Anime'nin falan ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.Sanırım Japonların çizdiği çizgi filmler ama..Avatar diye bir çizgi film war kablo Tv ya da digitürk ü elinde bağlı olanlar için.Nickeodion da Avatar adlı bir çizgi film war bence kaçırmamalısınız.Avatar sizi dünyadaki 4 elementin kontrolünü sağlayan ulusların savaşına götürüyor.Bence hoş bir çizgi film izlenebilir..
Saati sanırım 5 ile 6 arası.Arada küçük küçük reklamlar veriyorlar.Bu geçen 1 saat içinde 2 bölüm yayınlıyorlar.Bilmiyorum isterseniz bir bakın sevmezseniz izlemezsiniz.Unutmadan tekrarlayayım Nickeodion programında..
Sanırım her bölümü 10 dakika ve Youtube'a bayağı bir bölümü upload edilmiş. Konu ve tarz olarak çok hoşuma gitti epk ayrıntılı bilmesem de. Biraz Ölüm Kapısı Serisi'ndeki büyü sistemini andırdı ama fragmanını izleyin, biteceksiniz.
10 dk değil de sanırım 15-20 dk lık 2 şer bölüm veriyorlar bir günde.Gerçi dün sadece 1 tane yayımlandı ama yayında bir karışıklık olması da muhtemel bir hata..
Shaman King beni ilk başlarda sardı ama sonradan cıvıdı ya.Ne bilim hep aynı şeyler gibi geliyor.Digiturk te Nickeodion olmaması garip..Ama en güzeli de Türkçe izleyebiliyor olmamız..
Artık ne yazık ki bir bölüme indirdiler sanıyorum .Sadece 16:30 dan 17:00 a kadar olan bölüm içine koydular ne yazık ki ..Ama bir gün bütün gün izleyip yeni saatlerini eğer var ise keşfetmeye çalışacağım
bide hemen belirtiyim bunlardan öncede ikkitoussen vardı bide sacma asapn bişiydi oda...
ergenlik dönemine yeni girmiş erkekler için idealdi.. bitti dmi o kurtulduk ondan??
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>