Bakırköy cafe inn (rock cafe)

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
karabochka
Kullanıcı
Kullanıcı

Bakırköy cafe inn (rock cafe)

Post by karabochka »

yakın zamanda oyunlarınızı oynayabileceginiz şık bir locaya kavusacaksınız :-P bakırköy cafe inn(rock cafe) bir katını frp severlerin hizmetine acacak. mekan adına önerileriniz icin:

karabochka_loona@hotmail.com dan mail aracılıgıyla bize ulasabilir ya da cafe inn isletmecisi Sevgi Düzgün'le gidip görüsebilirsiniz. desteginizle hersey cok güzel olacak :-P

(güzel mekan. gidilmeli görülmeli)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Sadece bir katının özel olarak frp severlerine ayrılması çok büyük bir jest bizim için.Orda oynamasamda gidip bir görürüm diye düşünüyorum.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

vay be gerçekten çok iyi bir olay olmuş bu ooh benim eve de yakın sayılır....haber verdiğin için çoook teşekkürler karabochka :clap: :clap:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bencede çok iyi olmuş, zaten uzun zamandır mekanların azlığıyla iveya uygunsuzluğuyla ilgili tartışmalar forumda sürüyordu. bir cafe daha, sevindirici bir haber.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Sevindirici bi gelişme, bakarsınız site toplantılarımızı falan da orda yaparız. Bakırköy ulaşımı kolay bir yer.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Evet bencede site toplantıları için uygun bir yer olabilir..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bence gayet güzel. :) Her ne kadar bana ters bir yer olsa da Bakırköy (Deniz otobüsü çok pahalı yav. :( ) son birkaç haftasonu orada oyundaydım. Açıkçası dandik yerlerde oynayıp milletin acayip bakışlarını üzerimize çekmekten kurtulmak mükemmel olur. :w00t:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Adı ; "Gölge Meşalesi" olsun... bizi karşılayan iri yarı guard olsun.. kapıyı açıp.. Gölge Meşalesine hoşgeldiniz die boğuk boğuk guruldasın böle ... :D guard ı geçelim de adı gölge meşalesi olsun
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Ne zaman açacağınızı, nerede olduğunuzu belirtmenizi isterim. gelecek 5-6 kişi zati hazır.

Saygılarımla
karabochka
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by karabochka »

hazırlıklar sürüyor arkadaslar. cok güzel bir yer olacak emin olun. adresi en kolay söyle tarif edebilirim. bakırkoy deki ermeni kilisesinin arka sokagında cafeler sokagı denilen bir yer var. o sokakta sahile en yakın cafe. görürsünüz zaten gitar seklinde rock cafe die bi tabelası var. gidin görün derim ben.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Uzun zaman geçmiş son açıklamadan beri, bir haber var mı kafeden?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ahhh cafe inn dershaneye gittiğim senelerde güzel anılarım oldu orada aslında Fatih (Narq) daha iyi bilir, cafe inn de eskidende frp oynanıyordu işte bu kişilerden biride Fatih' di sağlam bir oyun gurupları vardı, yani ben FRP ye bi nevi cafe inn sayesinde başlamış oldum (Fatih öğreten kişiydi). Vayyy be böyle bir başlık açılmış ve daha benim yeni haberim oluyor. Eyer yer açıldıysa bu hafta sonu oyunumuzu orada oynuyoruz :), hatta bundan sonra oynattığım oyunların hepsini cafe inn de oynayalım :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Baya bi reklam olmus kafe, içinje girmedim hiç ama , dışardan gereksiz gibi gözküyor.Yüksek miktardaki ses hacmi dışarıya kadar taşıyordu.Bir kalt at inlerken yukarda frp oynayamazsınız,birbirinizi duymanız gerekli.Tabi benim hatırladıgım hali cok öncesi olabilir.YAnılıyorsam düzeltin.
Post Reply