalarına bu derste başarı gösteren tiplere fizik sınavlarına hatta Albert Einstein a bile GıCıK olan bi insan evladıyım :D :D össde ki deneyimime gelince çokk üst düzey öyle böyle değil -5 net yeterli bi cevaptır sanırım öyle bi ders ki diğer yaptığım doğru cevapları da yalan etti fiziğe lanet bir de israile :D :evil: bu arada ben bi sayısal öğrencisiydim :)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

seni tebrik etmek istiyorum ben ya :clap: :clap:
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı