Soyacağınız ilk yer?

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Soyacağınız ilk yer?

Post by Aredheliquas »

Merak ediyorum bir hırsız olsaydınız soyacağınız ilk yer neresi olurdu??..
Anketten başka yerlerde varsa aklınızda onlarıda yazın...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben prensesin odasını soyardım heralde.
iyi mücevher vardır orda... :evil:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

şöyel bir düşünelim.

Komşunun evi...
Bunu açıkçası pek sevmedim. yapılması kolay fakat yapılan soygun sonradan rahatlıkla ortaya çıkabilir.

Silah dükkanı...
Burada pek değerli eşya bulacağımızı sanmıyorum. Ã?yle büyülü nesler yoksa tabi. Tabi risk olarak pek riskli sayılmaz ama buna bağlı olarakta gelir düşer.

Prensesin odası...
Risk ve gelire bağlı olarak tercih edeceğim bu seçenek olur. :) Tek zorlu yanı görünmeden odaya girmekte. Ordan çalınacak şeyler kölye küpe ... olacağından ben bu seçeneği tercih ederim.

şehir bankası...
Bu da soylabilir ancak bunu soymadan önce haftalarca plan yapmak falan gerekir. Zaten en yüksek riskde bunda hırsızlar için direk önlem vardır. Ama asla tek başıma yeltenmeyteceğim bir iş. :D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
paul sernine
Gölge Ustası

Post by paul sernine »

önce prensesin odasını soyardım. şehirde ortalık karışır, dedikodular ayyuka çıkar. bir nevi skandal. Sonrada bu kargaşadan faydalanarak şehir bankasını soymak cazip görünüyor.

hatta adamın biri yetkililerle bağlantıya geçer ve prensesi soyanı tanıdığını, mücevherleri bulabileceğini söyler. Soyguncuyu yakalayabileceğindende bahseder tabiiki. bu hırsızlığı yapanı yakalamak bir çok kişinin hoşuna gider. bu işlemler yapılarak hedef saptırılmış olunur, uygun bir zamanda banka soygunu yapılabilir. Nasıl olsa hırsızları yakalamakta yetenekli kişiler prensesin mücevherlerinin peşinde ve nerde olduklarınıda biz biliyoruz :D
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

bence en keyiflisi silah dükkanı soygunları,özellikle magic item bulursanız keyfinizden dört köşe olursunuz ama genelde bulunmuyor bu da işin sıkıcı yönü...
bir keresinde bir oyunda kralın hazine dairesini soymuştum ama acayip zordu açıkçası..bir sürü guard öldürdüm tabi bu guardlar çok zorluydu..sonrasında havalandırmalardan falan geçtim en sonunda hazine dairesine geldim..sandıklardan çıkan itemlar çok güzellerdi ama o kadar çok tuzak vardı ki ölmek üzere olduğum için yarım bırakmak zorunda kalmıştım.. :king:
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Bence sorunun cevabi prensesin güzelik seviyesine görede degisir. :evil:
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Risksiz ve değerli eşya bulunan sayısız evden herhangi biri. Yeterli gözlem yaptıktan sonra herşey çok kolaydır, gerçek hayatta bile :schemes:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
ussiyiness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ussiyiness »

şehir bankası! risk yoksa başarı da yoktur, büyük oynamayı bileceksin!
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Silah dükkanını soyardım...
Vox populi vox dei....
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

• Komşunun evi (az risk ,az ceza)

Gözü yüksekte olmayan ya da yolun başındaki bir hırsız için iyi olabilir ama benim için yeterli değil.
  • En yakındaki silah dükkanı (az risk, yüksek ceza)

Silahlarla işim olmaz. Çalsam bile elden çıkarmak zor iş. Gereksiz.
  • Prensesin odası (yüksek risk, az ceza)... (prensesle aranız iyidir hani... :wink: )

Prensesle aramın iyilik derecesine bağlı ama ben öyle prensesle falan uğraşan bir hırsız değilim.
  • şehir bankası (yüksek risk, yüksek ceza)

İşte kendine saygısı olan bir hırsızın hayali. :-P Önemli olan sadece kazanç değil, işin içindeki heyecan. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
gangster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gangster »

Cesaret bi hırsızda olmaması gereken bi özellik. Bu yüzden gücüme hangisinin yeteceğini düşününürsem orayı soyarım.

Ama hangisini soymak zevkli olurdu diye sorarsanız prensesin odası derdim. Aramızda geçecek RP ilginç olabilir.
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Bir insan neden komşusunun evini soymak istesin ki...??? Soyacaksan git adamakıllı şehir bankasını soy hem zengin ol hem de yakalanırsan bile gururla söylersin şehir bankasını soyarken yakaladım diye en azından komşumun evini soyarken yakaladım demezsin
Ashaman tötet!!!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Eğer acemiysem ona göre bir seviyeyle başlardım açıkçası.Biraz da o benim direkt milyonlarca dolar sahibi olup direkt başka hırsızlık yapmamam mı yoksa ufak ufak çok hırsızlık yapmamdaki istek üzerine değişir (Biliyorum cümle biraz karışık oldu idare ediverin artık :) )
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

soyacağımız "ilk" yerse eğer önce biraz işi öğrenelim die komşunun evi derim ben
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Altalus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Altalus »

aynen..sonuçta işe bi başlangıç yapıosun
Post Reply